利迷論壇 » 昔日紅軍 » T9到來, OWEN返利物浦既機會接近零(不喜勿入)

頁: [1]

liverbirdflu5/7/2007 02:43
T9到來, OWEN返利物浦既機會接近零(不喜勿入)

T9加盟了
今季唔會有機會返泥嫁喇OWEN
不過加西亞走左,
10號吉左係度
等你之後返泥著嫁OWEN!!

P.S. 不是反對F9到來

[[i] 本文章最後由 liverbirdflu 於 2007-7-5 22:31 編輯 [/i]]

游客5/7/2007 03:19
我都知道.....希望其他球隊買佢啦....

liverbirdflu5/7/2007 03:28
[quote]原文章由 [i]游客[/i] 於 2007-7-5 11:19 發表
我都知道.....希望其他球隊買佢啦.... [/quote]
嘩..我又唔係咁諗WOR
係NEWSCATTLE 都幾好丫~~ KEEP住又得踢, 保持水準~
為有朝一日重返利記鋪路~~

humanoid5/7/2007 05:35
[quote]原文章由 [i]liverbirdflu[/i] 於 2007-7-5 11:28 發表

嘩..我又唔係咁諗WOR
係NEWSCATTLE 都幾好丫~~ KEEP住又得踢, 保持水準~
為有朝一日重返利記鋪路~~ [/quote]

With his style, I think he is too old to have another peak.

kai子神兵7/7/2007 02:22
10號is 禾路連

apology7/7/2007 05:46
[quote]原文章由 [i]humanoid[/i] 於 2007-7-5 13:35 發表

With his style, I think he is too old to have another peak. [/quote]

very true

liverbirdflu7/7/2007 08:48
[quote]原文章由 [i]中村俊輔[/i] 於 2007-7-7 16:41 發表
10號=禾路連 [/quote]
o... 咁冇lu owen:1crysad

alex16d12/7/2007 06:30
[quote]原文章由 [i]apology[/i] 於 2007-7-7 13:46 發表

very true [/quote]
嘩! 你個簽名堅唔堅呀,巴布加盟左拿:rolleyes係就好啦:D

fred_YNWA13/7/2007 06:45
唔去曼X就最好了

傑佬13/7/2007 07:32
[quote]原文章由 [i]alex16d[/i] 於 2007-7-12 14:30 發表

嘩! 你個簽名堅唔堅呀,巴布加盟左拿:rolleyes係就好啦:D [/quote]

已經確定加盟LA

糖漿17/7/2007 17:13
如果佢依家走,
咁又太對紐卡素唔住la........

100982c20/7/2007 17:58
佢可能有朝一日好似科拿咁返泥

ML1710198021/7/2007 01:29
[url]http://www.espnstar.com.cn/pub/2007/0721/36727.htm[/url]

欧文再伤恐错过斑马 天才何时走出伤痛袭

新主帅阿勒代斯的上任让喜鹊球迷看到了重整河山的希望,但很快坏消息传来,伤愈没几天的欧文昨天由于在训练中大腿拉伤而不得不错过纽卡斯尔的赛季前热身赛。

本周六与下周二纽卡斯尔将分别与卡莱尔以及凯尔特人进行热身赛,但欧文却在周五下午的训练中拉伤大腿肌肉,根据队医判断他将至少离开赛场10天左右。目前俱乐部希望他能够及时复出赶上7月29日与尤文图斯的热身赛。

纽卡斯尔主帅阿勒代斯表示欧文的伤不是太重,但出于保险起见,还是让欧文安心休养准备下月11日开始的英超联赛。“大山姆”还对欧文在下赛季回复神勇充满信心:“毫无疑问我们希望欧文整个赛季都健康无比,并且能够在射手榜上占据一席之地。欧文曾经是英超顶级的三四个射手之一,这也意味着我们会有一个不错的赛季。”

欧文自从05-06赛季前期脚部骨折后又经历了世界杯上的膝盖重伤,过去两个赛季为纽卡斯尔出场次数屈指可数,虽然几次顽强的从伤病中站起,但一直没能再见到当年“追风少年” 的风采,上赛季末复出后他还入选了英格兰国家队并有进球入账。但当初为引进他花费了高额转会费的纽卡斯尔却在英超中每况愈下,通过国际足联获得的赔偿只能在很小程度上弥补他为国家队比赛受伤而带给俱乐部的损失,上周欧文在纽卡斯尔的一场友谊赛中打入一球,这也是18个月来他为球队的唯一贡献。这位天才球星此番虽无大碍,但逐渐脆弱的身体依然让球迷对他未来的前景忧心忡忡。

唉!早日康復。

[[i] 本文章最後由 ML17101980 於 2007-7-21 09:31 編輯 [/i]]

白袍道士26/7/2007 15:37
[quote]原文章由 [i]糖漿[/i] 於 2007-7-18 01:13 發表
如果佢依家走,
咁又太對紐卡素唔住la........ [/quote]
我都覺得係.....但係又唔想見到對利記....唉~心痛....

其實之前我諗住賓sir用比拿美換奧雲的.....

lfcmad27/7/2007 20:28
我真係好想owen 番利記架!!!
我最鍾意ge球隊係利記,, 最鍾意ge球星就係owen,, 好無奈...
但係點都好.. 最緊要係佢可以快d好番, 唔好再成日傷..
同埋我真係好唔想佢去man.u or chelsea ar!!!  我唔鍾意lei 2 隊!!

laikin100630/7/2007 08:14
紐卡素咪幾好囉
人工高褔利好

canyon101631/7/2007 05:03
奥云快D番来啦

terryliverpool31/7/2007 17:32
好想佢返[email protected]@

yukkk2/8/2007 13:04
[quote]原文章由 [i]laikin1006[/i] 於 2007-7-30 16:14 發表
紐卡素咪幾好囉
人工高褔利好 [/quote]
係囉,newcastle對owen又好
佢留係newcastle發展咪好囉:jump

terryliverpool3/8/2007 06:58
希希望∼

kkllee6/8/2007 04:16
I want to know what owen supporters think of his transfer to Real Madrid and then out of Madrid

This i think is a turning point.  We all remember that he refused to sign the contract (but kept telling everyone that he would) and in the end forced liverpool to sell him during his final year of contract at a very very low price of 6 mil.  Remember Beattie just went to Sheffield Unitd for similar sum, Beatie wor !!!!  Owen did that to maximise he own gain; with a low transfer fee he can demand HUGE personal salary!  When his career in Madrid didnt work out, he then want livrpool to pay 16 mil to get him back!!!!  Do we really want to support a player who showed so little loyalty to a club who coached him from very young and gave him his first chance of pro football???

owenway6/8/2007 09:56
[quote]原文章由 [i]lfcmad[/i] 於 2007-7-28 04:28 發表
我真係好想owen 番利記架!!!
我最鍾意ge球隊係利記,, 最鍾意ge球星就係owen,, 好無奈...
但係點都好.. 最緊要係佢可以快d好番, 唔好再成日傷..
同埋我真係好唔想佢去man.u or chelsea ar!!!  我唔鍾意lei 2 隊!! [/quote]

同我既想法一樣...希望有朝一日奧雲番LFC啦...

gummaowen9/8/2007 05:23
我好想owen同gerrard可以再一齊踢波

lfcmad10/8/2007 13:31
[quote]原文章由 [i]gummaowen[/i] 於 2007-8-9 13:23 發表
我好想owen同gerrard可以再一齊踢波 [/quote]

55..   2 個都係 my favourite

孱暉12/9/2007 13:17
唔好返黎喇!!!!!
好漢不吃回頭草!!!!
加埋ben sir唔會考慮佢~~~

braos13/9/2007 03:27
[quote]原文章由 [i]孱暉[/i] 於 2007-9-12 21:17 發表
唔好返黎喇!!!!!
好漢不吃回頭草!!!!
加埋ben sir唔會考慮佢~~~ [/quote]

經過兩場歐洲國家盃外圍賽對以色列及俄羅斯, 賓sir會否改觀呢???
如果佢拍f. torres, 再加謝拉特龠i攻鐵三角, 其他球隊後衛都咪話唔驚

denver13/9/2007 12:36
[quote]原文章由 [i]孱暉[/i] 於 2007-9-12 21:17 發表
唔好返黎喇!!!!!
好漢不吃回頭草!!!!
加埋ben sir唔會考慮佢~~~ [/quote]
推舊post都唔係呢個時候

clio18/9/2007 18:17
無論o係邊度
owen都要加油呀

查看完整版本: T9到來, OWEN返利物浦既機會接近零(不喜勿入)