利迷論壇 » 昔日紅軍 » 賓Sir做左車仔Manager

頁: [1] 2 3

svlouis21/11/2012 19:40
賓Sir做左車仔Manager

[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/21/58/0,,10268~11425825,00.jpg[/img]

BENITEZ APPOINTED

Posted on: Wed 21 Nov 2012
Chelsea Football Club can confirm Rafael Benitez has been appointed interim first-team manager until the end of the season.

The owner and the Board believe that in Benitez we have a manager with significant experience at the highest level of football, who can come in and immediately help deliver our objectives.

The 52-year-old Spaniard is due to meet the players at the training ground in Cobham tomorrow.

The two-time UEFA Manager of the Year comes with outstanding pedigree. He began his managerial career in his homeland, most notably at Valencia where he built a reputation as one of Europe's top coaches by winning the Spanish League twice and the UEFA Cup. He then spent six years at Liverpool and led them to their fifth European Cup and an FA Cup.

[url]http://www.chelseafc.com/news-article/article/2987554/title/benitez-appointed[/url]

svlouis21/11/2012 19:42
His contract until the end of the season.I'll wish him good luck,YNWA!

kobbc21/11/2012 19:52
Come back yo lfc la 【不良詞語】....T.T

nownow727221/11/2012 20:31
都唔知應唔應該恭喜佢好,
以佢既硬淨風格,
要成功駕馭班大牌球星,
真係唔多睇好

RICE21/11/2012 20:44
吾該賓sir叫富豪用1000m買埋謝仔,重新啟動torres,等我地有錢可以用……

scottn11921/11/2012 22:02
[quote]原文章由 [i]nownow7272[/i] 於 22/11/2012 04:31 發表
都唔知應唔應該恭喜佢好,
以佢既硬淨風格,
要成功駕馭班大牌球星,
真係唔多睇好 [/quote]

最大問題唔係班星,係佢新老細……

fatantony21/11/2012 22:10
[quote]原文章由 [i]RICE[/i] 於 22/11/2012 04:44 發表
吾該賓sir叫富豪用1000m買埋謝仔,重新啟動torres,等我地有錢可以用…… [/quote]

乜而家真係急得咁緊要要隊長走咩?

fatantony21/11/2012 22:16
[quote]原文章由 [i]RICE[/i] 於 22/11/2012 04:44 發表
吾該賓sir叫富豪用1000m買埋謝仔,重新啟動torres,等我地有錢可以用…… [/quote]

fatantony21/11/2012 22:16

亞明21/11/2012 22:26
1000m買到幾隊波........................................................

RICE21/11/2012 23:39
回覆 #10 亞明 的文章

係呀,傻嘅先會咁做^^

RICE21/11/2012 23:44
[quote]原文章由 [i]fatantony[/i] 於 22/11/2012 06:10 發表

乜而家真係急得咁緊要要隊長走咩? [/quote]

對吾住,1000m都吾應該賣謝仔。
我講嘅無理,你講嘅係道理,我錯~_~

[[i] 本文章最後由 RICE 於 22/11/2012 07:55 編輯 [/i]]

21/11/2012 23:45
唔體好,good luck,,唔多明其实迪马缇奥咁就被抄囖

ys2b8198321/11/2012 23:48
迪馬提奧被炒好可惜, 佢做得唔錯...

但支持rafa! 加油! 做好成績比大家睇

htmok197622/11/2012 00:24
最開心是費托

Mcalister22/11/2012 01:04
[quote]原文章由 [i]ys2b81983[/i] 於 22/11/2012 07:48 發表
迪馬提奧被炒好可惜, 佢做得唔錯...

但支持rafa! 加油! 做好成績比大家睇 [/quote]

短約黎。車仔一心等歌敵奥拿。

fowler22/11/2012 01:24
錯版啦,唔該去昔日紅軍~~

路爾斯加西亞22/11/2012 01:28
關而家的利物浦咩事?

clivetsang22/11/2012 01:48
請佢去教車仔車仔o的fans都唔知好嬲定好笑
其實油王都已經拎o左歐聯
唔知點解仲會請肥賓去教車仔
淨係教到季尾肥賓都肯教
唔知肥賓係唔係想一圓英超冠軍夢先呢
話晒季尾好大機會由哥帥接手...
定係佢做無間道
平放o的勁人過黎俾我o地XDDD

cchow22/11/2012 02:18
我地已經有羅渣士....亦慢慢見到佢深不見底既功力
唔需要賓賓了

hkfans22/11/2012 03:12
聽炒.

eric051222/11/2012 03:17
[quote]原文章由 [i]cchow[/i] 於 22/11/2012 10:18 發表
我地已經有羅渣士....亦慢慢見到佢深不見底既功力
唔需要賓賓了 [/quote]
深不見底:o

Bono22/11/2012 03:34
聽講死肥佬班助手一直跟住不離不棄,仲要成年無收入,肥佬都系實屬無奈。

利記之神22/11/2012 03:39
[quote]原文章由 [i]Bono[/i] 於 22/11/2012 11:34 發表
聽講[color=Red]死肥佬[/color]班助手一直跟住不離不棄,仲要成年無收入,肥佬都系實屬無奈。 [/quote]

:85:headache:mk:sweat

orminghon22/11/2012 03:40
[quote]原文章由 [i]Bono[/i] 於 22/11/2012 11:34 發表
聽講死肥佬班助手一直跟住不離不棄,仲要成年無收入,肥佬都系實屬無奈。 [/quote]

其實...佢始終係一個有功積既領隊...可唔可以稍為小心用詞?

利記之神22/11/2012 03:42
[quote]原文章由 [i]orminghon[/i] 於 22/11/2012 11:40 發表

其實...佢始終係一個有功積既領隊...可唔可以稍為小心用詞? [/quote]

反賓人仕宜家多一個藉口去憎佢 :sleep

Bono22/11/2012 03:45
其實我系死肥佬FANS,一直都覺得死肥佬帶得幾好,甘樣叫只系一種懷念嘍,唔好介意。另外,覺得肥佬一直系都癡癡地等緊利記,系利記海選主教個陣,一日CHECK幾次郵箱,不斷系到自言自語,點解無郵件比我?既然我地都換左幾任主教,都無肥佬份,都好應該祝福肥佬有新的開始,死肥佬,祝你再獲成功,不過就今年世俱杯算啦。PS,肥佬上任後好似要買一個防守型中場都一個後衛,後衛人選好似系史基泰爾,唔知系好定壞

gapshing22/11/2012 03:45
哈哈 只要佢頂死曼狗 已經足夠了!
看來冬季史度烈 有機了....

blazor22/11/2012 03:54
[quote]原文章由 [i]gapshing[/i] 於 22/11/2012 11:45 發表
哈哈 只要佢頂死曼狗 已經足夠了!
看來冬季史度烈 有機了.... [/quote]

X 2。 反正今年冠軍無望,希望RB做49000的欄路虎。

gapshing22/11/2012 03:57
回覆 #29 blazor 的文章

想補多句 今次真係衰d講 睇睇 肥佬鬥大佬(們)! 哈哈

k6f322/11/2012 04:06
賓sir連過渡性質的合約都肯簽,莫非想證明佢的功力仲係好深,用好短時間就可以建立一支冠軍球隊?

最開心可能會係托利斯,有返個識用佢的領隊。

前利記金童~奧雲22/11/2012 04:12
唉   有d唔開心   始終賓賓都咁愛利記

XJ22/11/2012 04:22
力撐賓sir帶領下嘅車仔奪今季英超, 串爆老費

allou1422/11/2012 04:25
[quote]原文章由 [i]XJ[/i] 於 22/11/2012 12:22 發表
力撐賓sir帶領下嘅車仔奪今季英超, 串爆老費 [/quote]

如果佢帶領下嘅車仔奪今季英超﹐某程度上都串爆左Henry..

利記之神22/11/2012 05:09
[quote]原文章由 [i]allou14[/i] 於 22/11/2012 12:25 發表

如果佢帶領下嘅車仔奪今季英超﹐某程度上都串爆左Henry.. [/quote]

兩樣野o黎
HENRY 邊好似油王甘俾到甘多 $$$ 去買球員

wilson22/11/2012 05:17
希望賓sir可以破壞49000 嘅皇朝.

阿多詹22/11/2012 05:21
肥賓, 平平地賣個屎到裂痣個黎..

22/11/2012 05:27
爭返啖氣俾所有睇衰你嘅人啦,死肥佬,哈哈!

bayen22/11/2012 05:42
做乜要放係主版?

hkanthony22/11/2012 06:03
賓Sir加油,攞番個英超冠軍俾啲反對你嘅人睇!

[[i] 本文章最後由 hkanthony 於 22/11/2012 14:07 編輯 [/i]]

查看完整版本: 賓Sir做左車仔Manager