利迷論壇 » 昔日紅軍 » 史米沙今季收咧

頁: [1]

liversam6/4/2006 08:50
史米沙今季收咧

波爾多捷克中場史米沙因腳跟及膝部傷患,將不會於球季餘下比賽中上陣。

該名 32 歲的中場球員上季助利物浦奪得歐聯冠軍,今季一直是波爾多陣中主力,不過自 2 月起已未有上陣。球隊現時已升上法甲第 2 位,有機會在下季出席歐聯分組賽。

史米沙今次受傷除了會影響球隊餘下賽事的成績外,他能否出戰今夏世界杯賽事仍是未知之數。

[url]http://www.u-soccer.com/home/viewnews.php?id=060406_9[/url]

Kewell~Sneijder6/4/2006 09:28
他能否出戰今夏世界杯賽事仍是未知之數

....慘

[email protected]6/4/2006 09:53
一代7號...

科拿雄6/4/2006 12:41
525 的第二個入球!永遠難忘:em09

CURRY6/4/2006 12:50
容易受傷的男人.....:(

Dick12/4/2006 17:56
希望佢可以參與今年既世界杯
始終年齡都唔細了
錯過左今次機會可能就再冇機會了

史高拉利13/4/2006 05:58
唉...真係慘:(
希望佢趕得切世界盃前傷愈:(

BigThinkHead13/4/2006 07:24
都好想佢快D好番!

十七號仔13/4/2006 08:14
一定要快d好番踢w.cup 呀

蛋蛋超人13/4/2006 16:36
如果踢唔到今屆世界盃就太可惜啦…

因為今次應該係佢最後一次機會…:(

*peterwong*14/4/2006 03:01
黃金7號....
歐聯功臣

owen200316/4/2006 12:18
佢太易傷啦

年年都係咁

-JK-16/4/2006 22:08
希望史Sir快D好返喇
如果踢唔到世界盃真係好可惜 :(

程天藍17/4/2006 18:14
shxt...............................................
今屆世界盃應該係佢最後一屆喇, 唔好咁對佢啦....!!
Smicer 你要快d好返!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robinho-1018/4/2006 00:34
在這時受傷,想打世界杯都好難。

路爾斯.加西亞24/4/2006 02:34
我睇進攻足球話佢為左踢世界杯可以唔踢球會…犧牲真大

alanhahaha88827/4/2006 20:57
唔係咁慘下話,希望佢快D好返啦

Lamson198428/4/2006 10:12
[quote] [u][b]科拿雄[/b]  在 2006-4-6 08:41 PM 發表:[/u]

525 的第二個入球!永遠難忘:em09 [/quote]

me,too:thumbup:

查看完整版本: 史米沙今季收咧