利迷論壇 » 昔日紅軍 » 貝加或因傷退休

頁: [1]

chun472810/5/2006 12:17
貝加或因傷退休

貝加或因傷退休

阿士東維拉中場貝加指自己如果再持續受傷患困擾,將會選擇掛靴。

傷患已令這名捷克國腳自去年從樸茨茅夫加盟後只曾上陣9場比賽,他說:「如果下季情況和今季相若的話,我會選擇高掛球靴。我知道33歲仍是年輕,但以足球角度來說我已不是年青的球員。」

當年幾勁
利維特都係33歲之麻...

來源:不明-.-抄討論區

藍色的天10/5/2006 12:22
唔出奇丫, 呢幾年都好少見佢.
不過真係好鍾意佢..., 但係可惜老侯唔鍾意

xabialonso_1410/5/2006 12:31
又一個因傷患斷送足球生涯.............

Touya10/5/2006 12:40
[url]http://www.premierleague.com[/url] 有講....

link: [url]http://www.premierleague.com/fapl.rac?command=setSelectedId&nextPage=enNewsLatest&id=1293094&type=com.fapl.website.news.NewsItem&categoryCode=NewsLatestFAPremierLeagueNews&breadcrumb=latestfa_breadcrumb[/url]

but... 呢個topic係咪應該擺係"昔日紅軍"?

我愛利物浦10/5/2006 12:56
poor 貝加
當年既左腳王><!

NEWPORT10/5/2006 14:04
貝加..可惜!
最記得佢初來利記時幾勁!打前鋒都入唔少波

貝加10/5/2006 16:32
第一場一黎就梅開二度

waterfish11/5/2006 11:44
一個超勁罰球射死曼魚,如果唔係希比亞傷出就唔駛畀曼魚追和一比一…

[quote] [u][b]貝加[/b]  在 2006-5-10 16:32 發表:[/u]

第一場一黎就梅開二度 [/quote]

thgx11/5/2006 11:55
真係可惜:1crysad

tung11/5/2006 14:17
[quote] [u][b]藍色的天[/b]  在 2006-5-10 20:22 發表:[/u]

唔出奇丫, 呢幾年都好少見佢.
不過真係好鍾意佢..., 但係可惜老侯唔鍾意 [/quote]

下,用左佢咁多年
仲要係必然正選咁滯
又屈老侯唔鍾意佢?

唔駛咁下話!

風零•風鈴11/5/2006 18:02
hope that he will be okay la!!!!!!

love him so much le~
he's really a good player!

寶嬰丹15/5/2006 20:30
少有地踢法硬淨
但卻容易受傷既球員

神之子15/5/2006 22:46
佢都話想收山唔踢

查看完整版本: 貝加或因傷退休