利迷論壇 » 昔日紅軍 » 巴士去返跟老侯

頁: [1]

22/1/2007 16:25
巴士去返跟老侯

[url]http://football.guardian.co.uk/News_Story/0[/url],,1996228,00.html

可能巴士真係唔o岩打英超
good luck:thumbup:

kezhang22/1/2007 16:41
響候生揮下,bus應該有更多機會發揮。

kalok22/1/2007 17:15
維拉好似今季冇打過歐洲賽

即係巴士有得打歐聯

yin111922/1/2007 21:35
下年同施斯爭做神射手
打過利物浦的前鋒其實每一個都很有質素,
奈何他們都失意的離開
祝福巴士有更好的發展

bulletpk22/1/2007 23:58
呢單交易係用巴士換卡維...
其實維拉都好有so

Hercules23/1/2007 00:41
Bus meets CC in 法甲 later too!!

[email protected]23/1/2007 01:33
巴士:1crysad以後唔可以再係英超見到佢:banghead
其實佢果時唔係話過老侯差d 毀左佢既足球事業咩?點解會跟番老侯:stp

liversam23/1/2007 01:36
巴士去到法甲應該會好勁

noducking23/1/2007 04:12
老實講~當日賣走巴士正正就說明左利記老板同管理層何等不濟,
當時賓蛇想要高治(先至7m)又冇$,手上唯一可以叫價只有巴士(cc重傷,摩連唔駛講la)
賣佢唔因為佢唔掂,只係時世既問題
邊到有巨型班想用7m都賣人先搞得掂ga!快D落實有人注資啦!

michaelangel23/1/2007 04:47
Good luck Baros on New France career

liversam23/1/2007 06:28
[img]http://img58.imageshack.us/img58/8583/1375hd.jpg[/img]

Steven-G823/1/2007 09:06
巴士去里昂同侯利亞故劍重逢,爭奪歐聯

巴士係近年紅軍腳法比較差既前鋒,但係佢既力量,傻勁一向都感染我地﹗佢一向有大賽命,亦係候利亞既福星,其實佢今年係維粒雖然係後備,但係踢得真係吾錯,對車仔個場一放到底做個好助攻更係一絕﹗

希望巴士一路踢落去,等紅軍係決賽對佢就好﹗

good luck , Baros!!:thumbup:

tung23/1/2007 09:31
巴士當日同老侯攪到咁疆
世事..............真係峰迴路轉

巴士會否覺得當時咁講唔好意思呢?
老侯始終係佢既伯樂

perry32623/1/2007 09:31
[quote]原文章由 [i]Steven-G8[/i] 於 2007-1-23 17:06 發表
巴士係近年紅軍腳法比較差既前鋒,但係佢既力量,傻勁一向都感染我地﹗佢一向有大賽命,亦係候利亞既福星,其實佢今年係維粒雖然係後備,但係踢得真係吾錯,對車仔個場一放到底做個好助攻更係一絕﹗

希望巴士一 ... [/quote]

巴士腳法差:o:85:donno

Koichi23/1/2007 09:40
巴路士都係一個我好鍾意既球員,
希望佢去到里昴會發光發亮啦,
希望法甲係一個適合佢既地方啦,
七號都幾好丫

永不言敗23/1/2007 10:15
巴路士仲後生
希望佢好似施斯咁打返出水準啦

alastair122823/1/2007 11:12
下..我唔覺得巴士腳法差..

vgJ9kea1200223/1/2007 11:12
[quote]原文章由 [i]perry326[/i] 於 2007-1-23 17:31 發表

巴士腳法差:o:85:donno [/quote]巴士都叫腳法差=.="
樓主真識搞笑

小琳子23/1/2007 11:32
BAROS is a good forward ar...
只不過可能係久一個好拍擋者....
不過佢係villa都唔係留得咁開心...離開也是好事...
可能會係到遇返師兄smicer添啦

weather022923/1/2007 11:45
巴士腳法一啲都唔差囉

狂戰士*D.cisse23/1/2007 12:16
去到里昂...
巴士應該會踢得幾好的...

謝加科23/1/2007 12:16
巴路士有速度,都有腳法架,重好記得03年響香港既表演賽添…

gerrard_070523/1/2007 12:31
乜都唔使講.剩係一句
巴士加油~希望有更好發展:jump

No.1823/1/2007 13:04
樓主..你唔好笑..
baros 既腳法. pls 睇多d 先講. 你咁講真係無乜人會agree.
唔好睇小佢.

dessiner24/1/2007 05:37
all the best, baros!!

查看完整版本: 巴士去返跟老侯