利迷論壇 » 昔日紅軍 » 關於杜格利殊~

頁: [1]

supersheep22/2/2008 16:40
關於杜格利殊~

我想問下依加有無邊d球員係似杜格利殊果種踢法
同埋想問下佢ge風格係點樣嫁?
我無睇過無踢波,想知佢ge踢法係點樣?

cckwan17/4/2008 12:27
看過杜格利殊, 85-86開始看利物浦....只記得佢好好波, 有頭腦同埋絕技"香蕉射球", 其他唔記得啦...廿幾年啦.....

oktung17/4/2008 15:00
[quote]原文章由 [i]cckwan[/i] 於 2008-4-17 20:27 發表
看過杜格利殊, 85-86開始看利物浦....只記得佢好好波, 有頭腦同埋絕技"香蕉射球", 其他唔記得啦...廿幾年啦..... [/quote]

佢係一個正式盤, 傳, 射俱頂級的球員, 眼界之廣, 俾波快而準, 如佢係英藉, 早己入世界名人榜

禾路殊26/5/2008 16:30
當時得十多歲 , 仲唔喺成日有得睇 ! 淨喺記得佢傳射皆能 .
舒利亞曾經講過喺杜格利殊教佢, 當前鋒用背頂住後衛時 , 可以望住地下後衛嗰影而判斷如何移動(擺脫後衛糾纏)

Marco..28/5/2008 05:38
[quote]原文章由 [i]禾路殊[/i] 於 2008-5-27 00:30 發表
當時得十多歲 , 仲唔鬖角擐陰o睇 ! 淨鰤O得佢傳射皆能 .
舒利亞曾經講過鬺顳瑽Q殊教佢, 當前鋒用背頂住後衛時 , 可以望住地下後衛齞v而判斷如何移動(擺脫後衛糾纏) [/quote]
係咪布力般時期:stp

紅軍勁28/5/2008 10:32
去youtube search 佢d片睇下喇:P
我淨係知佢係後上前鋒兼好勁=.=

查看完整版本: 關於杜格利殊~