利迷論壇 » 昔日紅軍 » 干沙利斯係西甲開齋

頁: [1]

英倫10號奧雲仔16/2/2008 21:02
干沙利斯係西甲開齋

Real Betis  2 - 1  Real Madrid
6'   0 - 1  Royston Drenthe
32' Edu  1 - 1   
[color=Red]36' Mark Dennis Hoffmann Gonzalez  2 - 1 [/color]:kiss

:shy:shy:shy

下半場打得幾搶鏡 :thumbup:
本來上半場打左中, 下半場打右中
佢咁既身高都屈到人頭槌, 因為佢既對手係馬些路 :titter
而佢個入波就係頂贏馬些路既 :spin2

自閉仔17/2/2008 03:13
m干好似大隻左D呢:spin2

阿昇17/2/2008 03:57
呵呵
岩岩我想出post 就已經見到有兩個post

表現睇黎真係唔錯
入反超個波之餘
第一球都係靠佢拉開左路位比人出波

Gerrard103117/2/2008 04:20
依....贏左皇馬
反勝果球仲係史必迪入既....抵讚~!:thumbup:

永不言敗17/2/2008 07:21
捱夜支持佢...果然冇令我失望
今場m干真係踢得幾好,又勤力回防...臨尾踢到抽筋添
佢真係跑得超級快,頂入果球好靚,好似仲有一球挑波過左洛賓
其實成隊貝迪斯都踢得幾好

利物浦隊長謝仔17/2/2008 08:35
好野∼
可能英超既踢法真係唔岩佢啦∼

英倫10號奧雲仔17/2/2008 11:56
[quote]原文章由 [i]永不言敗[/i] 於 2008-2-17 15:21 發表
捱夜支持佢...果然冇令我失望
今場m干真係踢得幾好,又勤力回防...臨尾踢到抽筋添
佢真係跑得超級快,頂入果球好靚,好似仲有一球挑波過左洛賓
其實成隊貝迪斯都踢得幾好 [/quote]

抽筋果時仲以為換佢
點知打個 11 出黎又轉做 10 換走左伊度 :md56

英倫10號奧雲仔17/2/2008 13:35
[url]http://ftballhighlight.blogspot.com/2008/02/21_17.html[/url]

比賽精華 :spin2

17/2/2008 16:54
我想知佢攪乜去左右前多d

英倫10號奧雲仔22/2/2008 19:21
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2008-2-18 00:54 發表
我想知佢攪乜去左右前多d [/quote]

可能查柏路見佢屈到馬些路 :ruin228

alonso052524/2/2008 15:48
長頭髮...是嗎?

英倫10號奧雲仔25/2/2008 04:41
[quote]原文章由 [i]alonso0525[/i] 於 2008-2-24 23:48 發表
長頭髮...是嗎? [/quote]

唔算長啦
比起佢 n 年前係智利踢波果時 :P

[img]http://img169.imageshack.us/img169/4633/markgonzalez0oh9.jpg[/img]

:o:o:o

[[i] 本文章最後由 英倫10號奧雲仔 於 2008-2-26 00:59 編輯 [/i]]

tomtom28/2/2008 11:38
以家先開齊

Marco..5/3/2008 02:00
岩岩對梅西亞個場好似有assist

英倫10號奧雲仔5/3/2008 12:45
[quote]原文章由 [i]Marco..[/i] 於 2008-3-5 10:00 發表
岩岩對梅西亞個場好似有assist [/quote]

冇錯!!!!
4:0 入面三球助攻 :jump
第一球傳中俾人 og
第二球傳中俾伊度入
第三球頭球傳俾柏禾尼入

:kiss

Marco..6/3/2008 03:18
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 2008-3-5 20:45 發表

冇錯!!!!
4:0 入面三球助攻 :jump
第一球傳中俾人 og
第二球傳中俾伊度入
第三球頭球傳俾柏禾尼入

:kiss [/quote]
差d認佢唔到,,d頭髮長左勁多
第一球跑得快到你丫

suntingw6/3/2008 14:38
m干都係o岩打西甲多d,anyway,希望佢能夠愈打愈好

永不言敗10/3/2008 14:07
睇返精華先知...原來上場對梅西亞m干助攻左3球...真係愈黎愈勁

doraemon215116/3/2008 00:47
M干又入波啦 :luf
主場對住畢爾包入波 :jump
可惜場波後來被腰斬, 因為有主場球迷向畢爾包門將擲水樽 :donno 當時比數係貝迪斯1-2畢爾包

[[i] 本文章最後由 doraemon2151 於 2008-3-16 08:48 編輯 [/i]]

英倫10號奧雲仔16/3/2008 11:50
[quote]原文章由 [i]doraemon2151[/i] 於 2008-3-16 08:47 發表
M干又入波啦 :luf
主場對住畢爾包入波 :jump
可惜場波後來被腰斬, 因為有主場球迷向畢爾包門將擲水樽 :donno 當時比數係貝迪斯1-2畢爾包 [/quote]

乜原來尋晚踢左 :o
仲以為係今晚先踢 :XD:cry
諗住主場對同級球隊會贏啦.....:cry
上兩個禮拜纂i不良詞語】僚鬖閮升到上去同華倫只差 3 分
今場如果贏就拉至 1 分咋
目標係過華倫 :kill

英倫10號奧雲仔23/3/2008 19:55
岩岩係作客奧沙辛拿既比賽一箭定江山
好波 :thumbup:

doraemon215123/3/2008 20:21
回覆 #21 英倫10號奧雲仔 的文章

congratulations :thumbup:

永不言敗24/3/2008 16:01
射得好靚...
仲搏到人地拎紅牌...唉...真係好掛住佢...
睇住佢愈來愈勁

英倫10號奧雲仔25/3/2008 00:27
[quote]原文章由 [i]永不言敗[/i] 於 2008-3-25 00:01 發表
射得好靚...
仲搏到人地拎紅牌...唉...真係好掛住佢...
睇住佢愈來愈勁 [/quote]

果下俾人整傷左
不過應該好少事姐

永不言敗6/4/2008 16:02
8' Gonzalez
16' Gonzalez

半場已經入2粒...勁!!

英倫10號奧雲仔6/4/2008 16:09
[quote]原文章由 [i]永不言敗[/i] 於 2008-4-7 00:02 發表
8' Gonzalez
16' Gonzalez

半場已經入2粒...勁!! [/quote]

44' 傷左!!!!!!!
奧當高入替

:cry:cry:cry

利蜜棗7/4/2008 08:45
M干番到西甲真係勁得咁緊要?!
其實係佢唔好彩定利記唔好彩.....
只可以歎句英超節奏不適合他.......:md56

BrianBaggio7/4/2008 09:54
The second goal like top fit Ronaldinho's style.....

薯餅2號7/4/2008 10:28
唉,我]對佢的耐性明顯係少過巴布...

liveryaya7/4/2008 12:17
[quote]原文章由 [i]利蜜棗[/i] 於 2008-4-7 16:45 發表
只可以歎句英超節奏不適合他.......:md56 [/quote]
唉..........利記同佢都唔好彩..............唉

永不言敗7/4/2008 14:30
第2球真係個人技術表現
入得好靚!!

fool8811/4/2008 06:43
[quote]原文章由 [i]利蜜棗[/i] 於 2008-4-7 16:45 發表
只可以歎句英超節奏不適合他.......:md56 [/quote]

賓sir唔識用佢

英倫10號奧雲仔8/5/2008 13:39
呢個 topic 又返黎啦 :spin2
上場終於傷癒, 後備入替 :jump
佢尋晚對華拉度列入左個十二碼, 不過最後被迫和 1:1

希望下場塞維利亞市打比有直播啦 :shy

kenryomar9/5/2008 08:40
m干係西甲踢到咁勁,,,但黎到英超踢得唔係太掂,,真係想知佢踢而家利記果個4231陣會係點,,如之前比多一季佢,,唔知而家變成點呢

chakhei29/5/2008 10:29
回覆 #1 英倫10號奧雲仔 的文章

M干係踢得幾好!!!!!!!!!!!!
我好欣慰!!!!!!!!!!

英倫10號奧雲仔30/5/2008 09:17
[quote]原文章由 [i]chakhei[/i] 於 2008-5-29 18:29 發表
M干係踢得幾好!!!!!!!!!!!!
我好欣慰!!!!!!!!!! [/quote]

最慘佢係西班牙都幾易傷
我今季睇左幾場貝迪斯既文字直播
好多時都係傷出

laikin100630/5/2008 09:58
玻璃腳

查看完整版本: 干沙利斯係西甲開齋