利迷論壇 » 昔日紅軍 » 有板友知道依雲斯的近況嗎?

頁: [1]

LFC Fans4/10/2007 13:59
有板友知道依雲斯的近況嗎?

[size=3]如題。

請問有板友知道依雲斯的近況嗎?很懷念他,尤其最近。[/size]

:rolleyes

紅軍勁6/10/2007 07:14
[url]http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/w/wrexham/6266762.stm[/url]
喺Wrexham做part-time...

LFC Fans8/10/2007 11:11
[quote]原文章由 [i]紅軍勁[/i] 於 2007-10-6 15:14 發表
[url]http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/w/wrexham/6266762.stm[/url]
喺Wrexham做part-time... [/quote]
[size=3]佢個樣老左好多咯…。

真係好懷念佢既利記,雖然後防係得人驚 d,但真係好富娛樂性,尤其中、前場既進攻,真係好正!其實就算話佢後防唔得,我覺得最大問題都係占士者,否則我地最少都贏左一次超聯冠軍。

BTW,英超、甚至英甲都好似無咩聽過話有球隊搵佢,佢係有料果喎…,真奇怪,還是他不想教呢?[/size]

:confused

[[i] 本文章最後由 LFC Fans 於 2007-10-8 19:13 編輯 [/i]]

阿舜31/10/2007 09:16
[quote]原文章由 [i]LFC Fans[/i] 於 2007-10-8 19:11 發表

佢個樣老左好多咯…。

真係好懷念佢既利記,雖然後防係得人驚 d,但真係好富娛樂性,尤其中、前場既進攻,真係好正!其實就算話佢後防唔得,我覺得最大問題都係占士者,否則我地最少都贏左一次超聯冠軍。

... [/quote]
其實都唔只係後防或者占士既問題
係佢掌管利記期間,球員既紀律非常差,做就左所謂既spicy boy

tomhui_199112331/10/2007 10:49
[quote]原文章由 [i]阿舜[/i] 於 2007-10-31 17:16 發表

其實都唔只係後防或者占士既問題
係佢掌管利記期間,球員既紀律非常差,做就左所謂既spicy boy [/quote]
有幾差呀??

LFC Fans31/10/2007 14:44
[size=3]講紀律,佢的確係無我地其他果幾個咁嚴謹,但都 ok 既,係果時球圈無現在咁多野爆者,以前稍有呢類野,就好似好嚴重咁,但去到宜家,d 球員跟本係娛樂圈一份子,大家都見慣不怪咯。

但講教波,我覺得佢係 OK 既(就算同其他隊既比),佢最少都會教到隊波有個 Form 丫,宜家…,唉![/size]

十分正斗9/11/2007 16:12
而家叫返伊雲斯返蟆粥々漞|唔會係個好選擇呢?

STEVIE仔''10/11/2007 09:30
[quote]原文章由 [i]十分正斗[/i] 於 2007-11-10 00:12 發表
而家叫返伊雲斯返蟆粥々漞|唔會係個好選擇呢? [/quote]

我都想.. 我覺得佢可以教到賓帥乜野叫進攻form....

LFC Fans20/11/2007 12:26
[quote]原文章由 [i]十分正斗[/i] 於 2007-11-10 00:12 發表
而家叫返伊雲斯返蟆琥b][color=Red]副手[/color][/b]會唔會係個好選擇呢? [/quote]
[size=3]副手…,我相信無咩可能喇,除非係坐正啦,否則佢點會肯呀?但我地都已有賓總啦!佢兩個既戰術打法根本就係兩個世界,除非有一日賓總走左就另計。[/size]

[[i] 本文章最後由 LFC Fans 於 2007-11-20 20:27 編輯 [/i]]

查看完整版本: 有板友知道依雲斯的近況嗎?