利迷論壇 » 昔日紅軍 » 阿古蘭尼批評利物浦-獅子開大口

頁: [1]

Olson9/8/2012 20:02
阿古蘭尼批評利物浦-獅子開大口

[url]http://hk.sports.yahoo.com/news/[/url]阿古蘭尼批評利物浦-獅子開大口-044000902--sow.html

前利物浦中場阿古蘭尼表示,其實他早就可以返回意甲踢球,只是紅軍要價過高阻止了這一切的發生。

阿古蘭尼2009年以2000萬歐元身價,從羅馬加盟利物浦,但由於遲遲不能適應英超足球,過去兩年他分別被租借回祖雲達斯和AC米蘭效力。直到上周,他終於與費倫天拿簽約,重新回到自己喜歡的意甲。

這位28歲的阿古蘭尼接受採訪時表示:「我是否感覺到自己沒球會想要?我認為你知道事情的來龍去脈吧。去季如果我為AC米蘭上陣25次,他們就能以一定價錢簽下我,但我打了22場比賽後他們就告訴我不會再派我上場。感謝他們的誠實。他們向我解釋道,這是經濟上的原因,他們不想支付那筆轉會費。」

「事實上此前我也被標過高價,這也是祖雲達斯決定不正式簽下我的原因。現在轉會市場已經改變了,利物浦還總是要價那麼高。」

sorry,你無同我地付出過什麼...無人會再懷念你!!bye...

norman200810/8/2012 03:46
獅子開大口?你都覺得自己唔值呢個價,好可悲!

linkskywalker10/8/2012 08:14
你嘅人工,咪又係獅子開大口

bee100412/8/2012 12:50
連你都覺得自己唔值呢個價就得啦..

supersheep14/8/2012 15:26
[quote]原文章由 [i]Olson[/i] 於 10/8/2012 04:02 發表
[url]http://hk.sports.yahoo.com/news/[/url]阿古蘭尼批評利物浦-獅子開大口-044000902--sow.html

前利物浦中場阿古蘭尼表示,其實他早就可以返回意甲踢球,只是紅軍要價過高阻止了這一切的發生。

阿古蘭尼2009年以20 ... [/quote]
本身你已經無心係利記踢.
咁點解你唔打好d
比返個好價來賣.
應該自己反醒下
又唔見摩迪無人bid?:rolleyes

bebetochong15/8/2012 15:36
走左仲要講d咁既野,正扒街

mobfat16/8/2012 06:19
we bought u at 20m from Rome..why u not say we overpaid....

kevin16924/8/2012 08:44
真係唔想爆粗都唔得,成班意大利佬都是騙子,還好意思讚人誠實!

vgJ9kea1200225/8/2012 16:13
文化的差異....總覺得意大利球員很少有會忠心,較難對一家球會有歸屬感
過往不少意甲大球星都是踢過4,5家球會
打工心態較重
可能始終不是自己地方...踢得不享受,無計啦

kai_peter26/8/2012 09:05
He is the worst attitude player i hv ever seen

運吉仔28/8/2012 09:06
好老實講你連沙比一成都無,無論球技同球品都係!走左仲要數利記!

查看完整版本: 阿古蘭尼批評利物浦-獅子開大口