利迷論壇 » 昔日紅軍 » 退役後的希謹

頁: [1] 2

freddeedee5/1/2006 18:33
退役後的希謹

原來離開利物浦後的希謹
因傷被迫提早收山
返左鄉下挪威繼承家族既農莊旅舍生意
以下係佢間旅舍既網址:
[url]http://www.aunan.no/bin_proj/tp.nav?tp=16727&sg=2&l=ENGLISH&vc=cv&cl=1&i=main&a=o&ao=16716&rd=16716&cvc=&ic=main&cd=16716&co=16716[/url]
(再 click 入去 "About Aunan" 會有希謹自己介紹旅舍)
大家想探佢就去幫襯下啦

[img]http://www.aunan.no/bin_proj/tp.show?id=16926&td=image_2&l=ENGLISH&vc=a[/img]

[ Last edited by freddeedee on 2006-1-5 at 06:35 PM ]

alanhahaha8885/1/2006 18:36
好懷念佢,買左返黎一陣又話傷左,跟住就消聲瀝跡
徙晒

肥澤5/1/2006 19:46
佢個時真係好勁=.=

umbananapats5/1/2006 20:00
有機會近距離見到佢.
骨骨骨...

蛋蛋超人5/1/2006 20:13
好掛住佢呀:em09

鬼火仔5/1/2006 20:14
Vegard Heggem: (+47) 92 26 14 14 <------ 呵呵 :baddevil

真係好懷念佢 ....... :1crysad
我始終都認為佢係近十年黎英超最好既右翼衛(不過好似除左我地都無幾多隊打 3-5-2 既:ruin228)

CYY5/1/2006 20:30
i like more than Finnan

alanhahaha8885/1/2006 20:50
[quote] [u][b]CYY[/b]  在 2006-1-5 08:30 PM 發表:[/u]

i like more than Finnan [/quote]

我都係

Bono6/1/2006 00:51
如果無傷患困擾,當年好勁架,速度快,技術好,扭波過人簡直好似食菜

peterlo6/1/2006 00:54
記得上年歐聯決賽前
佢著住當年向利記時既jacket去睇波
俾o的球迷拉住影相

藍色的天6/1/2006 01:13
有機會一定去探下佢

好小子6/1/2006 01:38
[quote] [u][b]freddeedee[/b]  在 2006-1-5 18:33 發表:[/u]

原來離開利物浦後的希謹
因傷被迫提早收山
返左鄉下挪威繼承家族既農莊旅舍生意
以下係佢間旅舍既網址:
[url]http://www.aunan.no/bin_proj/tp.nav?tp=16727&sg=2&l=ENGLISH&vc=cv&cl=1&i=main&a=o&ao=16716&rd=16716&cvc=&ic=main&cd=16716&co=16716[/url]
(再 click 入去 "About Aunan" 會有希謹自己介紹旅舍)
大家想探佢就去幫襯下啦

[img]http://www.aunan.no/bin_proj/tp.show?id=16926&td=image_2&l=ENGLISH&vc=a[/img]

[ Last edited by fred ... [/quote]

佢同 zones 都中左利記右閘魔咒
:(

kalok6/1/2006 02:06
佢來到利記時,佢既右翼衛打法,真係深深把我吸引:thumbup:

可惜其後的傷患問題,使佢成為洛鍾斯後,另一位令我非常痛心既利記球員。:1crysad

知道佢525有去睇波,真係非常高興。

而家知道佢退休後,返左鄉下挪威繼承家族既農莊旅舍生意:thumbup:,希望遲D可以去挪威幫襯下佢啦!:jump

tripleb6/1/2006 03:07
[quote] [u][b]peterlo[/b]  在 2006-1-6 00:54 發表:[/u]

記得上年歐聯決賽前
俾o的球迷拉住影相 [/quote]

令我更加懷念佢:em09

stevieZ6/1/2006 03:26
佢果時著幾號球衣?

alanhahaha8886/1/2006 03:33
[quote] [u][b]stevieZ[/b]  在 2006-1-6 03:26 AM 發表:[/u]

佢果時著幾號球衣? [/quote]

如果我冇記錯既話係14號

CHARLES6/1/2006 03:48
好令人振奮的一個球員.

多謝樓主.

阿舜6/1/2006 03:54
多謝樓主資料~:thumbup:
實在係令人懷念
但想起佢既際遇,亦係可借
利記既右閘魔咒........:XD

never-say-die6/1/2006 04:16
[quote] [u][b]alanhahaha888[/b]  在 2006-1-6 11:33 AM 發表:[/u]

[quote] [u][b]stevieZ[/b]  在 2006-1-6 03:26 AM 發表:[/u]

佢果時著幾號球衣? [/quote]

如果我冇記錯既話係14號 [/quote]

you are right. no.14

Aged LFC fans6/1/2006 04:19
如果有機會到挪威真係要探下佢先得
多謝deedee提供:bye

LiverJoe6/1/2006 04:54
多謝你提供消息....
有佢o既 news, 實在太好啦, 我好鐘意睇佢踢波, 我仲有o既件波衫留係度呀....
九十年代最強o既右閘

大家有冇仔細 d 睇佢個 website 呀, 佢入面有間 lodges 叫 Anfield 呀!! 好感動呀!!:jump

[ Last edited by LiverJoe on 2006-1-6 at 01:01 PM ]

livgerrard86/1/2006 05:19
呢個唔識,幾多年前家???

kewell_boy6/1/2006 05:31
有機會一定會

英倫10號奧雲仔6/1/2006 07:05
懷念:(

雞脾6/1/2006 07:12
其實我地之前幾個右閘都係有一定既實力
不過就係黑仔囉~~~~~

利記仔6/1/2006 07:13
[quote] [u][b]tripleb[/b]  在 2006-1-6 11:07 發表:[/u]

[quote] [u][b]peterlo[/b]  在 2006-1-6 00:54 發表:[/u]

記得上年歐聯決賽前

令我更加懷念佢:em09 [/quote]

呢個我都記得
仲俾人影左相登左出黎添

:thumbup:

liverwai6/1/2006 08:26
佢之前都仲有幫利記本official mag 估下每場波o既賽果, 不過上球季開始就無了 (可能因為佢係"名燈"吧...哈)

never-say-die6/1/2006 08:27
[quote] [u][b]雞脾[/b]  在 2006-1-6 03:12 PM 發表:[/u]

其實我地之前幾個右閘都係有一定既實力
不過就係黑仔囉~~~~~ [/quote]

希謹....洛鐘斯...
:1crysad

謝拉仔仔6/1/2006 09:09
好懷念佢
果時真係好鍾意睇佢睇波:em09

藍色的天6/1/2006 09:45
[quote] [u][b]livgerrard8[/b]  在 2006-1-6 05:19 發表:[/u]

呢個唔識,幾多年前家??? [/quote]

佢係介乎伊雲斯同侯利亞時代既球員,
冇記錯係洛辛堡過來, 三百五十萬鎊,
雖然只係打左一兩季, 但係真係公認係最佳右閘人選,
守得攻仲得, 可以自己扭入禁區射入波,
不過佢認都係一個悲劇人物, 好快就斷腳, 醫完又傷.

liversam6/1/2006 09:45
哈哈...有機會要幫襯下:spin2

Maxz6/1/2006 11:02
[quote] [u][b]藍色的天[/b]  在 2006-1-6 17:45 發表:[/u]

[quote] [u][b]livgerrard8[/b]  在 2006-1-6 05:19 發表:[/u]

呢個唔識,幾多年前家??? [/quote]

佢係介乎伊雲斯同侯利亞時代既球員,
冇記錯係洛辛堡過來, 三百五十萬鎊,
雖然只係打左一兩季, 但係真係公認係最佳右閘人選,
守得攻仲得, 可以自己扭入禁區射入波,
不過佢認都係一個悲劇人物, 好快就斷腳, 醫完又傷. [/quote]

我記得佢好似係雙領隊後第一個簽既球員

eric05126/1/2006 11:03
嗚....我唔知果陣佢有幾勁

聽你地講好似好勁..唔知仲有無片睇呢A___A

paulkoo6/1/2006 11:06
農莊旅舍............

Jason6/1/2006 13:43
he was a really good wing-back who did well at attack.  sadly he was always injured.  hope he has a good & healthy retired life

Michael376/1/2006 14:39
由希謹既事件中睇到一個球員既身體質素係十分重要
無論你點勁都好,俾人踢傷都係玩完

initials6/1/2006 15:01
[quote] [u][b]Bono[/b]  在 2006-1-6 00:51 發表:[/u]

如果無傷患困擾,當年好勁架,速度快,技術好,扭波過人簡直好似食菜 [/quote]

後衛黎講佢腳下功夫的確唔錯... 但我覺得未到"扭波過人簡直好似食菜"呢個地步囉...

clivetsang6/1/2006 15:01
當年真係勁勁勁!!!>.<
而家咁樣真係慘....v.v

steph36/1/2006 15:22
個farm有四間lodges,其中一間仲叫Anfield~~哈哈~~~:thumbup::thumbup:

睇下遲d有冇機會去先~~:em09

小婷6/1/2006 15:51
[quote] [u][b]peterlo[/b]  在 2006-1-6 08:54 AM 發表:[/u]

記得上年歐聯決賽前

HA??AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA............:o
would u mind post that photo to me??

查看完整版本: 退役後的希謹