利迷論壇 » 昔日紅軍 » 紅軍連環失竊輪到科拿

頁: [1]

janicesw8/1/2008 08:28
紅軍連環失竊輪到科拿

「御賊」出動舊將照爆
紅軍連環失竊輪到科拿
08/01/2008

又一利物浦相關球星大宅失竊,「晏菲路之神」科拿成為過去十八個月以來第七個受害者。佢目前身在美國療傷,威爾斯大宅處真空狀態,賊人有機可乘,前日入屋大肆搜掠,鄰居發現報警,但已經太遲。科拿離開}「紅軍」都中招,究竟係咁秧o咁橋,還是真係有內鬼呢?  

科拿第七個被爆

科拿今季加盟卡迪夫城,順便陲繙葩絡m業,豪宅價值一百萬鎊(約一千六百萬港元),但保安唔多掂,佢今周去}美國治療膝部同臀部傷勢,間屋即時畀人爆格,鄰居甲幫手報警後向傳媒表示:「都唔知邊個做腹A班賊真係好快手,科拿又唔知去}邊。」據現場消息回報,科拿大宅門外遍布佢高咱鞳A明顯走得好趕。由於科拿未返琚A所以未點算到損失幾多。

上月謝拉特大宅畀人爆格,老婆卡倫同賊仔對峙;去年十一月古積特屋企亦被小偷光顧,加埋科拿呢單,過去十八個月已經有七個「紅軍」相關球員被爆格,確實非常旺場。警方懷疑一系列失竊案有關連,已將最近發生三單案連結調查,希望能夠盡快破案。

FROM東方*

bananason888/1/2008 08:32
d 賊真係可怕...
呢d 消息過1,2個月就一單-.-

oopp0088/1/2008 08:33
咁耐以黎利記都不少球員被爆格........
夾埋夾埋損失既錢都夠買一個馬斯lu............

布魯克林8/1/2008 08:33
omg.......係針對利記球員ga喎?!!!
連走左o既科拿都唔放過.....
希望快d破案,唔好再有受害者/.\

支持---利物浦8/1/2008 09:31
睇黎都要深入進一步調查

嚴重影響軍心

hkbnvan8/1/2008 10:33
又係咁  = =
比我都好難集中比賽
成日都驚俾人偷野= =

Gerrard10318/1/2008 11:08
好過份囉...咩事?個賊好似熟哂路咁:XD
下次D球員出國比賽就叫D保安看住間屋:kill

yiu10308/1/2008 11:23
紅軍連環失竊輪到科拿

又一利物浦相關球星大宅失竊,「晏菲路之神」科拿成為過去十八個月以來第七個受害者。佢目前身在美國療傷,威爾斯大宅處真空狀態,賊人有機可乘,前日入屋大肆搜掠,鄰居發現報警,但已經太遲。科拿離開}「紅軍」都中招,究竟係咁秧o咁橋,還是真係有內鬼呢?  

科拿第七個被爆

科拿今季加盟卡迪夫城,順便陲繙葩絡m業,豪宅價值一百萬鎊(約一千六百萬港元),但保安唔多掂,佢今周去}美國治療膝部同臀部傷勢,間屋即時畀人爆格,鄰居甲幫手報警後向傳媒表示:「都唔知邊個做腹A班賊真係好快手,科拿又唔知去}邊。」據現場消息回報,科拿大宅門外遍布佢高咱鞳A明顯走得好趕。由於科拿未返琚A所以未點算到損失幾多。

上月謝拉特大宅畀人爆格,老婆卡倫同賊仔對峙;去年十一月古積特屋企亦被小偷光顧,加埋科拿呢單,過去十八個月已經有七個「紅軍」相關球員被爆格,確實非常旺場。警方懷疑一系列失竊案有關連,已將最近發生三單案連結調查,希望能夠盡快破案。

資料來源:東方日報

今次又輪到科拿,下個唔知係邊個?D冶安咁差..

rainycloud8/1/2008 11:51
嘩.....又黎.....
真係一連串ge陰謀~~~
快d加強屋企d保安系統啦~~~

more8/1/2008 12:01
「晏菲路之神」失竊
利警要盡快破案

oregon19878/1/2008 12:05
又黎 ??!!!!!!!

唔知賓 Sir 臨走前會唔會俾人爆一獲留念呢

more8/1/2008 12:09
回覆 #4 oreg【不良詞語】87 的文章

賓 Sir俾人爆左la

雞翼9/1/2008 11:27
下一個係邊個呢.....
快d塔左條友佢啦
影衰利物浦市= ="
都唔知d差佬點做野

alonso052520/1/2008 15:46
怪就怪我地d球員太多獎牌...

mtse303/2/2008 21:38
其實喺利物浦爆格好普通,我以前住咗兩年都試過一次(我未去之前▲‵帠ㄓ韙H爆過一次),做嘢嘅鋪頭就試過幾次,好平常。

查看完整版本: 紅軍連環失竊輪到科拿