利迷論壇 » 昔日紅軍 » 邊個球星令你開始鍾意利記??

頁: 1 2 3 4 [5] 6 7

alexwong99995/2/2009 10:49
班尼斯!

cckwan5/2/2009 18:36
Kenny Dalglish 嘩.......廿几年啦.....

kai_peter7/2/2009 09:50
zenden, mark gonzalez, riise and gerrard+crouch

tiffany_kewell7/2/2009 10:10
owen---kewell
不過都係支持成隊波既心態!!

FrankBB9/2/2009 09:51
NO.7 !!基維爾~!~!!!
付出很多.一直是賓帥心中的左翼..
  第一次看利物浦..是他的進球使利物浦勝利!
   可是有誰會受傷呢??
     一傷就幾年...
       一季才出幾場..
         看到他可惜地走了....
          傷心.......

HTOP9/2/2009 17:34
科拿 !!!!
留下 印象 的 鼻子 & 射術 ^^

pichu4200214/2/2009 17:16
重炮懷斯&奧雲仔^^

LITB15/2/2009 04:04
迪奧夫

magicball16/2/2009 17:26
一路都只係喜歡利記, 但係直到525 o既隊長令我愛上利物浦

hardy18/2/2009 09:51
先係奧雲仔
之後就緊係謝老四
到最近仲有埋費托

info19/2/2009 10:29
科拿 + 列納 + 麥馬拿文
以前睇佢地踢波真係一絕~嵽O我愛上利物浦~~佢地係我心目中ge 位置無咩人會取代

miklboy23/2/2009 13:24
麥馬拿文
列納

ansonvong27/2/2009 09:36
gerrard

FabioAurelio1/3/2009 16:13
我係Ian Rush, Alan Hansen 的年代(好老餅) , 後期鍾意Redknapp, McManaman, 而家最鍾意 torres, 佢真係令我瘋狂呀 !

kenhuiboy5/3/2009 11:19
owen!!

jeezik6/3/2009 16:41
Ray Kennedy, Ray Clemence, Alan Hansen, Graeme Souness, Steve Heighway, John Toshack, Kevin Keegan, Jimmy Case, Terry McDermott, Kenny Dalglish, Alan Kennedy, Ronnie Whelan, Gary Gillespie, Jan Molby, Steve McMahon, Craig Johnston, John Barnes, Peter Beardsley, John Aldridge, Steve McManaman, Robbie Fowler, Michael Owen, Patrik Berger, Jason McAteer......sorry, no names from recent years.

bobonsk15/3/2009 17:07
班尼斯、比士利,魯殊同當時領隊杜格利殊.我是一個利物浦二十年的支持者.

墮落乂業15/3/2009 18:00
奧雲 班比

pkhappy18/3/2009 05:53
[quote]原文章由 [i]klinsmann[/i] 於 2008-3-22 12:17 發表
列納、麥馬&科拿 [/quote]
:hdsk 超鐘意列納... 仲記得個時列納同咸叔爭英格蘭隊長, 老婆爭出名 ...  點知依加個個識咸叔同佢老婆, 新個排球迷連列納係邊個都未知

史提夫胡禮18/3/2009 07:56
麥里亞士打

LKS19/3/2009 11:02
魯殊同神令我留意利記,
Owen 令我愛上利記,
神奇隊長令我為利記瘋狂!

liji23/3/2009 08:03
從來沒有真正的喜歡過具體哪一位球員,只是喜歡利物浦而已,愛屋及烏吧,哪位球員都很可愛。
會老的是球員,不會老的永遠是那一抹紅。。。

在此論壇發的第一張帖子。。。
等待一個小時之后才能發表。。。

fatantony23/3/2009 08:30
高巴拿,班尼斯 & 魯殊

miklboy23/3/2009 13:36
[quote]原文章由 [i]pkhappy[/i] 於 2009-3-18 13:53 發表

:hdsk 超鐘意列納... 仲記得個時列納同咸叔爭英格蘭隊長, 老婆爭出名 ...  點知依加個個識咸叔同佢老婆, 新個排球迷連列納係邊個都未知 [/quote]

人地個老婆就爭曝光,列納個老婆就持家有道,加上當年佢傷得太厲害喇...

每次提起佢,都係好令人可惜既.....:cry

yan:D23/3/2009 15:16
王仔啊:D
依家慢慢開始中意隊長

long2424/3/2009 14:08
02世界杯的奧雲

sht198625/3/2009 08:48
Ian Wright ,Neil Ruddock, Fowler, James係我細個睇波最鍾意./....

lampnmarco25/3/2009 16:34
stephen wright, Heggem, Westerveld, Meija

steven8gerrard26/3/2009 10:27
I love football 2years before until now

謝隊長

賴料布29/3/2009 06:30
525令我欣賞利記

Stevie-G29/3/2009 12:24
一定係謝拉特啦~!

ChaRleS軒30/3/2009 10:50
神奇隊長.
謝拉特

Orientation2/4/2009 00:54
[quote]原文章由 [i]bobonsk[/i] 於 2009-3-16 01:07 發表
班尼斯、比士利,魯殊同當時領隊杜格利殊.我是一個利物浦二十年的支持者. [/quote]
Me too!

shunnn2/4/2009 06:30
我當年係因為反叛,人地個個愛曼聯我就偏偏唔愛,跟住睇左篇報道講關於科拿既威水史就慢慢開始留意佢同利記,就因為咁令我愛上左佢.......直到科拿傷左一段時間,奧雲慢慢取代左佢個位,我個時幾憎奧雲的,因為害我無得睇科拿,不過奧雲用自己實力為利記立下好多汗馬功勞,我又慢慢開始移情別戀愛上左奧雲,直到佢要出走個一刻真係有啲心酸.....好彩就係個一年謝四大爆發成為左神奇隊長仲攞埋歐聯冠軍,咁隊長就成為左我而家最愛^0^

Rave19/4/2009 08:30
一睇到隊長既報導就會俾佢吸引,佢真係好神奇! 人品又好,所以好鐘意佢.
之後發現成隊利記都好正,好多人都幾鐘意既,有King C,Morientes,xabi,Crouch,Kuyt,Torres
英超黎講,得利記d球員我係鐘意既...

vincy22219/4/2009 10:13
我好細個就睇佢地, 因為以前無得個個星期都直播, 只得d大賽有得播, 80年代N利記, 成績最好, 直播當然有份, 經常都有得睇之下, 好細個對佢地已經有深厚感情, 講足球, 我唔識N, 球員名基本上都記得, 叻個d記得多d, 靚仔個d更加記得多d. 但以我睇左咁多年利記, 真係得Torres係最靚仔, 超級靚仔個隻.
不過就算無佢, 我都係一世利記 !!

2722626519/4/2009 11:24
謝拉特

hungwai22/4/2009 10:02
86年一場足總杯决賽,令我迷上了利物浦

新eve仔22/4/2009 15:43
由細到大,都鍾意利物浦,無論佢地既成績幾差都好,都勁愛利記!最愛班尼斯,比士利,麥馬拿文,科拿等...........

y.wai24/4/2009 08:36
謝4 應該係05-06開始鍾意紅軍^_^
都係05-06開始踼波!

查看完整版本: 邊個球星令你開始鍾意利記??