利迷論壇 » 昔日紅軍 » 尋晚奧雲.....

頁: [1]

pofungt9/3/2008 02:38
尋晚奧雲.....

尋晚奧雲印象中只係有一腳大位遠射被刪出
其餘時間完全唔見影...
作為利迷,見到對家前鋒無表現,係應該開心的
但奧雲又係利記打起的,見到佢無晒表現,又真係笑唔出:85

博士9/3/2008 02:46
希望奧雲從下一場比賽開始做紐卡素的救世主啦.

nile9/3/2008 02:47
奧雲基本上係從利記出去之後表現最屎既前鋒,迪奧夫,安曆卡,科拿,巴路士,希斯基,摩連迪斯,比拿美,龐高尼係新球會作用同表現都好過佢,真係抵死。所以話,做人唔可以行差踏錯,奧雲就係人版。

denver9/3/2008 02:49
我卻很開心

denver9/3/2008 02:49
[quote]原文章由 [i]nile[/i] 於 2008-3-9 10:47 發表
奧雲基本上係從利記出去之後表現最屎既前鋒,迪奧夫,安曆卡,科拿,巴路士,希斯基,摩連迪斯,比拿美,龐高尼係新球會作用同表現都好過佢,真係抵死。所以話,做人唔可以行差踏錯,奧雲就係人版。 [/quote]
Cisse also :thumbup:

nile9/3/2008 02:51
斷腳既都掂過佢,唔系馬賽邊會先租後買喔。

Torres9/3/2008 02:55
[quote]原文章由 [i]nile[/i] 於 2008-3-9 10:51 發表
[size=5]斷腳既都掂過佢[/size],唔系馬賽邊會先租後買喔。 [/quote]
呢句講得好
連斷過2次既cisse都好過佢

livgerrard89/3/2008 02:57
事實今場冇咩見到佢..............就係紐記球員傷先見到佢...........................
加上成場頭dup dup,睇佢都冇心機踢家喇

BrianBaggio9/3/2008 03:05
Glad that we bought Torres but not Owen in the summer

tszfung9/3/2008 03:10
[quote]原文章由 [i]livgerrard8[/i] 於 2008-3-9 10:57 發表
事實今場冇咩見到佢..............就係紐記球員傷先見到佢...........................
加上成場頭dup dup,睇佢都冇心機踢家喇 [/quote]

對住自己母會 俾邊個都冇心機踢:XD
真係想知道佢果時諗緊咩

pofungt9/3/2008 03:21
[quote]原文章由 [i]博士[/i] 於 2008-3-9 10:46 發表
希望奧雲從下一場比賽開始做紐卡素的救世主啦. [/quote]
救下基瑾,打左咁多場聯賽,好似仲未贏過

pofungt9/3/2008 03:22
[quote]原文章由 [i]tszfung[/i] 於 2008-3-9 11:10 發表

真係想知道佢果時諗緊咩 [/quote]
人望高處嘛...
但佢泊錯碼頭...:85

pofungt9/3/2008 03:24
[quote]原文章由 [i]nile[/i] 於 2008-3-9 10:51 發表
斷腳既都掂過佢,唔系馬賽邊會先租後買喔。 [/quote]
其實佢剛剛去到紐記
表現真係超好!場場入波
之後一傷就傷成年
表現先一直沉底
希望佢仲會有入波吧...

tszfung9/3/2008 03:39
奧雲自從離開左利記之後
真係傷多過踢
而家要評價佢離開後既表現 真係不公平
睇佢係皇馬後備上陣同紐記傷前既表現 真係算很好的了

希望奧雲仔之後努力幫紐記脫離降班邊緣啦
咁先係一個稱職既隊長同報答紐記既恩

nile9/3/2008 06:39
冠軍聯賽係佢既歸屬,05年佢嚮往既,只不過依家由“歐洲冠軍聯賽”變成為“英格蘭冠軍聯賽”, 奇雲基謹帶紐卡素來英超,依家帶佢d返去,皆大歡喜,直情可以同諾定咸森林白賴仁哥洛夫齊名。

tszfung9/3/2008 07:06
[quote]原文章由 [i]nile[/i] 於 2008-3-9 14:39 發表
冠軍聯賽係佢既歸屬,05年佢嚮往既,只不過依家由“歐洲冠軍聯賽”變成為“英格蘭冠軍聯賽”, 奇雲基謹帶紐卡素來英超,依家帶佢d返去,皆大歡喜,直情可以同諾定咸森林白賴仁哥洛夫齊名。 [/quote]

做人唔使咁尖酸刻薄踩到咁盡:XD

9/3/2008 07:43
當佢唔係對住利物浦, 我係會支持奧雲的

liveryaya9/3/2008 11:27
[quote]原文章由 [i]nile[/i] 於 2008-3-9 10:47 發表
奧雲基本上係從利記出去之後表現最屎既前鋒,迪奧夫,安曆卡,科拿,巴路士,希斯基,摩連迪斯,比拿美,龐高尼係新球會作用同表現都好過佢,真係抵死。所以話,做人唔可以行差踏錯,奧雲就係人版。 [/quote]
版友..莫非你忘記咗佢作爲皇馬替補時候既進球率喺當時西甲數一數二??
請問你最屎係點樣定義既呢??:stp:stp

liveryaya9/3/2008 11:29
[quote]原文章由 [i]tszfung[/i] 於 2008-3-9 11:10 發表

真係想知道佢果時諗緊咩 [/quote]
我諗而傢對于owen嚟講...每季對住利記既賽事係最痛苦既..尤其係利記主場既時候

WAI119/3/2008 12:15
佢自己係個問題喇
但紐記中場輸送都係個大問題喎
成隊紐記都打得差,owen都差埋無可厚非

hkbnvan10/3/2008 10:51
跟本紐卡素就踢唔起
近排仲要無埸贏
Owen就真係唔係幾見到佢
我諗佢應該要多D時間先可以fit返= =

永不言敗10/3/2008 14:11
佢狀態真係麻麻
但係紐卡素又的確做唔到波俾佢
不過我都會支持佢既

crayonkid11/3/2008 15:46
樓上罵人果班人我祝你地轉公司時比人晌背後罵到飛起

英倫10號奧雲仔11/3/2008 22:06
[quote]原文章由 [i]liveryaya[/i] 於 2008-3-9 19:27 發表

版友..莫非你忘記咗佢作爲皇馬替補時候既進球率喺當時西甲數一數二??
請問你最屎係點樣定義既呢??:stp:stp [/quote]

唔知鄧迪係咩了 :rolleyes

tomhui_199112312/3/2008 07:30
真係估唔到會有人對一個為利物浦立下咁多汗馬功勞既前球員咁講野:rolleyes
大開眼界:thumbup:

apology14/3/2008 06:28
[quote]原文章由 [i]tomhui_1991123[/i] 於 2008-3-12 15:30 發表
真係估唔到會有人對一個為利物浦立下咁多汗馬功勞既前球員咁講野:rolleyes
大開眼界:thumbup: [/quote]

鍾唔鍾意一個球員
可以好主觀

奧雲立下汗馬功勞係客觀事實
佢點樣離隊亦係客觀事實

大家可以自己平衡下佢既功過
但係唔好講到佢係一個只曾為利記立下功勞既球員

桑達士班尼斯14/3/2008 16:17
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 2008-3-12 06:06 發表

唔知鄧迪係咩了 :rolleyes [/quote]
:thumbup:幾乎唔記得有止人............

samchan20020214/3/2008 17:00
[quote]原文章由 [i]liveryaya[/i] 於 2008-3-9 19:29 發表

我諗而傢對于owen嚟講...每季對住利記既賽事係最痛苦既..尤其係利記主場既時候 [/quote]
尤其是聽到主唱球迷大唱YNWA和Torres' song的時候吧!

前利記金童~奧雲24/3/2008 12:28
奧雲仔勁好波

*6.o.羊*29/3/2008 10:18
奧雲效力皇馬個季,,
成日都係後備落場,,
入到10幾球你仲想佢點呀!!??
我記得奧雲轉會到紐卡素既第一季,,
佢11場都入左7球啦!!
如果唔係又受傷一定唔止入咁少
之後世界盃既重傷,,
加上不停既受傷,,
有幾多個球員傷左一段長時間之後一復出就可以回復番受傷之前咁呀!!!
今季直情冇得好講,,
紐卡素成隊既球員都冇自信,,又多傷兵
落後左根本就冇哂鬥志~
隊波既表現都唔好,,就會影響埋d球員既表現,,
奧雲入波少都無可厚非

crayonkid1/4/2008 18:19
連續3場入波啦, 新位置SS好似幾岩佢踢

薯餅2號2/4/2008 10:19
奧雲雖然去到皇馬打後備,但佢當時的入球效率仍然好高架...只係唔受領隊重用

佢都係我]昔日的球員,駛唔駛鬧到咁絕?

pofungt3/4/2008 05:33
[quote]原文章由 [i]薯餅2號[/i] 於 2008-4-2 18:19 發表

奧雲雖然去到皇馬打後備,但佢當時的入球效率仍然好高架...只係唔受領隊重用

佢都係我]昔日的球員,駛唔駛鬧到咁絕? [/quote]
呢招就叫過橋抽板!
學野啦~:hehe

laikin10064/4/2008 20:43
奧雲...
估唔到變到咁一落千丈

crayonkid8/4/2008 18:05
連續4場入波啦

raider219/4/2008 09:47
黑仔,冇速度冇變速射門冇力,又入倒波,吹佢唔脹

vgJ9kea120029/4/2008 17:36
[quote]原文章由 [i]raider21[/i] 於 2008-4-9 17:47 發表
黑仔,冇速度冇變速射門冇力,又入倒波,吹佢唔脹 [/quote]
足球智慧都好重要:thumbup:

查看完整版本: 尋晚奧雲.....