利迷論壇 » 昔日紅軍 » 香港利迷為老麥獻唱"你永不會獨行" (不設罵戰)

頁: [1]

king_kenny15/12/2006 01:29
香港利迷為老麥獻唱"你永不會獨行" (不設罵戰)

半場既時候我走左過去睇下老麥呢個當年我最鐘意既球員, 我過到去仲大叫左句"Steve, You'll never walk alone".

跟住我走番過去流浪fans果邊坐, 準備睇波! 點知d利迷係度一齊唱YNWA! 我冇得唱, 唔制呀!  :banghead

hyy_ping15/12/2006 14:44
哈哈=]
一定好WARM..
可惜我今日要EXAM..
唔係我都去睇去唱[email protected]"

redssuperfans15/12/2006 18:47
我用手機拍的,希望大家喜歡

[url]http://www.youtube.com/watch?v=TGMNp6DXmJQ[/url]

ck112216/12/2006 01:54
[quote]原文章由 [i]king_kenny[/i] 於 2006-12-15 09:29 發表
半場既時候我走左過去睇下老麥呢個當年我最鐘意既球員, 我過到去仲大叫左句"Steve, You'll never walk alone".

跟住我走番過去流浪fans果邊坐, 準備睇波! 點知d利迷係度一齊唱YNWA! 我冇得唱, 唔制呀 ... [/quote]

小弟連去都無得去咁我咪要:banghead:banghead:banghead
hehe

查看完整版本: 香港利迷為老麥獻唱"你永不會獨行" (不設罵戰)