利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧雲一問......?

頁: [1]

奧雲@利記29/8/2006 15:29
奧雲一問......?

我想問下奧雲係利記個時有無做過隊長,同埋點解個時侯利亞俾隊長謝拉特做而唔俾奧雲嘅?ths

tszfung30/8/2006 07:57
[quote]原帖由 [i]奧雲@利記[/i] 於 2006-8-29 23:29 發表
我想問下奧雲係利記個時有無做過隊長,同埋點解個時侯利亞俾隊長謝拉特做而唔俾奧雲嘅?ths [/quote]

Owen 係冇做過隊長, but做過副隊長
謝拉特做隊長係賓 sir 嚟以後的, 老侯個時我唔記duck:stp

chun_hoi_alan30/8/2006 08:42
[quote]原帖由 [i]tszfung[/i] 於 2006-8-30 15:57 發表

Owen 係冇做過隊長, but做過副隊長
謝拉特做隊長係賓 sir 薔H後的, 老侯個時我唔記duck:stp [/quote]

老侯果時係希比亞~~

小Kewell30/8/2006 09:48
好小做過囉好似係....

tszfung30/8/2006 11:17
[quote]原帖由 [i]chun_hoi_alan[/i] 於 2006-8-30 16:42 發表

老侯果時係希比亞~~ [/quote]

CC,原來係希比亞
Sorry for forget you, Hyypia, our pre-captain
:1crysad

英倫10號奧雲仔30/8/2006 15:15
[quote]原帖由 [i]chun_hoi_alan[/i] 於 2006-8-30 16:42 發表

老侯果時係希比亞~~ [/quote]

好似係列納傷左先俾希比亞做咋:confused

CURRY30/8/2006 17:24
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 2006-8-30 23:15 發表

好似係列納傷左先俾希比亞做咋:confused [/quote]

對的,希比亞當時只係副隊長

fred_YNWA30/8/2006 17:28
我記得老侯係係04年一月比左個captain謝仔ga
果時owen仲係度

Kaye30/8/2006 19:06
[quote]原文章由 [i]fred_YNWA[/i] 於 2006-8-31 01:28 發表
我記得老侯係係04年一月比左個captain謝仔ga
果時owen仲係度 [/quote]

我都記得老侯係度時謝拉特都做左一段時間 captain,
由希比亞轉做謝拉特嘛.

比利31/8/2006 01:24
由謝拉特做隊長的決定
絕對係由侯利亞時代已經決定左

侯利亞係利記最後一年的隊長係謝拉特
呢一件係大事,當時反應很大作為利迷無理由咁都唔記得

另外列納時代,希比亞係第二副隊長
即係當時隊長列納、副隊長科拿、第二副隊長希比亞
及後列納長期養傷,科拿又有段時間受傷
後來科拿更被老侯賣到列斯
於是順理成章由希比亞正式接手隊長一職

希比亞係紅軍歷史上第一位、亦係唯一一位非英倫三島及愛爾蘭藉的隊長

[[i] 本文章最後由 比利 於 2006-8-31 09:25 編輯 [/i]]

杜迪炳31/8/2006 14:01
[quote]原文章由 [i]比利[/i] 於 2006-8-31 09:24 發表
由謝拉特做隊長的決定
絕對係由侯利亞時代已經決定左

侯利亞係利記最後一年的隊長係謝拉特
呢一件係大事,當時反應很大作為利迷無理由咁都唔記得

另外列納時代,希比亞係第二副隊長
即係當時隊長列納、副 ...
[b]希比亞係紅軍歷史上第一位、亦係唯一一位非英倫三島及愛爾蘭藉的隊長[/b] [/quote]

比兄真係資料充足~~ :thumbup:

比利2/9/2006 15:23
[quote]原文章由 [i]杜迪炳[/i] 於 2006-8-31 22:01 發表

比兄真係資料充足~~ :thumbup: [/quote]

過獎了!

小弟只係替球迷會整理這個網頁
在做到歷任隊長的時候發現的:

[url]http://www.lfc.org.hk/former.php[/url]

Villa_Gerrard29/10/2006 15:57
[quote]原文章由 [i]比利[/i] 於 2006-9-2 23:23 發表

過獎了!

小弟只係替球迷會整理這個網頁
在做到歷任隊長的時候發現的:

[url]http://www.lfc.org.hk/former.php[/url] [/quote]
你真係好勁啊..

alancheung161/11/2006 06:09
唔係科拿做隊長嫁咩???
之後先俾希比亞阿@@

永不言敗1/11/2006 11:20
以前的隊長都做唔長

稀脾阿2/11/2006 01:53
個陣希比亞做captian真係型到爆!!!

[email protected]3/11/2006 02:25
[quote]原文章由 [i]奧雲@利記[/i] 於 2006-8-29 23:29 發表
我想問下奧雲係利記個時有無做過隊長,同埋點解個時侯利亞俾隊長謝拉特做而唔俾奧雲嘅?ths [/quote]

我諗因為希比亞同謝拉特比奧雲更適合做隊長

Villa_Gerrard3/11/2006 03:34
[quote]原文章由 [i]稀脾阿[/i] 於 2006-11-2 09:53 發表
個陣希比亞做captian真係型到爆!!! [/quote]
真的嗎..
我真係唔知道喎..
因為我今年先開始睇波..:spin2:spin2:spin2

一look木8/11/2006 15:48
希比亞當fit陣時接近無敵...做隊長都好應該,
但係後來開始冇態...而謝拉特又開始冒起...最後就俾左謝拉特做lor...
嗰陣時奧雲都仲喺度...

STEVIE仔''29/12/2006 22:18
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 2006-11-3 10:25 發表

我諗因為希比亞同謝拉特比奧雲更適合做隊長 [/quote]
始終奧雲係利記時唔太算一個精神領袖...我覺得

查看完整版本: 奧雲一問......?