利迷論壇 » 朝聖路路通 » 2013 曼谷熱身賽

頁: [1]

Waterice6/5/2013 09:19
2013 曼谷熱身賽

我7月會去曼谷旅行順便睇埋場友誼賽, 唔知有冇方法打聽到佢地會住邊間酒店?

上次佢地去曼谷住個間就搵到, 佢地住Grand Hyatt, 但唔知今年係咪一樣

我搵過外國網站, 但未有發現, 遲d試下搵泰國網站

如果邊個知道請告知一聲, 謝謝!

畢彼特5/6/2013 03:55
其實有冇人去泰國睇波  
可以係度傾下WO.....

mrs.agger5/6/2013 04:21
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 5/6/2013 11:55 發表
其實有冇人去泰國睇波  
可以係度傾下WO..... [/quote]

你去呀??:hi

畢彼特5/6/2013 06:47
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 5/6/2013 12:21 發表

你去呀??:hi [/quote]

yes  :hi
同女友:hyper:lfcflag:lfcscarf

charlie5/6/2013 09:46
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 5/6/2013 14:47 發表

yes  :hi
同女友:hyper:lfcflag:lfcscarf [/quote]

落埋黎喇 :hehe

畢彼特5/6/2013 10:23
[quote]原文章由 [i]charlie[/i] 於 5/6/2013 17:46 發表

落埋黎喇 :hehe [/quote]

你係馬來西亞?:stp

唔啦,玩幾日番HK 了:bebe

mrs.agger5/6/2013 10:35
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 5/6/2013 18:23 發表

你係馬來西亞?:stp

唔啦,玩幾日番HK 了:bebe [/quote]

墨爾本啊:hyper:hehe:bebe

畢彼特5/6/2013 12:42
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 5/6/2013 18:35 發表

墨爾本啊:hyper:hehe:bebe [/quote]

:hyper:hyper  有機會啦甘

艾手會去thailand?

charlie5/6/2013 12:48
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 5/6/2013 20:42 發表

艾手會去thailand? [/quote]

轉軚快得你…… :bebe:bebe

mrs.agger5/6/2013 12:48
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 5/6/2013 20:42 發表

我仲考慮緊去唔去
泰國/墨爾本/唔去都有可能:hyper

摩比5/6/2013 16:25
其實艾加到時好番未?

mrs.agger5/6/2013 16:26
[quote]原文章由 [i]摩比[/i] 於 6/6/2013 00:25 發表
其實艾加到時好番未? [/quote]

之前好似話佢參加到熱身賽....既~~~
佢唔去仲好啦 我唔洗煩惱:hehe

charlie13/6/2013 12:09

你係咪黎架 :hehe:hehe

畢彼特14/6/2013 01:27
[quote]原文章由 [i]charlie[/i] 於 13/6/2013 20:09 發表

你係咪黎架 :hehe:hehe [/quote]

短期唔會....不如你番黎hk 搵我:hyper

alicechan1112/11/2016 05:40
[quote]原文章由 [i]Waterice[/i] 於 6/5/2013 17:19 發表
我7月會去曼谷旅行順便[url=http://www.beautyplus-medical.com/copy-of-aqua-peel-1][color=Black]  激光去班[/color][/url]睇埋場友誼賽, 唔知有冇方法打聽到佢地會住邊間酒店?

上次佢地去曼谷住個間就搵到, 佢地住Grand Hyatt, 但唔知今年係咪一樣

我搵過外國網站, 但未有發現, 遲d試下搵泰國網站

如果邊 ... [/quote]
咁正
去睇比賽

[[i] 本文章最後由 alicechan11 於 23/1/2017 17:02 編輯 [/i]]

查看完整版本: 2013 曼谷熱身賽