利迷論壇 » 昔日紅軍 » 剛公佈的三名英格蘭國家隊門神都效力過紅軍

頁: [1]

iamxman369121/2/2008 14:16
剛公佈的三名英格蘭國家隊門神都效力過紅軍

占士、卡臣、卻克蘭

終於唔洗見羅賓son:bebe

╰*堇力ˍ))1/2/2008 14:28
冇羅賓迅真係最正常不過.....
身型偏肥, 回身速度極慢.....同初出道既佢真係差勁遠

占士係衰成日發神經
不過雖然好都多蝦碌, 但同時好多時都 on fire, on fire 時候真係超勁

卡臣, 其實各方面都好
係差左經驗唔算太多同埋o係利記冇得踢.....如果冇連拿o係度
卡臣應該會成長得更快

Kirkland.....呢個就真係嘛嘛地
成日都覺得佢d 企位怪怪地
仲有撲地波好弱.....可能生得高得濟....

gatsby0081/2/2008 14:47
I think James will be the starter...

Jason_12041/2/2008 15:00
講表現..唔明白點解冇格連- -

利迷謝拉特1/2/2008 15:24
[quote]原文章由 [i]╰*堇力ˍ))[/i] 於 2008-2-1 22:28 發表
冇羅賓迅真係最正常不過.....
身型偏肥, 回身速度極慢.....同初出道既佢真係差勁遠

占士係衰成日發神經
不過雖然好都多蝦碌, 但同時好多時都 on fire, on fire 時候真係超勁

卡臣, 其實各方面都好
係差左 ... [/quote]
我個人反而鍾意基特蘭同占士多d

我愛利物浦1/2/2008 16:05
近年james 已經冇乜蝦碌
佢最值得正選位置

carson 缺d 經驗
可以代表england 踢下friendly 先, 重要賽事 留番俾 james

kirkland.....
其實我覺得選格連比較合理

luisletallec1031/2/2008 17:34
Green, Carson , Kirkland are the best choice for me.
Green deserve a place in national team ga.

liversam2/2/2008 05:52
占士踢國家隊唔多掂...

支持---利物浦2/2/2008 06:56
[quote]原文章由 [i]OWEN SAM[/i] 於 2008-2-2 13:52 發表
占士踢國家隊唔多掂... [/quote]

:ninja

samchan20020211/2/2008 09:22
占士今季十分穩定,加上經驗夠,所以我覺得佢最值得擔正。

運吉仔12/2/2008 09:30
可喜可賀

前利記金童~奧雲24/3/2008 12:28
未話利記好波lo

查看完整版本: 剛公佈的三名英格蘭國家隊門神都效力過紅軍