利迷論壇 » 昔日紅軍 » 伊雲斯

頁: [1]

Better Man26/5/2006 02:36
伊雲斯

好似會去教森林

流定堅呢...
佢都抖左好耐下...

[ Last edited by Better Man on 2006-5-26 at 02:17 PM ]

J.Red26/5/2006 06:06
會唔會係伊雲斯唔係尹雲斯呢  :ninja

定係你講緊尹佩斯呀 :lol:

講笑咋
改番佢啦

Better Man26/5/2006 06:18
[quote] [u][b]J.Red[/b]  在 2006-5-26 14:06 發表:[/u]

會唔會係伊雲斯唔係尹雲斯呢  :ninja

定係你講緊尹佩斯呀 :lol:

講笑咋
改番佢啦 [/quote]

:ninja:frog:lol:

phil26/5/2006 07:34
打得好睇, 輸得燦爛係佢既風格.........

celtics3327/5/2006 03:37
講真, 對於佢, 我係好敬重同喜愛佢既, 雖則佢一個聯賽冠軍都比唔到我地 !!! :thumbup:

祝佢好運 !!!

phil27/5/2006 10:44
[quote] [u][b]celtics33[/b]  在 2006-5-27 11:37 AM 發表:[/u]

講真, 對於佢, 我係好敬重同喜愛佢既, 雖則佢一個聯賽冠軍都比唔到我地 !!! :thumbup:

祝佢好運 !!! [/quote]

冇錯
佢真係打比我地非常好睇既足球
如果佢眼光好D, 係買防守球員果時好D既話, 就掂啦

佢買希金, 哥利摩亞, 麥卡迪亞, 貝加, 呢D我好欣賞

麥馬科雲27/5/2006 17:35
[quote] [u][b]celtics33[/b]  在 2006-5-27 03:37 發表:[/u]

祝佢好運 !!! [/quote]

其實佢最錯只係用占士打龍

囡囡29/5/2006 04:13
佢主攻進取細膩的踼法,係我一直深愛長年無獎時期利記的原因

[email protected]30/5/2006 03:24
好睇唔好食...

alanhahaha8881/6/2006 01:02
係呀
以前佢教既利記成日可以大比數炒人,但係去到老侯年代就已經冇lu

JB7/6/2006 09:16
[quote] [u][b]alanhahaha888[/b]  在 2006-6-1 09:02 發表:[/u]

係呀
以前佢教既利記成日可以大比數炒人,但係去到老侯年代就已經冇lu [/quote]

所以當年雙領隊的概念係對的。:P
一個擅攻,一個擅守,撈勻的話就會係攻守兼備。可惜......

查看完整版本: 伊雲斯