利迷論壇 » 昔日紅軍 » 睇曼城睇到夏文

頁: [1]

kiskegr13/8/2007 17:06
睇曼城睇到夏文

曼城對West Ham,有球夏文帶住個波想帶出人群,但佢知自已唔夠對手快(唔記得係邊個),索性放慢輕輕攝過左邊少少,等對手撞埋黎攞左個Freekick,有點修頓阿伯feel,真係嘆為觀止。

STEVIE仔''13/8/2007 17:50
夏文叔功架仍在呢 =]

8號謝仔14/8/2007 00:21
佢防守仲好好,但明知唔夠人撞..下下好快俾波出去了..

話時話,艾爾蘭俾波真係好正,同文迪斯一樣..

kidd_kidd14/8/2007 00:55
其實如果夏文仲o係利記,
相信momo會o係佢身上學到好多野

four-la14/8/2007 01:34
尋晚睇番上半場, 基本上佢都冇點帶波走動, 主要係「逗」住個防中位
不過企位、護波、同人鬥拍, 甚至以犯規阻停對方反擊, 依然係咁好.

左腳仔14/8/2007 07:31
經驗好,路數好~

doris1994200014/8/2007 10:15
夏文如果仲係利記!!!
咁利記既正選一位一定有佢份!~~~

Josephwan199215/8/2007 02:52
[quote]原文章由 [i]kidd_kidd[/i] 於 2007-8-14 08:55 發表
相信momo會o係佢身上學到好多野 [/quote]
所以夏文早走左la,希望佢退休後可以黎利記做教練la,教下momo,馬斯,仲有利華

STEVIE仔''17/8/2007 07:53
[quote]原文章由 [i]Josephwan1992[/i] 於 2007-8-15 10:52 發表

所以夏文早走左la,希望佢退休後可以黎利記做教練la,教下momo,馬斯,仲有利華 [/quote]

真係十萬個贊成.. 對佢地成長有極大既幫助 =]

~Alonso~19/8/2007 03:41
始終夏文路數好

apology19/8/2007 08:44
夏文既路數當然好
經驗夠 睇得通

four-la19/8/2007 14:38
夏文今場風采依然

利記仔19/8/2007 20:10
曼城三場全勝,夏文叔都有好多功勞架,冇失波喎

laikin100619/8/2007 20:12
多謝夏文
令曼魚失分

雞翼27/8/2007 03:25
[quote]原文章由 [i]kidd_kidd[/i] 於 2007-8-14 08:55 發表
相信momo會o係佢身上學到好多野 [/quote]
同意!!!!文叔果然係寶刀未老...佢仲keep到..不過speed就真係慢左好多...頭鎚都差左...不過防守同傳波都係咁靚...真係好掛住H字頭既16號....
我而家睇曼城都係為佢...

.lam27/8/2007 05:58
唔知夏文叔退左休之後
有冇機會返黎利記教波呢:jump

紅軍勁28/8/2007 13:26
原本琴日係佢生日
生日快樂呀夏文叔(雖然遲左)

J.Red28/8/2007 16:27
打呢D防中位,體力固之然係重要,但防守既路數意識呢D更加係要日積月累既

夏文係呢方面既級數係無容置疑既!!

係利記咁多年,佢真係一個無名英雄,佢唔能夠係利記收山,我真係覺得好可惜架....

:1crysad

加歷查的Fans29/8/2007 11:38
又再次證明皮雅斯唔用佢係失敗既

four-la29/8/2007 14:44
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 2007-8-29 07:38 PM 發表
又再次證明皮雅斯唔用佢係失敗既 [/quote]

好似係夏文轉會無耐就傷
反反覆覆, 上陣機會甚少

liverbirdflu2/9/2007 04:38
夏文係我心目中既英雄!!

[email protected]22/9/2007 17:45
而家對富咸,文叔真係好瀟洒,不減當年風采
同埋原來梅菲去左富咸

桑達士班尼斯24/9/2007 14:44
有球左腳窩利直飛死角,可惜高出小小,:rolleyes

查看完整版本: 睇曼城睇到夏文