利迷論壇 » 昔日紅軍 » 邊個球星令你開始鍾意利記??

頁: 1 2 3 [4] 5 6 7

gavinlo199312317/9/2008 14:21
奧雲 跟住king luis 跟住 torres 傳下來的xD 一個走左一個黎

edwin373318/9/2008 09:42
麥馬拿文~~
Genius!

lokinsang27/9/2008 08:39
2001年黃金中場線:
麥亞里士打(唔係麥馬拿文),梅菲,貝加,謝拉特
呢四個人令我愛上利記到而家
而家得返謝拉特係度
麥亞里士打退休,梅菲去左富咸
貝加而家係邊?

前利記金童~奧雲2/10/2008 10:52
奧雲
我對王子ge印象唔係太好
之前上網見到d人搵佢同奧雲比較
奧雲係最好的
大家不要怪我
我係利記班主/領隊
叫我賣走f9買奧雲
我勁同意
勁支持

路易3/10/2008 11:31
謝拉特XDD

我得15歲
基本上一接觸足球就最鐘意利物浦

米高奧雲4/10/2008 07:50
路殊&班尼斯

科拿&麥馬拿文&列納

奧雲&謝拉特

不同時代的愛上他們,愛上利記!!!

rover313/10/2008 10:41
古治!!!

Kenton14/10/2008 21:02
隊長!係佢既入球令我瘋狂

bennylam168821/10/2008 06:44
McManamann

hunterz1022/10/2008 13:28
Micheal Owen

hunterz1022/10/2008 13:39
[quote]原文章由 [i]孱暉[/i] 於 2008-5-15 23:01 發表
施斯!!! [/quote]
呢个绝对最特别啊!!!!

利迷王26/10/2008 12:17
奧雲

kteng28/10/2008 08:26
FOWLER

ooeel28/10/2008 14:29
我都係麥馬拿文十高巴拿

阿舜29/10/2008 03:59
[quote]原文章由 [i]ooeel[/i] 於 2008-10-28 22:29 發表
我都係麥馬拿文十高巴拿 [/quote]
記得佢兩位有場波意見不合,相互推撞左兩野:spin2

我都可以算係高巴拿吸引我鐘意利記,當然果一代既其他球員我真係個個都鐘意:thumbup:

謝拉特-G829/10/2008 08:39
神奇隊長~~~
My favourite~~xD"

four-la29/10/2008 09:03
認真咁諗, 個位球星竟然係「郭家明」~ :ticking

當年睇好耐先有一次半次嘅英國波直播, 通常都有利物浦份, 半場例牌要嘉賓評述發表意見, 而郭家明嘅經典對白一定係
「雖然上半場[b]魯殊[/b]好似冇乜掂波, 但只要畀到一次機會佢, 佢就可以搞掂你.」
「就算[b]魯殊[/b]被後衛 mark 足八十九分鐘, 但只要走漏佢一次, 佢就可以搞掂你.」
「利物浦上半場無乜攻勢, 可以換入[b]魯殊[/b]呢部入球機器, 有機會佢就可以搞掂你.」
......

vgJ9kea1200229/10/2008 09:17
[quote]原文章由 [i]four-la[/i] 於 2008-10-29 17:03 發表

當年睇好耐先有一次半次嘅英國波直播, 通常都有利物浦份, 半場例牌要嘉賓評述發表意見, 而郭家明嘅經典對白一定係
「雖然上半場魯殊好似冇乜掂波, ... [/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:

tszfung29/10/2008 09:57
[quote]原文章由 [i]four-la[/i] 於 2008-10-29 17:03 發表

「雖然上半場魯殊好似冇乜掂波, ... [/quote]

:D:D:D

佢究竟有幾多"XXXXX, 佢就可以搞掂你"對白:D:D:D

argon29/10/2008 13:52
唔好意思,要OT1下,因為正到沒得再正的版規之下,我無權開新主題,請1d關心基維爾的人幫我開個新topic,系關於kewell的健康,somehow可能解釋得到他依幾年的表現,不過可能完全無關糸,條link:[url=http://au.sports.yahoo.com/news/article/-/5110226/kewell-health-concerns-dismissed]http://au.sports.yahoo.com/news/article/-/5110226/kewell-health-concerns-dismissed[/url]

jayjay77731/10/2008 04:44
奧雲

◎cooper◎15/11/2008 17:43
歐冠決賽落後3球後反勝ac而愛上liverpool

後因gerrard永不言敗,常係落後情況下助球隊反勝而愛上他。

lee_ka_hang17/11/2008 16:39
我係05年,又唔係攞盃先鐘意,我係由作客車仔睇起,之後就好鐘意利記,無幾耐,隊長高舉獎盃,果一刻佢帶左我入利記,咁就一世了~~

info20/11/2008 04:36
科拿 + 麥馬拿文 + 列納 !!

marco070821/11/2008 14:19
torres

marco070821/11/2008 14:19
and gerrard

kass23/11/2008 02:39
JOHN BARNES:)

軍醫26/11/2008 04:50
Kevin Keegan, Terry Macdermott, Steven Highway...

emj4c2326/11/2008 10:32
神奇隊長....

謝拉特粉絲2/1/2009 09:19
以前:風一樣既奧雲
而家:神一樣既隊長

謝拉特粉絲2/1/2009 09:20
[quote]原文章由 [i]◎cooper◎[/i] 於 2008-11-16 01:43 發表
歐冠決賽落後3球後反勝ac而愛上liverpool

後因gerrard永不言敗,常係落後情況下助球隊反勝而愛上他。 [/quote]
仲有06 fa cup
隊長果2球真係嘆為觀止

horofairy3/1/2009 22:33
留意利記係owen~( 因為world cup 98~)
咁arm 當時身邊朋友都多數係MU FANS....他們態度令我對MU 反感
跟住又勁 鍾意 berger 同 david thompson~~
個時唔覺得gerrard 勁~只記得佢成日食紅~
經過一兩季~gerrard  d 勁 bang 入球同直線狂推令我超鍾意佢~
近期至愛絕對係alonso, gerrard 同 torres la!!!

martin5/1/2009 16:04
艾德列治

jamesy6/1/2009 16:29
列納~

mmmfok9/1/2009 20:14
Anyone will know Kevin Keegan, Emily Hughes, john torsack and Ray Kennedy ? That was 1974, hahahah !

軍醫10/1/2009 03:23
[quote]原文章由 [i]mmmfok[/i] 於 2009-1-10 04:14 發表
Anyone will know Kevin Keegan, Emily Hughes, john torsack and Ray Kennedy ? That was 1974, hahahah ! [/quote]

Keegan worked prefectly with big Torsack. Ray Kennedy was a prefect buy-in of Bill Shankly from Arsenal...My favourite players among MacDermitt, Souness, Case....:thumbup:

leontsang200510/1/2009 04:40
高治,佢05年加盟令我開始中意佢+中意埋利記,支持利記之後慢慢中意埋g8同加歷查等人,最近幾年更成為die hrad fane~~~

mkchan10/1/2009 07:16
Kewell

ahshunshun4/2/2009 03:42
RUSH !

fhmily4/2/2009 15:38
奥文仔!!!不过我而家唔系追球星 而是支持一支球队 永远支持利记~!

查看完整版本: 邊個球星令你開始鍾意利記??