利迷論壇 » 昔日紅軍 » 想提提奧雲仔~

頁: [1]

karen13/4/2007 04:58
想提提奧雲仔~

雖然我知道呢到係利記論壇,但奧雲仔都艋係利記人呀!!!
奧雲前幾日係一場友賽中入左一球同一個助攻~
睇黎佢既壯(太)都唔錯喎~
[size=3]大家點睇呀?????????:confused[/size]

大智13/4/2007 05:07
[size=6][color=Red]係狀態[/color][/size]

tung13/4/2007 05:08
又要麻煩版務搬post咯

PUMA_SIUSHAN13/4/2007 05:11
我也喜愛owen仔的

kitazawa13/4/2007 05:12
佢屬於"昔日紅軍"吧

大智13/4/2007 06:34
[quote]原文章由 [i]karen[/i] 於 2007-4-13 12:58 發表
雖然我知道呢到係利記論壇,但奧雲仔都艋係利記人呀!!!
奧雲前幾日係一場友賽中入左一球同一個助攻~
睇黎佢既壯(太)都唔錯喎~
大家點睇呀?????????:confused [/quote]

方向報:

奧雲傷愈熱身賽建功
12/04/2007

因為膝傷而缺陣近一年的奧雲已接近完全康復,周二在對蘇格蘭球隊基特拿的閉門友賽中,僅十分鐘就射破對手大門,兼且助攻隊友艾美奧比建功,最終踢足七十分鐘,協助「喜鵲」大破對手四比一!

:85

大佬呀!基特拿係蘇甲球隊而已,仲要FRIENDLY GAME,就算入再多球都晤馨香啦!

:85

[[i] 本文章最後由 大智 於 2007-4-13 21:49 編輯 [/i]]

英倫10號奧雲仔13/4/2007 13:20
[quote]原文章由 [i]大智[/i] 於 2007-4-13 14:34 發表

方向報:

奧雲傷愈熱身賽建功
12/04/2007

因為膝傷而缺陣近一年的奧雲已接近完全康復,周二在對蘇格蘭球隊基特拿的閉門友賽中,僅十分鐘就射破對手大門,兼且助攻隊友艾美奧比建功,最終踢足七十分鐘 ... [/quote]

[size=6][color=Red]係 FRIENDLY GAME[/color][/size]

:rolleyes

英倫10號奧雲仔13/4/2007 13:25
回返個 topic 先
狀態好唔好好難判斷
始終對手唔係勁
不過呢場都係志在俾佢踢下正式比賽姐

owen.poon14/4/2007 05:57
我都好鐘意奧雲仔嫁

law78945615/4/2007 04:04
遲D佢會對車仔上場 好期代佢既表現

游客15/4/2007 04:58
昨天他有冇上陣?