利迷論壇 » 昔日紅軍 » 舒維爾

頁: [1]

marcowong22817/9/2013 02:42
舒維爾

唉∼今場如果唔係舒維爾2次誤傳我諗我地呢場波會輸:X:@@

blazor17/9/2013 02:48
我會從另一角度睇,如果佢唔在陣,雙方都可能無入球。

jeffrey072217/9/2013 02:54
[quote]原文章由 [i]marowong228[/i] 於 17/9/2013 10:42 發表
唉∼今場如果唔係舒維爾2次誤傳我諗我地呢場波會輸:X:@@ [/quote]
你係讚緊佢定話緊佢.....??

llm717/9/2013 03:41
[quote]原文章由 [i]jeffrey0722[/i] 於 17/9/2013 10:54 發表

你係讚緊佢定話緊佢.....?? [/quote]
一個入球+三個助攻:@@:@@:@@:@@:@@:@@

bayen17/9/2013 05:29
[quote]原文章由 [i]marcowong228[/i] 於 17/9/2013 10:42 發表
唉∼今場如果唔係舒維爾2次誤傳我諗我地呢場波會輸:X:@@ [/quote]

今場正好表逹佢既作用同問題.

JackSparrow17/9/2013 05:30
講真琴晚有一分算好彩

tamadic0817/9/2013 06:45
[quote]原文章由 [i]JackSparrow[/i] 於 17/9/2013 13:30 發表
講真琴晚有一分算好彩 [/quote]

坦白講,大家都好彩啦
舒爾第一球都係附附地碌
最尾個球助攻就幾靚
史杜近門頂正對方個龍個球真係喊出泥
摩西過人及傳比佢簡直係妙,可惜
失兩分唔要緊,古仔千祈唔好長抖。。。

lwylau17/9/2013 06:48
4場10分, 排第一, 收晒貨啦!!

15719656317/9/2013 07:54
佢既心態係有d問題……
佢唔係唔掂只係表現太唔隱定

15719656317/9/2013 07:55
佢既心態係有d問題……
佢唔係唔掂只係表現太唔隱定

k6f317/9/2013 10:22
球隊/BR需要一個穩定的球員,多過一個大起大落的球員。

佢場場可以帶起隊波,無乜可能會賣走佢。

始終覺得賣佢無乜問題,不過最好學巴塞,要有回購條款,將來打得好,回購自用。

wonderkid17/9/2013 10:42
一直覺得佢有能力,但心理質素一般,但尋晚佢可以克服壓力,將功保過,對佢係一個非常好嘅歷練,試想尋日如果佢代表利物浦,相信半場經已被換出了。加入中型班,沒有大球會的壓力,將有助佢嘅成長,希望佢可以更上層樓。

Tiida17/9/2013 11:05
如果有睇番d數據, 利記和左係合理, 利記在客場始終係爭dd.

AGGER_AGGER17/9/2013 11:23
古天奴一傷出,大獲,冇人hold波,比人攻到豬頭,如果唔係我諗未必會輸,william正pk

AGGER_AGGER17/9/2013 11:24
我講係未必會比人追和

hyypia110217/9/2013 14:32
[quote]原文章由 [i]blazor[/i] 於 17/9/2013 10:48 發表
我會從另一角度睇,如果佢唔在陣,雙方都可能無入球。 [/quote]

:thumbup:

小賓帥17/9/2013 16:02
[quote]原文章由 [i]k6f3[/i] 於 17/9/2013 18:22 發表
球隊/BR需要一個穩定的球員,多過一個大起大落的球員。

佢場場可以帶起隊波,無乜可能會賣走佢。

始終覺得賣佢無乜問題,不過最好學巴塞,要有回購條款,將來打得好,回購自用。 [/quote]

冇必要,,因為會學到巴塞最勁既。。。。。回家

愛因斯坦17/9/2013 16:15
好高興舒維爾唔係放喺"昔日紅軍",咁無佢助攻,最後又唔會被人追和啫!

我覺得佢喺史雲斯既作用大過喺利記,有咗佢史雲斯好似攻守平衡咗!

btw,想講返BR早兩日有段訪問,關於舒維爾離隊...

BR對舒維爾講明,嚟緊幾年佢個位都係隊長坐正,佢可以選擇離隊尋求機會,而BR就推薦佢去史雲斯!

可見BR愛才之餘,對裁培年青球員,真係好有心!佢真正為球員著想,:thumbup:

希望舒維爾繼續打出身價,幫手攔住其他前列分子!咁就當報恩喇!

fatcat17/9/2013 18:29
[quote]原文章由 [i]157196563[/i] 於 17/9/2013 15:55 發表
佢既心態係有d問題……
佢唔係唔掂只係表現太唔隱定 [/quote]

年青人唔穩定都是平常事,但總覺他有勇無謀,唔多用腦踢波(亦欠缺集中).昨晚交失那兩致命球,我想如出現在任何一隊強隊中,那球員下場都一定被教練雪.所以史雲斯真的適合他,在下游球隊他才有足夠機會.

[email protected]18/9/2013 05:01
[quote]原文章由 [i]小賓帥[/i] 於 18/9/2013 00:02 發表

冇必要,,因為會學到巴塞最勁既。。。。。回家 [/quote]

冇計, 拉馬西亞訓練營太過洗腦

紅軍G819/9/2013 03:26
唔通舒爾菲做無間道,幫我地做卧底??:目

Bateman19/9/2013 16:07
希望佢對其餘big5落力d:lfcflag

fatantony20/9/2013 01:01
雖然各為其主,但睇見佢倒戈入波/助攻後既開心法,心裡總不是味兒!

查看完整版本: 舒維爾