利迷論壇 » 昔日紅軍 » 其實果時點解要賣heskey?

頁: [1]

我系利迷...13/9/2007 11:18
其實果時點解要賣heskey?

如題,其實想起以前距在利記的時候都幾好,點解要賣距.講真,前幾年利記D前鋒距算幾勁了喔.

ToToRa13/9/2007 16:51
I remember that GH sold him before leaving, correct me if I get it wrong~~
Forget about the reason behind~

waterfish14/9/2007 13:53
其實你間中睇下韋根而家既比賽,你會估到部分既。佢踢利記既後期,不論球會同國家隊,佢既表現都下滑,唔係成日都keep到狀態,埋門把握甚差,單刀成日唔入,只有頭鎚一招,唔夠既。佢fit起上黎,有好幾場波係好有表現既,但keep唔到呢,可惜。

我幾鍾意佢既,最少佢屬於有鬥心果類,唔會見佢偷懶,全場奔走,瞻前顧後,可惜少左dd天份...

[quote]原文章由 [i]我系利迷...[/i] 於 2007-9-13 19:18 發表
如題,其實想起以前距在利記的時候都幾好,點解要賣距.講真,前幾年利記D前鋒距算幾勁了喔. [/quote]

紅軍勁14/9/2007 14:21
佢個時打防守好似仲多過進攻咁...
最記得佢ge入球就係唔知邊場ge倒掛:ruin228

D.Cisse15/9/2007 19:09
[quote]原文章由 [i]紅軍勁[/i] 於 2007-9-14 22:21 發表
佢個時打防守好似仲多過進攻咁...
最記得佢ge入球就係唔知邊場ge倒掛:ruin228 [/quote]
冇記錯係主場 VS 伯明翰

查看完整版本: 其實果時點解要賣heskey?