利迷論壇 » 昔日紅軍 » 如果fowler 唔走會唔會好d

頁: [1]

a112342127/1/2008 07:04
如果fowler 唔走會唔會好d

Raul , Cruz, 雲佬,查c 個d 過30 仲有高效率
老其實唔係一個問題
柏金拍henry,
fowler可以拍住Torres一定有火花
[url]http://www.youtube.com/watch?v=IM4LaXPYu3A[/url]

[[i] 本文章最後由 a1123421 於 2008-1-27 15:07 編輯 [/i]]

ccyc27/1/2008 09:10
Fowler有留下的價值.

owen.poon27/1/2008 09:28
[quote]原文章由 [i]ccyc[/i] 於 2008-1-27 17:10 發表
Fowler有留下的價值. [/quote]

argee,大多數利迷都唔想科拿走

Jan27/1/2008 09:35
回覆 #1 a1123421 的文章

對,老唔系一個問題,但咩問題大家都好清楚,

過去咗嘅野就算喇,如果有得簡,我情願留返路爾斯加西亞啊.

Daniel艾格27/1/2008 09:57
但係入球率寥寥無幾

apology27/1/2008 09:58
從我既角度睇
科拿永遠都有留隊既價值

既然而家走左
就當正式立TORRES為9號接班人

edwin27/1/2008 10:13
但科拿的年紀未必應付到英超咁多賽事。
你所講的人都唔係踢英超

[[i] 本文章最後由 edwin 於 2008-1-27 18:16 編輯 [/i]]

HURRICANE27/1/2008 12:34
[quote]原文章由 [i]edwin[/i] 於 2008-1-27 18:13 發表
你所講的人都唔係踢英超 [/quote]
救命=o="又講年紀
30幾歲姐,又5係殘廢
大把30幾歲既人踢足90分鐘啦,而且可以踢下停下-﹏-

a112342127/1/2008 15:45
[quote]原文章由 [i]edwin[/i] 於 2008-1-27 18:13 發表
你所講的人都唔係踢英超 [/quote]
仲有柏金,舒利亞

紅軍新寵兒1/2/2008 09:18
留係到梗係好啦

supersheep1/2/2008 10:55
基本上無一位利迷會想科拿走,
好地地諗住返返屋企,,
可以係家掛靴,
點知又一次比人賣豬仔,
可憐的科拿:1crysad

謝蛙特19/3/2008 03:48
咁證明科拿好鍾意踢波...佢錢又大把...本來又可以有一個咁好既ending...在紅軍掛靴...咁都決定去英冠隊卡迪夫城踢......值得欣賞!!!

KUYT1819/3/2008 20:02
上年佢英超入得3球12碼
入球率勁低..出場又無咩表現
我唔覺佢留低同托里斯有咩火花
柏金有佢傳送..舒利亞就係球隊隊長
但係科拿殺食既遠度都無左
佢留隊係有價值..但係無出場既價值囉

Marco..20/3/2008 05:27
就算佢出場冇表現,,冇助攻,,冇入球,,乜都冇,,我都相信冇人想佢走既~
何況佢上季出親場都有表現~

Marco..20/3/2008 05:35
[quote]原文章由 [i]KUYT18[/i] 於 2008-3-20 04:02 發表
上年佢英超入得3球12碼
入球率勁低..出場又無咩表現
我唔覺佢留低同托里斯有咩火花
柏金有佢傳送..舒利亞就係球隊隊長
但係科拿殺食既遠度都無左
佢留隊係有價值..但係無出場既價值囉 [/quote]
神上季總共入左7球,,入球率係全隊第3高:bebe

Godnet20/3/2008 11:25
神嘅賣點係速度........

對唔住,我笑左出來........

積積20/3/2008 13:30
[quote]原文章由 [i]Godnet[/i] 於 2008-3-20 19:25 發表
神嘅賣點係速度........

對唔住,我笑左出來........ [/quote]

我都笑左..
真係窺佢講得出 =.=

神既賣點邊係速度..
而係佢既射術同埋門觸覺:borg

謝蛙特20/3/2008 17:17
hehe....射術..埋門觸覺呢d真係冇一個英格蘭球員及得上科拿!!!

科拿射十二碼都有一手....淡定到暈

KUYT1821/3/2008 07:48
[quote]原文章由 [i]積積[/i] 於 2008-3-20 21:30 發表

我都笑左..
真係窺佢講得出 =.=

神既賣點邊係速度..
而係佢既射術同埋門觸覺:borg [/quote]
講真我唔係科拿個年代...但係我睇YOUTUBE佢好多球用速度入番黎
仲有佢上年既表現我睇唔出佢射術同埋門觸覺仲有幾多係度

KUYT1821/3/2008 07:49
[quote]原文章由 [i]Marco..[/i] 於 2008-3-20 13:35 發表

神上季總共入左7球,,入球率係全隊第3高:bebe [/quote]
我講英超WO:stp3球都係12碼WO:bebe

SH!NG21/3/2008 11:26
科拿係咪轉左去曼城牙而家?

winger21/3/2008 13:43
去左英冠但係宜家又養傷

Lplane21/3/2008 15:57
[quote]原文章由 [i]KUYT18[/i] 於 2008-3-21 15:48 發表

講真我唔係科拿個年代...但係我睇YOUTUBE佢好多球用速度入番黎
仲有佢上年既表現我睇唔出佢射術同埋門觸覺仲有幾多係度 [/quote]
唔贊成佢留低都請你唔好貶低佢

科拿永遠都係晏菲路之神

Marco..22/3/2008 05:12
[quote]原文章由 [i]KUYT18[/i] 於 2008-3-21 15:49 發表

我講英超WO:stp3球都係12碼WO:bebe [/quote]
比你講英超喇,,出親場都交足課,,仲唔夠?

tomhui_199112322/3/2008 05:37
[quote]原文章由 [i]SH!NG[/i] 於 2008-3-21 19:26 發表
科拿係咪轉左去曼城牙而家? [/quote]
卡迪夫城

tomhui_199112322/3/2008 05:39
[quote]原文章由 [i]KUYT18[/i] 於 2008-3-21 15:48 發表

仲有佢上年既表現我睇唔出佢射術同埋門觸覺仲有幾多係度 [/quote]
睇嚟你唔明神係利迷既心目中地位係幾高

KUYT1822/3/2008 06:57
[quote]原文章由 [i]Marco..[/i] 於 2008-3-22 13:12 發表

比你講英超喇,,出親場都交足課,,仲唔夠? [/quote]
咩叫交足課?我淨睇佢對錫菲聯..查爾ton..加拉塔沙雷個幾場都睇唔出佢交足課
同埋我無意貶低佢..我都知佢叫得神一定好強..球有幾鐘意佢
但係個post講緊佢留低既價值..我只係講番佢上年既表現值唔值
你地就係咁講佢係晏菲路既神..球迷有幾鐘意佢
我覺得你地離左題囉:stp

Marco..22/3/2008 14:53
[quote]原文章由 [i]KUYT18[/i] 於 2008-3-22 14:57 發表

咩叫交足課?我淨睇佢對錫菲聯..查爾ton..加拉塔沙雷個幾場都睇唔出佢交足課
同埋我無意貶低佢..我都知佢叫得神一定好強..球有幾鐘意佢
但係個post講緊佢留低既價值..我只係講番佢上年既表現值唔值
你地就係咁 ... [/quote]
你靜係睇佢對錫菲聯個場,,都睇到佢交足貨啦-.-兩球一助攻
加拉塔沙雷差差地都叫做入到波wo-.-

owen200323/3/2008 11:33
做sub

主要係佢出埸時冇太大直接既影響

唔同高治,一出黎就好快有個效果,高波個d

laikin100623/3/2008 21:08
神可以用經驗黎帶動班隊友

查看完整版本: 如果fowler 唔走會唔會好d