利迷論壇 » 昔日紅軍 » 梅菲

頁: [1]

waterfish11/11/2007 07:46
梅菲

尋日對富咸,菲哥正選,可惜,冇乜表現,唯一有印象係從後u跌謝仔奎懇P,可惜,佢d香蕉波其實好勁的,最記得佢兩次射死曼魚...
:(

four-la11/11/2007 08:42
賽後影到隊長好似同佢交換球衣

隊長於自傳內亦提過同梅菲好 friend 的, 可能因此謝仔被剷跌都冇乜點

waterfish11/11/2007 09:03
見到謝仔跌低後好嬲,但轉身一見果個係梅菲,就即刻收聲

[quote]原文章由 [i]four-la[/i] 於 2007-11-11 16:42 發表
賽後影到隊長好似同佢交換球衣

隊長於自傳內亦提過同梅菲好 friend 的, 可能因此謝仔被剷跌都冇乜點 [/quote]

左腳仔11/11/2007 09:14
其實梅菲都收左腳啦
如果係其他人我相信唔會細細力勾腳囉

Hei11/11/2007 15:20
當年佢走好唔捨得
更可惜係呢幾年佢出場既機會都少

XabiFralonso12/11/2007 06:44
其實梅菲算係 懷才不遇 .如果佢未走就可以頂著 Xabi 個位啦。

kidd_kidd12/11/2007 17:11
梅菲個下都收左腳,所以都唔係話d咩,
而且我相信佢地都知落到場就唔諗咁多,大家各為其主,
賽後啤啤佢又冇事∼∼

不夜天情人15/11/2007 04:34
[quote]原文章由 [i]XabiFralonso[/i] 於 2007-11-12 14:44 發表
其實梅菲算係 [color=Red]懷才不遇 [/color].如果佢未走就可以頂著 Xabi 個位啦。 [/quote]

100%認同
雖然佢又唔可以算係頂班球星
但係佢有一定實力

囡囡18/11/2007 05:47
老實講
當日佢的表現算好的了
尤其開場後最有威脅的幾球射門都係佢做的

tomhui_199112318/11/2007 13:18
真係好記得佢射死曼 x 呀:1crysad:1crysad

chungsiu12318/11/2007 17:01
唔唔…我始終都覺得佢o個一腳都幾過份,
不過絕對相信佢唔係有心的~

而菲菲的罰球~
相信更令人懷念他了~=﹏=~

samuel832119/11/2007 04:16
[quote]原文章由 [i]chungsiu123[/i] 於 2007-11-19 01:01 發表
唔唔…我始終都覺得佢o個一腳都幾過份,
不過絕對相信佢唔係有心的~

而菲菲的罰球~
相信更令人懷念他了~=﹏=~ [/quote]

係啦,而家隊中都冇人有佢咁巴功力喇,係奧利里澳似d

apology19/11/2007 09:02
佢話晒踢過一排國家隊
佢絕對有佢既實力

查看完整版本: 梅菲