利迷論壇 » 昔日紅軍 » Collymore

頁: [1]

liversam23/3/2006 03:53
Collymore

會唔會因為佢而去睇"本能2"?
不過好似戲份唔多..:rolleyes

利迷KEnnEtH23/3/2006 10:29
[size=4]裸得唔夠喉加重情慾戲 48歲莎姐老來脫惹不安[/size]3月 17日 星期五 03:00 更新

【太陽報專訊】48歲的莎朗史東嫌在《本能2》「脫得唔夠喉」,強烈要求加重情慾戲。雖然搏老命一脫,但影評人卻指莎姐的正面全裸鏡頭令人感到不安。

前晚在英國舉行的《本能2》全球首映禮上,除了以Deep V上陣的莎朗史東外,在片中「力戰」莎姐的兩位猛男、取代首集米高德格拉斯的David Morrissey及[b]前英超球星哥利摩亞[/b]亦有到場。莎姐不停大讚兩位對手,David除了有豐富的幽默感、藝術才華和性感之外,最令她眼前一亮的是脫了衣服之後。至於首次拍戲的哥利摩亞,莎姐揚言他一定能在影壇走紅:「同佢合作真係好掂!佢絕對係世上最可愛、具吸引力、風度翩翩同專業舅H。」

[b]莎姐自爆拍攝該片第一場墮海戲時,因親自上陣,險些沒命,幸好有哥利摩亞在身旁才有信心脫險:「除非你有一個信得過號鴾漶A否則你根本就冇可能拍到呢隻M險鏡頭。世上冇人可以比哥利摩亞令我咁有安全感!」[/b]
莎姐還透露《本能2》會比上一集有更多情慾鏡頭及裸露場面,而她更嫌「裸得唔夠喉」,看完毛片後要求電影公司加重情慾戲。雖然莎姐搏老命脫,但有英國傳媒看過影片之後,卻批評莎姐的正面全裸鏡頭令人不安。

養顏靠行樓梯

自言喜歡英國的莎姐被問到會否效法麥當娜(新聞 - 網站 - 圖片)搞移民,她就笑言不能在英國定居,原因是無法忍受Shopping的誘惑,一個星期便會破產。當被問到養顏秘訣時,她說:「記者成日問我呢條問題,我諗我真係要出健美錄影帶,我以前有做運動,依家就唔會搭電梯淨係行樓梯。」至於現時有否男友,她笑說:「有,仲有兩個,佢弗o三呎高(指兩名養子)!」

哥利摩亞同莎姐有對手戲bor…
不過哩套戲係幾多級?想睇我都未夠18啦…

Lamson198425/3/2006 07:39
我會

睇下佢點做戲都好呀:jump

利迷KEnnEtH25/3/2006 11:49
我under 18,睇唔到lu…

科拿雄27/3/2006 15:14
哥利摩亞係套戲出得1分鐘多d:donno

[email protected]30/3/2006 11:46
佢以前癲得黎好勁架

MACARENA3/4/2006 12:58
以前係得佢有返咁上下入球率咋
科拿拍佢真係好鬼勁
最記得4 比 3 贏紐記真係精彩無比

four-la4/4/2006 01:17
[quote] [u][b]MACARENA[/b]  在 2006-4-3 08:58 PM 發表:[/u]

科拿拍佢真係好鬼勁
最記得4 比 3 贏紐記真係精彩無比 [/quote]

正正係 10 年前嘅事!

MACARENA4/4/2006 03:48
[quote] [u][b]four-la[/b]  在 2006-4-4 09:17 發表:[/u]

[quote] [u][b]MACARENA[/b]  在 2006-4-3 08:58 PM 發表:[/u]

科拿拍佢真係好鬼勁
最記得4 比 3 贏紐記真係精彩無比 [/quote]

正正係 10 年前嘅事! [/quote]

all the liverpool fans can remember this match

liverheart4/4/2006 08:50
利記贏過紐記兩次4:3, 真係非常精彩!!!!

kecytang4/4/2006 15:43
我以前都好鍾意佢

barosliverpool6/4/2006 08:03
隻能夠用“天才”來形容佢
不過英國D天才同阿根廷D一樣都好唔檢點

truephyto11/4/2006 16:43
i like him, i cant forget the classic match with Newcastle, we defeat them 4-3, i think it is more fantanstic match than Istanbul

唐唐19/4/2006 01:28
[quote] [u][b]liverheart[/b]  在 2006-4-4 04:50 PM 發表:[/u]

利記贏過紐記兩次4:3, 真係非常精彩!!!! [/quote]

其中一場, 如果唔係占士,
都唔會贏得咁險,
相反場波又冇咁精彩.

查看完整版本: Collymore