利迷論壇 » 昔日紅軍 » 大家由邊個時代開始支持紅軍 ?

頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

利記10號仔25/2/2006 06:28
02世界盃之後因為奧雲仔而留意利物浦
睇左2-3場之後就愛上左利記啦
直到而家我一日比一日愛利記
而奧雲就反而冇乜留意:bye

美人兒26/2/2006 06:10
1998-2004侯利亞 (Gerard Houllier)

tomhui_199112326/2/2006 07:09
1998-2004侯利亞 (Gerard Houllier)

steven04122/3/2006 12:28
侯利亞
因為我之前鍾意奧雲仔
而家鍾意謝拉特同沙比仔

liverheart3/3/2006 08:57
1985-1991 杜格利殊, 果時利記d攻勢簡直係水銀瀉地.

8謝拉特83/3/2006 10:23
因為奧雲佢令我鍾意左利記∼

張信哲3/3/2006 10:46
侯利亞時代

liversam3/3/2006 13:42
89年開始

tommy5aa3411/3/2006 08:30
2004- 賓尼迪斯

超級利迷11/3/2006 10:50
識得睇波開始.

EST-189212/3/2006 13:30
三冠王既上一年

KewellZz12/3/2006 13:52
benites

擁護利物浦12/3/2006 19:37
1994-1998 伊雲斯 (Roy Evans)

宵十一狼14/3/2006 05:22
奧雲仔拿歐洲金球獎果年∼

BlindMan17/3/2006 10:00
玩fifa見個會章
英超最正
同埋owen

沙亞._謝摩拿]18/3/2006 05:21
鐘意利物浦原因.. 唔係大多利迷鍾意OWEN先
係鐘意列納 :em09  D傳送同遠射真係 :thumbup:
列納離開後.. 繼續支持利物浦到現在
亦相信係永遠):saint2

[ Last edited by 沙亞._謝摩拿] on 2006-3-18 at 01:26 PM ]

paul363619/3/2006 02:49
侯利亞

poso9927/3/2006 12:59
侯sir~果個年代雖然打法有少少悶~但係真係有超卓成就

mega66628/3/2006 15:34
I started support Reds at around 1985!

fowlerkit29/3/2006 01:15
科拿還是穿23號波衫,老麥穿17號波衫的年代。

VictorTang30/3/2006 12:16
老侯時代開始..我俾利記個名吸引左(覺得個名好型^^)..而周圍既人都講紅魔鬼(我就中意紅軍呢個名..而且唔同其他人)..所以我就中意左利記啦..初初成隊波淨係識owen..因為成日聽到電視話佢入波..不過之後就開始認識到其他既球員嚕...希比亞搭軒索斯..勁呀!!
到依家..更被利記既精神同氣質迷住...相信我永遠都係利迷了..^^YNWA!!

[email protected]30/3/2006 13:32
想當年
一班spicy boys可以同曼聯七小福抗衡...

基維建2/4/2006 14:11
侯利亞:em09:yell

摩連迪c8/4/2006 04:14
伊雲斯年代
利記win阿記3:1(唔知有冇記錯) 之後

史力奇8/4/2006 19:29
1991-1994 桑拿士 (Graeme Souness)  ===無計果時讀書個個都話另一隊英國波好勁...我又唔多覺..但果時利記己經玩地波...所以味中毒囉...之後老麥,科拿,列納,果時仲有玩野王高生...都唔知幾勁

利物浦我愛你10/4/2006 20:39
1.2000千禧年12歲既我晚上收睇無線既直播~足緦杯利物浦對阿仙奴...先輸一球...再由owen仔入返兩球...就錦就愛上左利記...
但係講到原來...真係有口說不出...因為果場波我明明睇住阿仙奴禁住利記黎攻...而利記既兩球入波令我有一種莫名其妙既開心興奮既感覺...真係學之前有個利迷所講...我愛利記就好似愛上左一個女仔一樣...冇得解~~~~~~~~
記得當時我主要係鍾意owen....之後當佢轉會...我唔敢相信...好傷心...過左一排...漸漸發覺我會為左利記而有d恨owen仔...先發現自己可能一直鍾意既係利記:thumbup:

而依家既我當然更加愛利記啦:jump
YNWA
好希望利記成績越黎越好.... 利迷越黎越多啦∼∼∼∼

Robinho-1011/4/2006 05:56
侯利亞

owen11/4/2006 13:34
我唔夠分.........不過我都係由houlier時代開始鍾意...........

truephyto11/4/2006 16:39
from the era of steve Mcmanaman

TamakiNami11/4/2006 20:32

史高拉利13/4/2006 06:30
侯利亞時代

phil14/4/2006 03:22
evans.....
其實再早少少 (93年左右已經睇緊無記既英超精華)
但就冇特別鍾意變隊, mu ? 係踢得幾好睇, 但就對佢地完全冇好感果時(有既只係一個簡察斯基)

哥利摩亞轉去紅軍之前果屆, 利記比森林大炒5個1皮
當時哥利摩亞拍來爾既組合令到利記後防冇曬乎, 哥利摩亞更入2球, 之後當果季佢由850萬磅轉頭利記果時, 就心諗科拿+哥利摩亞會係一個非常強既組合. 結果, 真係比我想像中更強
再加埋3-5-2既2翼位 r.jones/mcateer , 斬中王波尼拜
老麥+列納既組合, 可以係中場one touch20腳都唔斷
就由果時開始愛上左利記

weeko22/5/2006 09:14
我係起候利亞前少少開始鍾意利物浦既....
鍾意既因為就係
..................奧雲啦..............

22/5/2006 20:35
第一次玩足球經理 都係玩利記
隻game 好似 叫 master manager

MurphyLiu3/6/2006 15:16
1991 杜格利殊 (Kenny Dalglish)

沒有福份睇king踢果時(之後睇返video)。反而係佢教果時雖然好細個,但係班尼斯,rush 同埋比士利入波當食生菜果種快感仍在腦中。
不過都係king"s年代既未期啦。真係可惜。

YNWA

MURPHY LIU

vgJ9kea120024/6/2006 02:38
侯利亞時代
仲記得果隻幾經辛苦win羅馬2:0
入左8強面對果屆亞軍利華古信
我兩回合都同我老豆睇
第一回合都幾悶...仲記得前隊長希比亞頭球入波
第二回合就西利囉....梅花間竹既入球....半場輸到3比1
仲記得波歷克果球世界波...
下半場列馬倫既入波同埋奧雲仔既中柱都令我好深刻...
仲有臨尾輸番球俾盧斯奧果球真係好心up睇到...
最後利物浦係輸左...但係我就係因為呢場波愛上利物浦..
真係唔知點解會鐘意利物浦...只係知道好鐘意....

fred_YNWA23/6/2006 11:11

zero2002118823/6/2006 18:00

dessiner23/6/2006 18:20

spicy boys!!
Pass and move, pas and move, it's the Liverpool groove!

in..8/7/2006 18:55
1998-2004侯利亞時代
98睇世盃 中2左owen
之後留意owen既野
間接了解埋佢間球會d野
就咁就係果陣開始中2埋利記.

查看完整版本: 大家由邊個時代開始支持紅軍 ?