利迷論壇 » 利記直播室 » 英超联赛:lliverpool vs Brighton

頁: [1]

kteng25/8/2018 15:32
英超联赛:lliverpool vs Brighton

Liverpool team: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Henderson, Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri, Matip.

kteng25/8/2018 15:33
Man city 加油阿 利记

tai33325/8/2018 15:57
Unchanged for a third consecutive game. [img=18,18]http://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f44a.png[/img]

[img=400,400]http://pbs.twimg.com/media/DldJ7n_XoAEJjZk.jpg[/img]

elvisMcM25/8/2018 15:58
曼城失分,拉開分數由此開始!唔贏唔得!

oktung25/8/2018 16:24
法賓奴, 真係未得? 連一之後備都冇...

fatcat25/8/2018 16:29
加油!!!

新領隊25/8/2018 16:29
小心對面Knockaert 幾好波

pplove25/8/2018 16:34
有高美斯

say25/8/2018 16:38
究竟邊爐咩事 連後備都冇

fatcat25/8/2018 16:52
沙拿 1:0!!!

kteng25/8/2018 16:54
Yes

LFC Fans25/8/2018 17:20
AB 仔暫時咩都 OK,係節奏太慢,係意甲可以拖多一秒至秒半 既野,英超唔可以架!

Baby1125/8/2018 17:22
榜首有望,點解咁冷清

shunnn25/8/2018 17:24
報到

elongation25/8/2018 17:27
上半場d攻勢幾好
個波去多d明奴度,d攻勢就越有威脅
反而文尼組織上仲係要練下

alanhahaha88825/8/2018 17:30
文尼冇態

新領隊25/8/2018 17:31
r23 吾敢上影響左邊攻勢, m10 k8變左對住幾個大隻佬好難有甜頭

新領隊25/8/2018 17:31
s23 今場應會早落場

mosesmcgau25/8/2018 17:32
R26呢兩場都多失誤,m7第一場打得好,但上場同今場都麻麻地,m10今日又係咁交失波,我自己覺得呢兩場都唔係打得好,但都好彩地可以領先先

新領隊25/8/2018 17:32
要d 有火既人比動力s23:kill

新領隊25/8/2018 17:34
[quote]原文章由 [i]mosesmcgau[/i] 於 26/8/2018 01:32 發表
R26呢兩場都多失誤,m7第一場打得好,但上場同今場都麻麻地,m10今日又係咁交失波,我自己覺得呢兩場都唔係打得好,但都好彩地可以領先先 [/quote]

季初隊隊差不多, 比d耐性

fatcat25/8/2018 18:21
上榜首!!!

pplove25/8/2018 18:24
繼續加油
上榜首

shunnn25/8/2018 18:25
前面三個未完全上力,對方踢落有板有眼唔似升班馬。今場贏在防守穩健,整體協做得幾好

DavidWong25/8/2018 18:28
門神,我知你腳法ok, 但我唔想食救心

mosesmcgau25/8/2018 18:33
Ab13腳法係好,但下半場兩腳都多左,一腳的高過人,一腳差d比人搶到,好彩又救返球靚波,但咁落去遲早出事

值得高興係全隊狀態都未上力但可以三連勝0失球,今晚坐下榜首先

Fai Jai25/8/2018 18:35
[quote]原文章由 [i]shunnn[/i] 於 26/8/2018 02:25 發表
前面三個未完全上力,對方踢落有板有眼唔似升班馬。今場贏在防守穩健,整體協做得幾好 [/quote]

Brighton 上年已經係度,唔再係升班馬

shunnn25/8/2018 18:37
[quote]原文章由 [i]Fai Jai[/i] 於 26/8/2018 02:35 發表

Brighton 上年已經係度,唔再係升班馬 [/quote]

係咩:donno
呢隊野好硬,比想象中難踢:XD

Uncle_325/8/2018 18:41
白禮頓下半場踢得好好, 呢3分唔易攞.

Uncle_325/8/2018 18:45
高美斯下半場幾次誤傳, 差啲畀對手反擊得手.

Fai Jai25/8/2018 18:47
[quote]原文章由 [i]shunnn[/i] 於 26/8/2018 02:37 發表

係咩:donno
呢隊野好硬,比想象中難踢:XD [/quote]

上年好易食

Brighton and Hove Albion v Liverpool 1-5
Liverpool v Brighton and Hove Albion 4-0

k6f325/8/2018 18:52
Ab13遲早有失誤,只希望出事時,唔影響勝負,或許球迷會插少些

ML1710198025/8/2018 18:56
[quote]原文章由 [i]shunnn[/i] 於 26/8/2018 02:25 發表
前面三個未完全上力,對方踢落有板有眼唔似升班馬。今場贏在防守穩健,整體協做得幾好 [/quote]

今年升4隊吖?

kteng26/8/2018 00:54
[url]https://youtu.be/njJFNvgJYpI[/url]

愛因斯坦26/8/2018 07:25
[quote]原文章由 [i]Fai Jai[/i] 於 26/8/2018 02:47 發表

上年好易食

Brighton and Hove Albion v Liverpool 1-5
Liverpool v Brighton and Hove Albion 4-0 [/quote]

我都想講,咁係我哋差咗?定人哋勁咗?

不過上半有球手球無吹,否則2:0下半冇踢得咁辛苦。

1:0對手仲有希望。:angry

der12327/8/2018 02:05
[quote]原文章由 [i]愛因斯坦[/i] 於 26/8/2018 15:25 發表

我都想講,咁係我哋差咗?定人哋勁咗?

不過上半有球手球無吹,否則2:0下半冇踢得咁辛苦。

1:0對手仲有希望。:angry [/quote]
季初未上力,有時踢得唔好都在所難免,
而且上季4:0果場人地冇野爭,我地仲要保4,
戰意相差太遠

耐人尋味27/8/2018 02:09
[quote]原文章由 [i]der123[/i] 於 27/8/2018 10:05 AM 發表

季初未上力,有時踢得唔好都在所難免,
而且上季4:0果場人地冇野爭,我地仲要保4,
戰意相差太遠 [/quote]

人地上一場成功打狗
今場士氣好咪踢高一皮唔出奇

der12327/8/2018 02:14
[quote]原文章由 [i]耐人尋味[/i] 於 27/8/2018 10:09 發表

人地上一場成功打狗
今場士氣好咪踢高一皮唔出奇 [/quote]
同埋明顯人地已經上晒力,
始終世界杯對班國腳有唔少影響,
你睇我地比較FIT都係V4 W5 R26 M7哩D

查看完整版本: 英超联赛:lliverpool vs Brighton