利迷論壇 » 昔日紅軍 » 這次又怎撐至愛啊?

頁: [1]

ML1710198013/3/2008 00:57
這次又怎撐至愛啊?

[url]http://football.on.cc/football/new/20080313/fbnewc0154x0.html[/url]

方向報業訊:

奧雲驚降班續約hold住先
13/03/2008

球會同球員猶如同林鳥,大難臨頭各自飛,仲有十五個月就同紐卡素約滿的奧雲,傭簻飌暋D上跳草裙舞,佢並唔係嫌人工唔夠高,而係驚一旦續約,紐卡素又降班的話,就要陪球隊淪落到踢英冠,有失身份。  

唔夠義氣

周薪達十一萬鎊(約一百七十萬港元)葆禷雩隉G「續約上仲有好多重要問題需要解決,例如球隊可唔可以留在英超。」呢位英格蘭國腳收咁高人工,但對球隊毫無承擔,只係顧住自己利益,枉球會一直重用佢,催\受重傷期間依然對佢不離不棄,估唔到依家球隊有難,自己卻置之度外,實在太冇義氣啦。

其實奧雲仔好應該諗w自己仲有幾多貨賣,紐卡素搞到如此田地,陲e鋒線屢屢錯失機會葆禷陶ㄕ酗@定責任,以佢依家咁的表現,有邊支球隊肯出高昂轉會費買佢呢隻玻璃腳,仲要畀到佢滿意的人工呢?紐卡素一向係英超羊牯,佢地肯出高價續約都唔制,遲D得番韋根之流球隊肯要奧雲,到時就真係喊都無謂啦!

:85

夫妻本是同林鳥,大難臨頭各自飛!喜鵲當寳都不感激!

[[i] 本文章最後由 ML17101980 於 2008-3-13 09:01 編輯 [/i]]

pofungt13/3/2008 01:26
奧雲真係咁現實?! :(

BEAN.13/3/2008 06:15
我鍾意奧雲.. 但係呢件事真係唔支持佢na ><

tszfung13/3/2008 06:59
又係方向報 信佢一成都死:donno

奧雲而家係紐記既隊長, 不久前又講過對球隊很有信心
相信不會咁易離巢:rolleyes

justinmo13/3/2008 08:28
文章好偏頗.....有失身份, 跳草裙舞, 大難臨頭各自飛, 唔夠義氣<-----佢自己寫既, 你又信.....
講真, 球員梗係想係高水平比賽, 保持住個態
你諗下, 踢一年英冠wor, 分分鐘能力下降tim ar
仲有踢英冠球會都無錢賺, 好極端咁講, 你夠可以話奧雲走係忍痛割愛減輕球會負擔啦
仲有隧波係輸後防關前鋒乜事.......成日輸咁多波托利斯都追唔到啦
起碼要中肯d呀大佬......
唉.....唔再入黎睇.....
個托碧好似想人互鬧咁......

ML1710198013/3/2008 08:59
莫非讚的文章就要信,彈的文章就不能信?

這是哪門子的邏輯?

:stp

ML1710198013/3/2008 09:02
[quote]原文章由 [i]tszfung[/i] 於 2008-3-13 14:59 發表
又係方向報 信佢一成都死:donno

奧雲而家係紐記既隊長, 不久前又講過對球隊很有信心
相信不會咁易離巢:rolleyes [/quote]

本論壇只是嚴禁[color=Red]英國[/color]太陽報與世界新聞報的文章轉載,不是禁[color=Red]香港[/color]太陽報喔!

:XD

tszfung13/3/2008 11:29
[quote]原文章由 [i]ML17101980[/i] 於 2008-3-13 17:02 發表

本論壇只是嚴禁英國太陽報與世界新聞報的文章轉載,不是禁香港太陽報喔!

:XD [/quote]

我都冇話要禁
只係覺得可信性低:P

suntingw14/3/2008 04:47
佢唔會咁冇人情味掛!?

apology14/3/2008 06:21
奧雲為左利益會做D咩
之前已經好清楚

心知道就算了
無論重複幾多次都一樣

smartpighk14/3/2008 06:59
他一向都是咁啦!!!當年都是咁走!!有咩出奇!!

[email protected]14/3/2008 10:16
前幾日係SKYSPORTS 先見到有報導話佢係紐卡素好開心,不過我只係睇左標題冇睇內文......

charlie14/3/2008 16:47
隊隊波降班都會星散
唯獨奧雲走就無人情無義氣?

英倫10號奧雲仔14/3/2008 16:48

liveryaya15/3/2008 01:22
就算係真又點...其實好多人都會咁啦..kewell走嗰陣..仲要喺利物浦比列斯既500万磅度攞咗200万磅...有錯請指正...

呢個世界有幾多個科拿..迪比阿路??
如果你係球星...又要留喺一家冇用既俱樂部..你有咩感覺?

kidd_kidd16/3/2008 02:08
唔係話咩,我完全覺得佢會係D咁嘅人,
你睇佢當初點對我地呢間母會你就知

擁護利物浦16/3/2008 07:47
[quote]原文章由 [i]ML17101980[/i] 於 2008-3-13 16:59 發表
莫非讚的文章就要信,彈的文章就不能信?

這是哪門子的邏輯?

:stp [/quote]
咁又唔係呀~

但方向報寫野 係好偏激

仲記唔記得上次十萬磅 事件呀

佢可以講到淨係利物浦先做得出

我呢世都唔會買佢有關既商品:fire

查看完整版本: 這次又怎撐至愛啊?