利迷論壇 » 利記直播室 » 英超联赛:chelsea vs liverpool

頁: [1] 2 3

kteng29/9/2018 15:32
英超联赛:chelsea vs liverpool

Liverpool team: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Milner, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Fabinho, Keita, Sturridge, Moreno, Shaqiri, Matip.

kteng29/9/2018 15:33
Westham.3-1 mu

kteng29/9/2018 15:42
切埵霅发:
凯帕、阿斯皮利奎塔、大卫-路易斯、吕迪格、马科斯-阿隆索、科瓦契奇、坎特、若日尼奥、威廉、吉鲁、阿扎

替补:卡希堙B卡瓦列罗、莫拉塔、扎帕科斯塔、法布雷加斯、巴克利、摩西

DavidWong29/9/2018 15:46
今輪英超好多2:0/0:2賽果
已開左5場主勝, 我個心定一定神,  放心左!

[[i] 本文章最後由 DavidWong 於 29/9/2018 23:49 編輯 [/i]]

kteng29/9/2018 15:56
希望vvd 100% fit

tai33329/9/2018 15:58
[img=560,315]http://pbs.twimg.com/media/DoRZhn2X0AIWL3t.jpg[/img]

LFC Fans29/9/2018 15:59
[quote]原文章由 [i]DavidWong[/i] 於 29/9/2018 23:46 發表
今輪英超好多2:0/0:2賽果
已開左5場主勝, 我個心定一定神,  放心左! [/quote]
呢的野…,咳!咳!唔會反底既…。

:evil  :bebe

k6f329/9/2018 16:06
利物浦加油! 希望可以重返榜首!

pplove29/9/2018 16:11
希望可以打破近兩年不勝車路士的魔咒!

新領隊29/9/2018 16:25
車仔出個主攻陣反而有利我地. 佢今季失4 球 對阿仙奴一場失2 球, 正明佢防守吾係咁穩, Jorginho回防方面吾係咁強, 今場將Kante拉反后出 Willian打邊 , 如果半場領先吾到這排陣會出事, 印象今季Willian, Hazard同場出現 效果吾係咁好 (Willian年紀大影響水準)

fatcat29/9/2018 16:35
加油!!!

pplove29/9/2018 16:38
[quote]原文章由 [i]新領隊[/i] 於 30/9/2018 00:25 發表
車仔出個主攻陣反而有利我地. 佢今季失4 球 對阿仙奴一場失2 球, 正明佢防守吾係咁穩, Jorginho回防方面吾係咁強, 今場將Kante拉反后出 Willian打邊 , 如果半場領先吾到這排陣會出事, 印象今季Willian, Hazard同場 ... [/quote]
我反而驚夏神
而家既佢等於當年的費托
單天至尊

戈壁先生29/9/2018 16:40
沙拿今年冇腳射門係勁,唉,大跌watt

fatcat29/9/2018 16:43
[quote]原文章由 [i]戈壁先生[/i] 於 30/9/2018 00:40 發表
沙拿今年冇腳射門係勁,唉,大跌watt [/quote]

唉!兩次都射得差。如果上年可能已入一球

fatcat29/9/2018 16:52
Alission好波!!

fatcat29/9/2018 16:55
唉!比hazard攪掂

戈壁先生29/9/2018 16:56
沙拿咁既態,場波真係真係危。

kteng29/9/2018 16:56
1-0

戈壁先生29/9/2018 16:58
阿奴一上,個位俾夏沙特狂攻

Aussie29/9/2018 17:00
[quote]原文章由 [i]戈壁先生[/i] 於 30/9/2018 02:58 發表
阿奴一上,個位俾夏沙特狂攻 [/quote]

Positioning唔好,被人重點攻擊

fatcat29/9/2018 17:02
可惜。沙拿差少少

戈壁先生29/9/2018 17:04
沙拿冇態就盡量為隊友制造機會吧

戈壁先生29/9/2018 17:05
最憎呢隊狡滑的車仔,近幾年都習慣一年蟲一年龍,年年都單線作戰屈機

戈壁先生29/9/2018 17:07
下半場抽起隊長放基達件來制造空位

pplove29/9/2018 17:08
[quote]原文章由 [i]戈壁先生[/i] 於 30/9/2018 01:05 發表
最憎呢隊狡滑的車仔,近幾年都習慣一年蟲一年龍,年年都單線作戰屈機 [/quote]

夏神勁過利記的左右翼

pplove29/9/2018 17:09
文尼有黃牌

kteng29/9/2018 17:12
Salah 的finishing

戈壁先生29/9/2018 17:18
[quote]原文章由 [i]pplove[/i] 於 30/9/2018 01:08 發表

夏神勁過利記的左右翼 [/quote]

呢d衰格球員,會hea踢迫走領隊既,好波都冇用

elongation29/9/2018 17:18
浪費左幾多球....
感覺有d似上場番版

講真沙拿果幾個機會點都唔會難過hazard果球窄位射遠柱

kteng29/9/2018 17:19
Ht 1-0

LFC Fans29/9/2018 17:19
車仔節奏控制、留放得好,我地最怕始終都係呢的老鬼波。

Aussie29/9/2018 17:20
其實同上場一樣 引利記上前逼 拉出空位打反擊

戈壁先生29/9/2018 17:20
基達希望有得上場,人地中場可以突然轉身,one two, 我地中場得基達做到突然性

bansonlam29/9/2018 17:21
H14嘅作用真係睇唔到!成日見到隊友帶緊波時企喺隊友前面阻擋推進,唉!

[[i] 本文章最後由 bansonlam 於 30/9/2018 01:22 編輯 [/i]]

mosesmcgau29/9/2018 17:22
Hazard著哂火,我地s11就死哂火,冇計,其實前面死火今季一直都係,今季大部分入波都唔係靠組織,不過之前一直贏波叫過到骨,但對強隊就現形

愛因斯坦29/9/2018 17:27
唔好再出H14, 淨係識鬧人,自己塞住G12推波。

失嗰一球,首先係佢交後畀AB13, 輾轉間畀人打返轉頭。

最憎就係佢!自從高普畀佢打正選後,利記啲波就無咁順!

:angry

fatcat29/9/2018 17:28
[quote]原文章由 [i]mosesmcgau[/i] 於 30/9/2018 01:22 發表
Hazard著哂火,我地s11就死哂火,冇計,其實前面死火今季一直都係,今季大部分入波都唔係靠組織,不過之前一直贏波叫過到骨,但對強隊就現形 [/quote]

其實兩個剛相各。Hazard唔算多機會, 但一個機會就做到野。
相反沙拿走位, 囿iok, 機會都多, 但去到最後一腳就走樣。

fatcat29/9/2018 17:30
[quote]原文章由 [i]愛因斯坦[/i] 於 30/9/2018 01:27 發表
唔好再出H14, 淨係識鬧人,自己塞住G12推波。

失嗰一球,首先係佢交後畀AB13, 輾轉間畀人打返轉頭。

最憎就係佢!自從高普畀佢打正選後,利記啲波就無咁順!

:angry [/quote]

我地中場真係比左落去。希望出基達, 提升活力, 囿薴仇

pplove29/9/2018 17:31
[quote]原文章由 [i]戈壁先生[/i] 於 30/9/2018 01:18 發表

呢d衰格球員,會hea踢迫走領隊既,好波都冇用 [/quote]

其實都冇得怪
利記欠缺邊路完善的球員
佢左右腳都識射波
加上有速度

另外軒達臣在中場對強隊真係未夠級數

希望今場唔輸
穩軍心應付拿玻里+曼城

[[i] 本文章最後由 pplove 於 30/9/2018 01:34 編輯 [/i]]

愛因斯坦29/9/2018 17:31
攻勢機會係做到,車後防有漏洞,可惜frint狀態差。

文尼無走入禁區,成日剩返明奴接應。

下半場文尼換沙基利,加上文尼有黃牌。

:85

查看完整版本: 英超联赛:chelsea vs liverpool