利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧雲梅開二度, 助英格籣3:0大勝俄羅斯!!

頁: [1]

Andy Owen12/9/2007 21:03
奧雲梅開二度, 助英格籣3:0大勝俄羅斯!!

唔訓住都要出埋呢個post!! 上場已經忍住唔出post!!

2入球1助攻!! 奧雲d狀態返o左黎6成la!!!
臨尾換出好似有少少行得唔係好順, 希望冇事啦!!

奧雲仔, YNWA!!

owenson1013/9/2007 00:21
好野呀><
射手本色重現
希望佢可以成為神射手>0<

four-la13/9/2007 00:24
大舊頭槌「扇」後畀奧雲第一時間窩利
昔日球會拍擋再建一功 :)

law78945613/9/2007 00:31
6成狀態就咁勁 同王子一齊發揮10成係車阿曼到狂入波啦

桑達士班尼斯13/9/2007 07:01
全場波機會唔算太多,但都把握到入兩粒!!!!
遲d十成狀態返曬黎真係唔知點算!!:luf
另外,大舊亦有相當大既功勞!!:thumbup:

lfcfans13/9/2007 09:18
[quote]原文章由 [i]桑達士班尼斯[/i] 於 2007-9-13 15:01 發表
全場波機會唔算太多,但都把握到入兩粒!!!!
遲d十成狀態返曬黎真係唔知點算!!:luf
另外,大舊亦有相當大既功勞!!:thumbup: [/quote]

這樣下去,高治在國家隊可能成為第四前鋒了。

owen.poon13/9/2007 09:28
而家英格蘭冇左朗尼仲好,最好就長期都由奧雲仔+希斯基.

祝奧雲仔成為英超神射手

宵十一狼13/9/2007 13:26
希望奧雲仔狀態繼續提昇啦

jjjjjjk13/9/2007 21:19
can anyone share the pictures from the last 2 games ?? :ruin228
thx:jump

稀脾阿14/9/2007 03:01
真係返晒黎!

owensiu14/9/2007 03:42
雖然已經唔係利物浦現役球員, 但可喜可賀

liversam14/9/2007 06:03
奧雲國際賽入左40球, 仲差10球就破紀錄, 指日可待了!!:spin2

桑達士班尼斯14/9/2007 07:12
[quote]原文章由 [i]lfcfans[/i] 於 2007-9-13 17:18 發表

這樣下去,高治在國家隊可能成為第四前鋒了。 [/quote]
都唔一定既,係某D情況戰術需要下,高治會比希斯基好!!

redowen16/9/2007 12:28
come on ,owen

liverbirdflu16/9/2007 15:52
真係好興奮呀owen入波!!
希望佢入球停不了!!!

p.s. 不過唔想佢入利物浦波呢...:(

liversam17/9/2007 02:15
今晚對綿羊仔, 好大機會再有士哥!!

桑達士班尼斯17/9/2007 13:19
[quote]原文章由 [i]OWEN SAM[/i] 於 2007-9-17 10:15 發表
今晚對綿羊仔, 好大機會再有士哥!! [/quote]
好耐未見過佢連中三元,今晚好機會啦!!:rolleyes

查看完整版本: 奧雲梅開二度, 助英格籣3:0大勝俄羅斯!!