利迷論壇 » 昔日紅軍 » 對奧雲有個情意結...

頁: [1]

liverbirdflu10/5/2007 07:50
對奧雲有個情意結...

4年前我開始中意利物浦, 都係因為owen..
佢係我第一個識既利物浦球星...
雖然佢揀左離開利物浦令人好傷心...但係依然好懷念佢著住年10號紅衣,,,:1crysad
唔知有冇人仲掛住佢呢??

p.s. 請各位因owen離去而憎佢既人不要惡意攻擊

marco199010/5/2007 07:55
我同你一樣…

Nairda10/5/2007 08:03
me3...

ck112210/5/2007 08:04
post 錯版喎

kelvinlau200210/5/2007 08:08
我都係同你地一樣, 果時我仲好細個, 開tv 見到播緊足球, 於是我就睇下, 見到當時好後生既奧雲, 對derby 過左幾個後衛入左一球, 之後我就開始留liverpool 直至而家!!

chiang10/5/2007 08:11
我都係呀~

到宜家我都好留意佢ga

希望佢做完手術後,前途會好d喇

桑達士班尼斯10/5/2007 08:16
雖然佢返黎既機會唔大,亦都唔會抱好大期望,但心底裹依然希望有一日好似神咁樣突然回歸!!!!!!!但不論與否,無論佢披上什麼顏色球衣都好,都希望佢可以繼續踢多d好波!!!!!!!!!!!!!!

英倫10號奧雲仔10/5/2007 08:17
今年係第 9 年..

98 世界盃 --> 英格蘭 --> 奧雲 --> 利物浦

令人懷念..:1crysad

chungsiu12310/5/2007 09:26
事實上,我識利記都係因為佢…(唔計細細個電視新聞聽到~)
由認識奧雲,之後喜歡謝仔,然後係成隊波都鍾意~

計起上黎,都係由認識奧雲開始的~~

marco199010/5/2007 09:27
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 2007-5-10 16:17 發表
今年係第 9 年..

98 世界盃 --> 英格蘭 --> 奧雲 --> 利物浦

令人懷念..:1crysad [/quote]

係呀…
o個日我老豆睇報紙見到佢話走,跟住佢話我聽。我話咪玩啦!
點知真係走…我真係想喊咁滯…

見佢o係madrid入球率咁高都無得出,會鄧佢好慘…

第06 world cup,諗住睇佢入番三五七球,話俾全世界知佢係one of the best strikers啦!
點知…望住佢咁拗,唔知點解我都好痛……

:1crysad:1crysad:1crysad

不夜天情人10/5/2007 10:19
我都好掛住佢

記得初初出黎做野無耐
無睇波都有三兩年時間
當我再睇番波既時候就係佢上位之時..........

peterlo11/5/2007 22:09
[quote]原文章由 [i]marco1990[/i] 於 2007-5-10 17:27 發表

係呀…
o個日我老豆睇報紙見到佢話走,跟住佢話我聽。我話咪玩啦!
點知真係走…我真係想喊咁滯…

見佢o係madrid入球率咁高都無得出,會鄧佢好慘…

第06 world cup,諗住睇佢入番三五七球,話俾全世界 ... [/quote]

好突然咩?
唔肯續約一事搞o左成年
係人都估利記一定要放走佢啦
唔係渣都無

MichaelWu14/5/2007 13:14
[quote]原文章由 [i]peterlo[/i] 於 2007-5-12 06:09 發表

好突然咩?
唔肯續約一事搞o左成年
係人都估利記一定要放走佢啦
唔係渣都無 [/quote]

唔係個個利迷都會緊貼利記news既
我有兩個fd都係利迷
但係佢地既news幾乎全部係來自我既

宵十一狼15/5/2007 03:22
想當年都是因為奧雲先鍾意利記∼唉……

liverbirdflu16/5/2007 12:08
如果owen返泥利記,大家會歡迎嗎?

查看完整版本: 對奧雲有個情意結...