利迷論壇 » 昔日紅軍 » 邊個球星令你開始鍾意利記??

頁: 1 2 [3] 4 5 6 7

chakhei28/5/2008 13:36
回覆 #1 謝蛙特 的文章

一開始係Gerrard

theredsneverdie28/5/2008 15:25
Ian Rush, Shaggy & Jamie Redknapp

泰來仔4/6/2008 17:28
Fowler and Owen

alanlph6/6/2008 06:34
:yell[color=Brown][size=6]魯殊[/size][/color]

tomhui_19911237/6/2008 02:03
[quote]原文章由 [i]apology[/i] 於 2008-3-21 11:13 發表
我係因為JOHN BARNES吸引到我睇
之後既FOWLER更加令我無限投入
更何況今日既GERRARD

係整個捧利記既歲月裡面
OWEN成為左我唯一既污點 [/quote]
何解用"污點"點個字既 ?

kevineleven12/7/2008 02:01
班尼斯,比士利

qbxmn12/7/2008 08:53
最伟大嘅隊长謝拉特...:spin2

12/7/2008 09:34
Xabi Alonso    Gerrard

就哩2个

mellor12/7/2008 14:30
neil 2004-2005 (2004 10月 )

popeye13/7/2008 09:03
Number 6 Moby (A Danish)

markchan00713/7/2008 10:08
fabulous captain
the greatest player in the world
steven gerrard

terryliverpool13/7/2008 10:47
謝拉特...佢d重炮令我中2左佢同慢慢地迷上利記!!

9515665114/7/2008 18:13
80年代開始鍾意利物浦
高巴拿 + 基利士比 +
麥馬漢 +  比士利 +
魯殊
最最最最最最鍾意   :thumbup::thumbup:班尼斯:thumbup::thumbup:
90年代
麥馬拿文 + 科拿
現在
謝拉特

Torres_ArSo19/7/2008 14:17
becoz of torres^_^

bebetochong22/7/2008 03:20
魯殊 + 班尼斯 令我愛上利物浦

列納, 麥馬拿文, 科拿 年代是我最迷戀的年代

liverpool924/7/2008 18:10
Gerrard!!!

卍爆龍卍25/7/2008 02:30
謝拉特

nam92925/7/2008 12:38
我特別d我係因為高冶個時太屎波先留意利物浦

gerrardfans26/7/2008 03:09
一開始係因為神奇隊長謝拉特 -->神奇隊長謝拉特,托利斯

ks086629/7/2008 08:06
原本係隊長謝拉特
而家就係西班牙王子托利斯...

蕃茄仔29/7/2008 10:17
OWEN~;)

kzD`1/8/2008 08:20
謝拉特..  佢太神奇了.. 佢既精神力吸引我永世愛利物浦

sindorcashk1/8/2008 12:32
captain 謝拉特 & 費托

chickenbun3/8/2008 16:33
[quote]原文章由 [i]bebetochong[/i] 於 2008-7-22 11:20 發表
魯殊 + 班尼斯 令我愛上利物浦

列納, 麥馬拿文, 科拿 年代是我最迷戀的年代 [/quote]

你真係講咗我嘅心聲, 我同你真係exactly一樣!

呢球波, 我叫佢做"炮彈球", 呢一世都記得!
[url]http://hk.youtube.com/watch?v=d_Qf18ySaaY&feature=related[/url]

紅軍元老4/8/2008 03:33
杜格利殊,基瑾

tch05135/8/2008 03:07
韋倫--  80年代球員,入親都係世界波,愛爾蘭國腳
最鍾意的球員- 麥馬拿文,我自己覺得佢係利記史上最有創造力球員
好好好其代利記會再出一個呢類球員

Super_Star8/8/2008 09:02
Gerrard !!!

游客11/8/2008 05:50
絕對係奧雲

chung_忠13/8/2008 16:58
我個icon已經証明左
owen系令我愛上利記
而家系隊長=]

owenqqq14/8/2008 02:33
Michael Owen令我愛上利物浦,之後的Heskey更加令我愛上英格蘭。
我好懷念他們兩個搭檔的日子....

danpda21/8/2008 06:58
John Branes

狗仔22/8/2008 07:04
[size=3]我係因為摩連迪斯嚟咗, 先開始留意同開始鍾意利物浦 !     (2005年頭, 贏歐冠盃前.)[/size]

[size=2]如果講, 鍾意嘅... 係因為成隊波, 又或者係謝拉特啦 ![/size]

kayan11829/8/2008 12:43
親愛的謝仔

Juicebox30/8/2008 17:15
我最愛大佬希 , 當然還有現在的謝仔

jet.c31/8/2008 11:39
麥馬&科拿

RioAddict8/9/2008 03:20
最初鍾意曼聯0既傑斯(但對曼聯不太熱愛)......直至謝拉特0既出現令我棄魔投軍,從此成為利迷。

除隊長外,我都鍾意沙比。

macca_ben8/9/2008 10:13
Must be Steve McMANAMAN :luf

calvin90110/9/2008 11:40
我諗冇人同我一樣...貝加...
記得細細個開始踢波, 想support一隊波, 之後一開電視就係利記對車仔,
之後我決定邊對贏就support邊隊...
記得個場貝加入左3球, Owen好似入左一球...贏4比2既...

fowler11/9/2008 13:21
麥馬拿文+科拿+占士!
最記得老麥一個人推大半個球場射入同神對新城堡狂入波!

bad200616/9/2008 10:25
最衫: Jan Molby同比士利!
中期: 列納
近代: G8同費托

查看完整版本: 邊個球星令你開始鍾意利記??