利迷論壇 » 昔日紅軍 » 掛念加西亞

頁: [1]

小琳子8/10/2007 14:52
掛念加西亞

尋日係馬體會對巴塞的賽事中見到佢後備入替....都幾開心....可惜佢今年都係到未試過有正選...只係五次後備上陣......如果佢仲係利記就好啦...我諗佢出機會唔會咁少...可能都係後備...但係都應該有好既表演....希望佢到打得好d....比大家知道佢有實力啦....!!!

vgJ9kea120028/10/2007 15:24
[quote]原文章由 [i]小琳子[/i] 於 2007-10-8 22:52 發表
尋日係馬體會對巴塞的賽事中見到佢後備入替....都幾開心....可惜佢今年都係到未試過有正選...只係五次後備上陣......如果佢仲係利記就好啦...我諗佢出機會唔會咁少...可能都係後備...但係都應該有好既表演....希望 ... [/quote]
對完熱次
又諗起佢對熱次既入波
又再記起佢
:1crysad

dominic8/10/2007 15:46
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2007-10-8 23:24 發表

對完熱次
又諗起佢對熱次既入波
又再記起佢
:1crysad [/quote]

右邊 k 角位右腳一 "cup",左腳一熨,擦柱彈入..... :1crysad

永不言敗9/10/2007 13:11
我都好掛住加西亞
好懷念佢突然一腳世界波
其實,班拿約真係有d影子的

桑達士班尼斯9/10/2007 15:28
到而家都唔明點解要張一個可以改變球賽既球員賣走............

Reds_G89/10/2007 22:42
點解當初唔比多d錢, 宜要賣走佢呢...

ToToRa10/10/2007 03:03
Garcia want Spain return, not RB force him out! Moreover, RB cannot assure him about his first team place here, that's why he left for Aletico Madrid. Though I feel sad to lost him, but we should respect his choice.  I will always welcome him back to Anfield whichever as a fan of Liverpool or rejoin the squad as a player or even as a coach after he retires~~

左腳仔10/10/2007 05:58
[quote]原文章由 [i]桑達士班尼斯[/i] 於 2007-10-9 23:28 發表
到而家都唔明點解要張一個可以改變球賽既球員賣走............ [/quote]

唔係我地想賣,係加西亞話要返西班牙

apology10/10/2007 07:20
馬體會唔要埋加西亞可能就唔賣TORRES比我地?

utopian10/10/2007 16:18
係呀~王子個deal好似係$20mil加埋加西亞 ^ ^

chungchung132/11/2007 09:54
而家佢連國家隊都無份lu...有d可惜
佢靈光一閃果下真係幾 world class

raider2114/12/2007 10:20
佢的入球,粒粒有價,算…把啦

hkbnvan28/12/2007 03:31
佢D 遠射真係好正
對祖雲個球最深刻^ ^

紅軍勁28/12/2007 04:47
[quote]原文章由 [i]utopian[/i] 於 2007-10-11 00:18 發表
係呀~王子個deal好似係$20mil加埋加西亞 ^ ^ [/quote]

個時講到明係兩個deal 黎嫁...

SonofAnfield28/12/2007 10:02
好掛住佢呀 ><

程天藍28/12/2007 15:15
如果佢返黎就好了....

Kwelha28/12/2007 21:12
[quote]原文章由 [i]程天藍[/i] 於 2007-12-28 23:15 發表
如果佢返黎就好了.... [/quote]
佢番黎我地打4-3-3 真係正

Luis Garcia ---------- Kewell/Babel
---------------Torres-----------------

flower30/12/2007 10:15
[quote]原文章由 [i]程天藍[/i] 於 2007-12-28 23:15 發表
如果佢返黎就好了....
加西亚,返黎啦:1crysad

liveryaya1/1/2008 07:19
[quote]原文章由 [i]紅軍勁[/i] 於 2007-12-28 12:47 發表

個時講到明係兩個deal 黎嫁... [/quote]
但係兩個deal係咪一D關聯都冇?
不過算啦,已成定局

liveryaya1/1/2008 07:21
[quote]原文章由 [i]永不言敗[/i] 於 2007-10-9 21:11 發表
我都好掛住加西亞
好懷念佢突然一腳世界波
其實,班拿約真係有d影子的 [/quote]
係..係幾似
但係..班拿約暫時仲未有加西亞既神來之筆俾利迷睇喔
以前最鍾意睇加西亞D采訪,每次都會提到利迷...而且覺得佢幾幽默的..:jump

前利記金童~奧雲24/3/2008 12:59
我都好掛住加西亞

SH!NG24/3/2008 15:40
加西亞好勁嫁
我細細個就聽過佢個名喇

查看完整版本: 掛念加西亞