利迷論壇 » 昔日紅軍 » 卻克蘭...................

頁: [1]

benleungcp21/1/2007 14:54
卻克蘭...................

今晚卻克蘭做到o野,鏟瓜o左AJ,希望AJ傷番1-2個月,這樣我o地2月3日對Everton時就可以少個威脅,雖然我覺得就算佢無傷我o地都贏。

布魯克林21/1/2007 14:56
@[email protected]!!!
雖然有d黑心
不過我都希望係咁

葉之使者21/1/2007 15:06
但我卻希望他沒有大礙......

miyabi21/1/2007 15:29
愛華頓中AJ同卡希爾都唔錯,艾迪達都要小心

麥馬科雲22/1/2007 05:36
[quote]原文章由 [i]miyabi[/i] 於 2007-1-21 23:29 發表
愛華頓中AJ同卡希爾都唔錯,艾迪達都要小心 [/quote]

卡希爾首循環果場打得超茅:fire

狂戰士*D.cisse22/1/2007 10:22
其實愛華頓踢親打比都好茅....

eric051222/1/2007 12:46
[quote]原文章由 [i]狂戰士*D.cisse[/i] 於 2007-1-22 18:22 發表
其實愛華頓踢親打比都好茅.... [/quote]

因為實力不足..所以要搵地方補充一下

michaelangel23/1/2007 04:46
Carson ( make many good saves this season ) so i think Carson is better than Kirkland :D

謝加科23/1/2007 12:15
要贏人先要贏自己

狂戰士*D.cisse23/1/2007 12:27
既然卻克蘭都幫我地...
我地一定要努力...

查看完整版本: 卻克蘭...................