利迷論壇 » 昔日紅軍 » 卡佬球迷打氣區 (只供球迷打氣用...客觀討論就唔好入)

頁: [1]

orminghon20/6/2013 04:48
卡佬球迷打氣區 (只供球迷打氣用...客觀討論就唔好入)

呢刻...我真係好唔開心...:crysad

加油...去西咸攞個射手整爛br副眼鏡

耐人尋味20/6/2013 06:05
遠離傷患, 打番出係找卡數嘅表現已經好勁.

bayen20/6/2013 10:46
咁我都想佢有返個好表現入英格蘭...
到時拍返史杜..

唔想睇到個位必甩....踼世界盃正選..

orminghon20/6/2013 11:08
[quote]原文章由 [i]bayen[/i] 於 20/6/2013 18:46 發表
咁我都想佢有返個好表現入英格蘭...
到時拍返史杜..

唔想睇到個位必甩....踼世界盃正選.. [/quote]

老實...我覺得離開左利記...可以搶嬴韋必甩踼正選既機會係零..,

可以參考高治...走左之後幾fit都只係邊緣人甚至入選都冇...

英格蘭選人係好奇怪...寧願強隊揀個大後備都唔要個踼得好既...

要入國隊隊...我諗起碼入返廿球一季先有得諗.:hyper

bayen20/6/2013 12:07
[quote]原文章由 [i]orminghon[/i] 於 20/6/2013 19:08 發表

老實...我覺得離開左利記...可以搶嬴韋必甩踼正選既機會係零..,

可以參考高治...走左之後幾fit都只係邊緣人甚至入選都冇...

英格蘭選人係好奇怪...寧願強隊揀個大後備都唔要個踼得好既...

要入國隊隊 ... [/quote]
乜你唔係信佢一季廿粒做golden boot 咩

orminghon20/6/2013 12:12
[quote]原文章由 [i]bayen[/i] 於 20/6/2013 20:07 發表

乜你唔係信佢一季廿粒做golden boot 咩 [/quote]

我想佢係law...

但在西咸未必得...返紐記就有可能~
個人估計下季健健康康會10-15球左右....仲有一堆助攻咁..

benayoun20/6/2013 15:36
喊出黎,我仲諗住今季唔走印字架嘛,家陣只好祝佢一路順風

orminghon20/6/2013 17:51
[quote]原文章由 [i]benayoun[/i] 於 20/6/2013 23:36 發表
喊出黎,我仲諗住今季唔走印字架嘛,家陣只好祝佢一路順風 [/quote]

我屋企有件....白色直間...
今季波衫咁肉酸,...我諗緊買件西咸印卡佬著下

benayoun21/6/2013 01:30
[quote]原文章由 [i]orminghon[/i] 於 21/6/2013 01:51 發表

我屋企有件....白色直間...
今季波衫咁肉酸,...我諗緊買件西咸印卡佬著下 [/quote]
我都估唔到今季既會咁肉酸,可能買上年果件印返卡佬

積積21/6/2013 20:47
卡佬加油呀~我始終覺得你有實力架:XD

iiiii11127/6/2013 19:05
add oil carroll

liverpol27/6/2013 19:38
我會買件韋斯咸印卡佬,加油!!

kiro28/6/2013 13:51
通常前鋒GE高鋒係29歲,仲有大把機會!加油!!!!

ricakelvin29/6/2013 14:34
仲好記得足總杯對車仔利記最謝既時候一換卡佬出嚟即刻成隊起晒Q,卡佬仲要扭埋泰利射爆C字..............

fowler3/7/2013 02:54
加油!!!!唔講咁多!!今季入返20球!!

orminghon4/7/2013 07:58
[quote]原文章由 [i]fowler[/i] 於 3/7/2013 10:54 發表
加油!!!!唔講咁多!!今季入返20球!! [/quote]

西咸既戰術入20球好難...

如果返紐記反而有機...

下季目標10球入波5助攻....

希望可以達到15+10既數據...咁先有望入國家隊...

加油卡佬:thumbup:

orminghon4/7/2013 07:59
[quote]原文章由 [i]ricakelvin[/i] 於 29/6/2013 22:34 發表
仲好記得足總杯對車仔利記最謝既時候一換卡佬出嚟即刻成隊起晒Q,卡佬仲要扭埋泰利射爆C字.............. [/quote]

呢種前鋒真係一流...
有霸氣有改變球賽能力:thumbup:

carroll926/8/2013 03:36
對, 好可惜賣走了carroll......加油呀!

orminghon26/8/2013 12:23
[quote]原文章由 [i]carroll9[/i] 於 26/8/2013 11:36 發表
對, 好可惜賣走了carroll......加油呀! [/quote]

受了傷...:crysad

EST-189226/8/2013 14:44
英格蘭 卡佬 x 史獨
               朗尼
有無睇到呢唔知

II-Faraone6/9/2013 02:33
add oil carroll
ynwa

limjunloongvf0226/5/2014 08:22
喊出黎

查看完整版本: 卡佬球迷打氣區 (只供球迷打氣用...客觀討論就唔好入)