利迷論壇 » 昔日紅軍 » 點解路爾斯加西亞要走??

頁: [1]

oopp00829/12/2007 05:39
點解路爾斯加西亞要走??

呢個問題我一直都想問,
不過o岩o岩先諗起.....
加西亞係咪傷得太多所以被賣走??
佢好高質素仲入左好多世界波...

薯餅2號29/12/2007 05:40
[quote]原文章由 [i]oopp008[/i] 於 2007-12-29 13:39 發表
呢個問題我一直都想問,
不過o岩o岩先諗起.....
加西亞係咪傷得太多所以被賣走??
佢好高質素仲入左好多世界波... [/quote]
no...
佢自己都想返西班牙...
不過總覺得好可惜...
如果佢冇傷,我]上季打歐聯的表現可以更好

oopp00829/12/2007 05:46
[quote]原文章由 [i]薯餅2號[/i] 於 2007-12-29 13:40 發表

no...
佢自己都想返西班牙...
不過總覺得好可惜...
如果佢冇傷,我]上季打歐聯的表現可以更好 [/quote]
哦....唔怪得之賓sir都好似有d唔捨得,
可惜佢今季去到馬體會都唔係必然正選....
留o係利記咪好囉....

angel_torres29/12/2007 06:00
我都好想佢留低...........

咁就可以同托利斯做隊友.........

話晒佢兩個都係西班牙國家隊既隊友................

合作上可能會更好!

佢又會咁arm轉去馬體會..............

好可惜><

薯餅2號29/12/2007 06:06
[quote]原文章由 [i]oopp008[/i] 於 2007-12-29 13:46 發表

哦....唔怪得之賓sir都好似有d唔捨得,
可惜佢今季去到馬體會都唔係必然正選....
留o係利記咪好囉.... [/quote]
左邊係碼多一個選擇...
而且佢呢類大賽球員有多一個點都好

紅軍勁29/12/2007 06:12
[quote]原文章由 [i]薯餅2號[/i] 於 2007-12-29 14:06 發表

左邊係碼多一個選擇...
而且佢呢類大賽球員有多一個點都好 [/quote]

佢反而係打右邊好過左邊的
不過中間係最好......

薯餅2號29/12/2007 06:15
[quote]原文章由 [i]紅軍勁[/i] 於 2007-12-29 14:12 發表

佢反而係打右邊好過左邊的
不過中間係最好...... [/quote]
以前佢係打古治個位...
左邊可以cut入中間OR落底傳中...
我總係覺得加西亞比起班拿約好少少...但唔知係咩野...

紅軍勁29/12/2007 06:19
[quote]原文章由 [i]薯餅2號[/i] 於 2007-12-29 14:15 發表

我總係覺得加西亞比起班拿約好少少...但唔知係咩野... [/quote]

遠射???
我覺得班拿約好似唔感喺禁區外起腳咁
次次都係cup黎cup去,cup都入禁區先起腳

milanbaros0529/12/2007 06:20
buy Fernando Torres?

薯餅2號29/12/2007 06:22
[quote]原文章由 [i]紅軍勁[/i] 於 2007-12-29 14:19 發表

遠射???
我覺得班拿約好似唔感鷏T區外起腳咁
次次都係cup黎cup去,cup都入禁區先起腳 [/quote]
大賽球員...可能係呢樣...
唔係話班拿約唔得,不過比灡伅≠誘U班拿約
或者係遠射,加西亞囓@界波好多時都係遠射
如果佢冇走,相信成隊可以更有效打小組入滲

samchan20020229/12/2007 09:09
[quote]原文章由 [i]薯餅2號[/i] 於 2007-12-29 14:15 發表

我總係覺得加西亞比起班拿約好少少...但唔知係咩野... [/quote]
除技術層面外,加西亞亦較英俊有型:luf。

liverpoolrpg29/12/2007 13:55
若果佢仲響喥我地就唔駛擔心翼ge問題啦:(

利物浦隊長謝仔29/12/2007 14:28
真係好掛住佢[email protected]@
唔怪得冇咩消息啦佢
源來佢暫時唔係經常性正選.....
佢上季打歐聯真係唔錯.....

flower30/12/2007 04:31
好挂住佢

小Kewell30/12/2007 07:50
真係好掛住King Luis呀...
佢各方面都好強...大賽球員...
如果佢仲係到既話,佢同班拿約或是蝦仔都會配合得唔錯...
中場梗係之強大....

oregon19875/1/2008 13:47
馬體會都唔差既, 起碼多d發揮

查看完整版本: 點解路爾斯加西亞要走??