利迷論壇 » 昔日紅軍 » 阿當入波唔慶祝,大家比個like佢啦∼

頁: [1]

利記隊長13/1/2014 03:04
阿當入波唔慶祝,大家比個like佢啦∼

完上半場前追和2-2睇到阿當舉起隻手而已,連之前高佬治都好似係無咩慶祝
大家入黎比個like佢地

jasonliverpool13/1/2014 03:07
Good guys!!  It also showed that they had a good time in LFC in the past, that make them respect the team now.

fatgreen13/1/2014 03:49
佢其實都有笑同好似寫野咁嘅動作,高治就真係完全無動作

不過史篤城主場都要比面入場球迷嘅,返晏菲路就唔好啦

李澤楷13/1/2014 03:51
[quote]原文章由 [i]fatgreen[/i] 於 13/1/2014 11:49 發表
佢其實都有笑同好似寫野咁嘅動作,高治就真係完全無動作

不過史篤城主場都要比面入場球迷嘅,返晏菲路就唔好啦 [/quote]

但佢係向注利迷果邊舉隻手,之後隊友同佢慶祝佢先笑番.

絕對值得俾個like佢:thumbup:

bbdo13/1/2014 12:39
GOOD AR!!

[email protected]13/1/2014 17:00
利迷其實真係算幾好, 冇乜反球會球員嘅動作出現球場內
所以有好大向心力

cheong04152/2/2014 09:49
昨晚還入兩球助史篤城贏獌

norman20082/2/2014 13:55
琴日做得好:)

limjunloongvf0226/5/2014 08:21
good!!!!!!

帆呆太30/8/2015 19:41
禽耕孩桐11選5穩賺組合高?薪聘推?廣高手q/2802074665  11選5穩賺組合高?薪聘推?廣高手q/2802074665
11選5穩賺組合高?薪聘推?廣高手q/2802074665  11選5穩賺組合高?薪聘推?廣高手q/2802074665

1:  2015最? 新體?彩項目“非常有財”
2 : 具有網?絡銷?售渠道者優先
3 : 精通各種網?絡銷?售技巧,有網上開 ?店等相關工?作經驗,熟悉各大門戶網?站及各網購網?站;優先
4 : 有較強的溝通能力
5 :0投入,高回報,專?業人士免?費指導,助你迅速掙大錢!
工 作地點:不限  工?作時間:自由
聯 系 人:成成  q/2802074665

.
.
11選5穩賺組合高?薪聘推?廣高手q/2802074665  11選5穩賺組合高?薪聘推?廣高手q/2802074665

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
專?業發?貼 頂 帖團 隊 網 絡推?廣 260元發26W條貼 q/ 107772649

查看完整版本: 阿當入波唔慶祝,大家比個like佢啦∼