利迷論壇 » 昔日紅軍 » 各位利迷我想問大家對奧雲既感覺

頁: [1]

law7894563/4/2007 15:57
各位利迷我想問大家對奧雲既感覺

你地有冇憎佢 想唔想佢返利記踢波我純粹想知道其他人點睇佢 因為係佢我先會鍾意利記

lindfield3/4/2007 16:04
但係我唔係咁like he leave liverpool=.=
但係Owen係好好ga player!
Want him back ga!

Kewellowen3/4/2007 16:10
我諗冇乜必要都唔好係度提奧雲.........
會有好多人回應你

KUYT183/4/2007 16:13
絕對想奧雲番黎..
佢同謝拉特係利物浦青訓既代表~

陸遜仔3/4/2007 16:26
番唔番都無所謂啦,不過都要多謝owen,係距令我認識利物浦,然後愛上利記及每位球員

Joe_sinkc3/4/2007 16:27
:yell無憎Owen,當然想佢返利記踢波!

tai3333/4/2007 16:43
[quote]原文章由 [i]Kewellowen[/i] 於 2007-4-4 00:10 發表
我諗冇乜必要都唔好係度提奧雲.........
會有好多人回應你 [/quote]
亦有好多人re都廢事re...

hyy_ping3/4/2007 17:03
其實唔少人係佢走果陣都會有D唔中意佢..
我諗未至於話憎.. 但係其實諗深一層..
果陣既利記打得未如理想.. 亦都係不爭既事實..
好似佢呢種級數既前鋒.. 當然想去D更多奪標機會既球隊效力..
所以其實而家唔會再話憎佢.. 亦都唔會望佢一定返到黎.. [就好似當年神咁]
但係仍然會默默為佢打氣.. 希望佢入多D波.. 不過唔係利記入波就得喇=]XP

加油牙MICHEAL=]!!

竹本3/4/2007 17:07
佢番黎,對利物浦有好處就緊係歡迎

但係傷左咁耐~~
依家既佢~~

速度唔及比拿美
把握力又唔及科拿
體能身位又唔及古治

既然各方面都唔及現有既球員,點解要佢番黎?

athenamei3/4/2007 17:29
當初奧雲走真係有d失望
但從頭到尾都無憎佢
希望佢有朝一日會返黎利物浦
或者佢的作用己經大不如前, 但他對利物浦還是有一定的意義

Fung20043/4/2007 17:45
呢個話題我相信講幾多次大家都唔會有結論的
簡單d講:
1:佢係世界級既球員,仲係利物浦青訓,唔鐘意佢就假既
2:佢想有更高成就,想走我唔怪佢,但佢?鶭簻飌暋D上一拖再拖令球隊最終要賤價賣走佢就點講都唔arm
3:見到佢一走左之後就成日大傷,係好心up
4:如果佢可以打得番,又可以令利物浦以不高於8m既價錢買番佢(即係自己比錢補番個差價比newcastle)的話,我絕對歡迎佢番黎

john1233/4/2007 18:20
因為奧雲,所以我就中意左利記~
佢走左之後令好多人傷心~
佢初初走個陣無言中有少少憎佢
但e+覺得d野好似習慣晒咁~

雞翼3/4/2007 20:38
我都係因為owen先鍾意利物浦!!!
我都想睇佢著返紅色10號

英倫10號奧雲仔3/4/2007 20:41
隔左一排.....又有 d 咁既 topic :sleep

poet3/4/2007 20:47
當日走真係幾嬲佢
不過而家事隔咁耐
而且佢走人之後連續兩次大傷
前前後後加埋都成年半冇踢過波

對佢的懲罰都夠哂啦

希望佢擺脫厄運啦
YNWA

howardyip4/4/2007 07:18
絕對支持奧雲....宜家佢就黎復出..爆開心!!!
至於佢可以重返利記就緊係好喇~不過講真佢番黎既最佳時候應該係離開皇馬個時~唔係宜家.....紐記俾咁多錢買owen番黎~佢就傷足咁耐~應該為紐記做番d野既!!
期待owen仔復出^^''

justinmo4/4/2007 07:33
indeed,one of my reason like liverpool thanks to his leaving......

雞脾4/4/2007 07:44
無乜感覺
價錢合理
唔介意佢黎利物浦踢

kalok4/4/2007 07:54
照舊喜歡佢,不過程度稍為減退。

亦替佢既選擇錯誤而感到可惜。

four-la4/4/2007 09:26
簡單講係愛恨交纏

又係自家青訓產品, 基本上一定愛護有加, 但他的冒起, 或多或少影響科拿的上陣機會
世界盃一球成名, 多年來為球隊提供穩定入球, 到某個階段, 轉會尋求更多奪標機會亦可以理解
如果價錢合理, 都會歡迎佢返利物浦, 不過感覺絕對同科拿上次返黎無得比

紅軍勁4/4/2007 10:28
[quote]原文章由 [i]竹本[/i] 於 2007-4-4 01:07 發表

但係傷左咁耐~~
依家既佢~~

速度唔及比拿美
把握力又唔及科拿
體能身位又唔及古治

既然各方面都唔及現有既球員,點解要佢番黎? [/quote]

點解你咁肯定佢會弱左呢.................

竹本5/4/2007 18:44
[quote]原文章由 [i]紅軍勁[/i] 於 2007-4-4 18:28 發表

點解你咁肯定佢會弱左呢................. [/quote]

計未傷之前果一季黎睇
都已經係去到果個水平
速度體能身位把握力都已經唔及現有球員

已經未計傷完番出黎會唔會弱左添

karen7/4/2007 06:34
回覆 #1 law789456 的文章

唔使講呀!!我超想owen返黎同gerrard一齊拍住上呀~
我都係因為owen先鐘意liverpool~點知佢走左~:1crysad:1crysad

howardyip8/4/2007 07:42
[quote]原文章由 [i]竹本[/i] 於 2007-4-6 02:44 發表

計未傷之前果一季黎睇
都已經係去到果個水平
速度體能身位把握力都已經唔及現有球員

已經未計傷完番出黎會唔會弱左添 [/quote]
你話奧雲傷完出番黎後會差哂都話姐~但係奧雲未傷之前係紐卡素入左唔小波~就算話佢速度體能唔掂~但係其把握力一定仲係倒...雖然佢離開利記之後發展好差~但係係傷既問題~佢係皇馬同紐卡素既表現絕對唔可以用差黎形容!!!!

Kewellowen8/4/2007 18:35
如果剩係計奧雲傷果季
佢超聯上陣只有11場, 入7球, 之後一直傷到世界杯
而我地同期既高治就27場入6球, 施斯19場入9球

剩係睇入球數字同效率.....其實已經算唔錯
同埋我都有睇當年紐卡素幾場...佢速度係冇左好多, 但佢肯出黎中場做波
亦有好多下以前係利記見唔到既扭波, 傳波

當然.....傷完之後會點冇人知, 但如果睇番佢傷前既表現, 其實都仲不失為一個好既前鋒
特別係佢有能力一場隱形89分鐘....得一分鐘掂波就入波既前鋒

咁有冇需要又係另一回事, 因為我地而家太多前鋒
輪換制應該唔適合奧雲

一look木11/4/2007 14:28
超想佢返嚟....個人意見

miyabi16/4/2007 17:35
以前好鍾意佢,而加就叫做冇乜感覺,比較對佢有好感

游客17/4/2007 08:38
[quote]原文章由 [i]竹本[/i] 於 2007-4-4 01:07 發表

但係傷左咁耐~~
依家既佢~~

速度唔及比拿美
把握力又唔及科拿
體能身位又唔及古治

既然各方面都唔及現有既球員,點解要佢番黎? [/quote]
佢又係咪真係差過現在的四位前鋒?我倒不認為...

游客17/4/2007 08:39
[quote]原文章由 [i]howardyip[/i] 於 2007-4-8 15:42 發表

你話奧雲傷完出番黎後會差哂都話姐~但係奧雲未傷之前係紐卡素入左唔小波~就算話佢速度體能唔掂~但係其把握力一定仲係倒...雖然佢離開利記之後發展好差~但係係傷既問題~佢係皇馬同紐卡素既表現絕對唔可以用差黎形 ... [/quote]
在皇馬的表現簡直可以用一流黎形容啦:jump

braos17/4/2007 18:10
[quote]原文章由 [i]law789456[/i] 於 2007-4-3 23:57 發表
你地有冇憎佢 想唔想佢返利記踢波我純粹想知道其他人點睇佢 因為係佢我先會鍾意利記 [/quote]

當然冇啦!!!支持佢:jump:jump:jump
最想佢返利記!!!

查看完整版本: 各位利迷我想問大家對奧雲既感覺