利迷論壇 » 昔日紅軍 » 希斯基對獲重召感意外

頁: [1]

巴布~Babel3/9/2007 12:38
希斯基對獲重召感意外

希斯基對於被麥卡倫重召入英格蘭國家隊感到意外。

希斯基自2004年歐洲國家杯後便沒有再為英格蘭效力。

「能夠獲得國家隊重召是一種榮譽,但我實在感到意外。」希斯基說。

「我從來都沒有說過不再效力國家隊,但之前一次效力已經是很久前的事了。」

「現在我希望的是在韋根有好表現,因為這才可以有機會入選,我十分享受過去兩季在韋根效力,並可以顯示出自己的實力。」

「當然如果我再次為英格蘭上陣,我會盡力而為。」

( From [url]http://www.u-soccer.com[/url] )

用佢做高大中鋒不如用比亞提啦!:kill

owen20033/9/2007 12:48
[quote]原文章由 [i]巴布~Babel[/i] 於 2007-9-3 20:38 發表

「能夠獲得國家隊重召是一種榮譽,但我實在感到意外。」希斯基說。

「我從來都沒有說過不再效力國家 ... [/quote]

比亞隄應該幾沉

去左踢英冠

STEVIE仔''3/9/2007 13:14
希斯基.. 呢幾年好似癈左.. 不過都支持大舊~

Dick3/9/2007 13:43
大舊加油呀~

livgerrard83/9/2007 13:53
大舊拍owen
上年再上年wc了............

brunohk20003/9/2007 14:29
[quote]原文章由 [i]巴布~Babel[/i] 於 2007-9-3 20:38 發表

「我從來都沒有說過不再效力國家 ... [/quote]

請問你有冇睇過希斯基係韋根既表現呢﹖如果冇,請你睇完佢既表現先好開火射佢:85

tung3/9/2007 16:32
[quote]原文章由 [i]brunohk2000[/i] 於 2007-9-3 22:29 發表

請問你有冇睇過希斯基係韋根既表現呢﹖如果冇,請你睇完佢既表現先好開火射佢:85 [/quote]

我唔理佢有冇睇過希斯基係韋根既表現
響別無理由的情況下
響利網開火射紅軍舊將
算是那門子的利迷?

clivetsang3/9/2007 16:38
[quote]原文章由 [i]tung[/i] 於 2007-9-4 00:32 發表

我唔理佢有冇睇過希斯基係韋根既表現
響別無理由的情況下
響利網開火射紅軍舊將
算是那門子的利迷? [/quote]

== 係啦....仲要摞比亞堤同希斯基...唉....
話晒今屆響韋根佢都打得OK
支持希斯基入選~~
記住您要打場爭氣波俾睇低您o既人呀~~~>.<

MichaelWu4/9/2007 00:25
膠倫底下無新事

four-la4/9/2007 00:30
[quote]原文章由 [i]brunohk2000[/i] 於 2007-9-3 10:29 PM 發表

請問你有冇睇過希斯基係韋根既表現呢﹖如果冇,請你睇完佢既表現先好開火射佢:85 [/quote]

可能 FM 入面比亞堤勁過希斯基啩
唔該有冇版友可以幫忙證實一下?

或者麥大領隊搵大舊打中堅:rolleyes

Carlsberg嘉士84/9/2007 01:39
唔係掛, 搵都唔好搵比亞提黎比啦, 真係 :85

膠倫近來係咁重召舊人,  依家希斯基入選都唔係太意外.  其實佢都唔係好老咋

游客4/9/2007 07:23
我都感意外.....佢入波真係唔多架喎.....

科拿仔4/9/2007 08:22
其實佢今年都無咩料到咋喎。

紅軍勁4/9/2007 08:29
真係幾意外.....
佢落場踢波,打防守好似仲多過打進攻咁
近年季季入球都唔多過10粒(聯賽).........

NEWPORT4/9/2007 09:23
樓主如果單睇入球數字去睇希斯基好唔好..我覺得一定錯..希斯基的作用係開路!
樓主如果有睇他的表現去評價..我相信無理由差過比亞提!

owen.poon4/9/2007 09:33
可能麥卡倫係想配合返奧雲仔所以搵希斯基返來

Keithxabi4/9/2007 09:36
Injury problem may destroy England this year!What to be proud of even in midfield!!!

巴布~Babel4/9/2007 13:34
[quote]原文章由 [i]owen.poon[/i] 於 2007-9-4 17:33 發表
可能麥卡倫係想配合返奧雲仔所以搵希斯基返來 [/quote]
不過I think 希斯基只會打後備,因為英格籣有一對快翼,對於Peter Crouch可以話係一個好處

owen.poon6/9/2007 13:46
[quote]原文章由 [i]巴布~Babel[/i] 於 2007-9-4 21:34 發表

不過I think 希斯基只會打後備,因為英格籣有一對快翼,對於Peter Crouch可以話係一個好處 [/quote]

高治停賽呀

游客6/9/2007 14:58
錯勒大家.....原來睇番資料,只要希斯基拍住奧雲,奧雲就幾乎場場有波入,
好似佢地兩個一齊正選上陣,奧雲就12場入左11球....

noducking6/9/2007 16:41
今我諗返起01~02球季大舊拍奥云真係勁到痺.........
有一場老候無啦啦冇出大舊俾人小到飛起

謝仔直線大舊開路奧云快跑.........搞掂~!

[[i] 本文章最後由 noducking 於 2007-9-7 00:45 編輯 [/i]]

eatcaremouse6/9/2007 17:42
[quote]原文章由 [i]brunohk2000[/i] 於 2007-9-3 22:29 發表

係囉..佢響wigan 真係踢得幾好..短短時間就有做隊長o既資格

真係好期待佢踢番國家隊

Cliff_Chiu13/9/2007 05:56
[quote]原文章由 [i]noducking[/i] 於 2007-9-7 00:41 發表
今我諗返起01~02球季大舊拍奥云真係勁到痺.........
有一場老候無啦啦冇出大舊俾人小到飛起

謝仔直線大舊開路奧云快跑.........搞掂~! [/quote]

对德国那场5:1, 三个利记包办所有入球. 真是"有今生, 无来世"

唉, 这个组合现在只能在国家队上映.

bigstone13/9/2007 06:43
[quote]原文章由 [i]Cliff_Chiu[/i] 於 2007-9-13 13:56 發表

对德国那场5:1, 三个利记包办所有入球. 真是"有今生, 无来世"

唉, 这个组合现在只能在国家队上映. [/quote]

LIVERPOOL 5 GERMANY 1

查看完整版本: 希斯基對獲重召感意外