利迷論壇 » 昔日紅軍 » 邊個球星令你開始鍾意利記??

頁: 1 2 3 4 5 6 [7]

2722626514/8/2009 07:36
果時睇利物浦only識owen(佢果時好出名),睇睇下就鍾意利記la

lion_yin1914/8/2009 08:10
麥馬同科拿

游客14/8/2009 13:43
coz 奧雲!!!!!!
歐洲最強射手

划火柴的男孩6/11/2009 13:38
謝拉特

redfans6/11/2009 17:27
摩比 -- 八十年代中後期利物浦中場主將,傳球準繩度高,脚法不俗 ,86FA cup打敗愛華頓一大功臣
鲁殊 -- 典型入球機器
漢臣 -- 後防大將,頭腦泠靜
班尼斯 -- 腳法、速度出色,至今令人難以忘懐
艾德烈治 -- 同魯殊一樣咁出色
庇士利 -- 勤力、快速、善於鑽營,射術一流
侯頓 -- 效率一流工兵

懷念八十年代一班紅軍成員,希望再踏高峰

norman20087/11/2009 07:20
Owen and Gerrard

evolution11/11/2009 15:14
力歷 + 謝 4

晏菲露12/11/2009 09:27
科拿同老麥
果時我仲係小學生....

imguess13/11/2009 02:19
[quote]原文章由 [i]redfans[/i] 於 7/11/2009 01:27 發表
摩比 -- 八十年代中後期利物浦中場主將,傳球準繩度高,脚法不俗 ,86FA cup打敗愛華頓一大功臣
鲁殊 -- 典型入球機器
漢臣 -- 後防大將,頭腦泠靜
班尼斯 -- 腳法、速度出色,至今令人難以忘懐 ... [/quote]

還有尼高,佢攻守兼備,成日滿場飛,差不多接近全能了!

supermanlaw200013/11/2009 04:15
[quote]原文章由 [i]livepool888[/i] 於 25/3/2008 22:32 發表
大家最估唔到的....=P
哥利摩亞........
唔知點解真係因為佢令到我完全迷上利記
當然仲有麥馬拿文同神喇=] [/quote]

哈哈哈~~~ me too!!!
其實佢真係好有球味 ga..... 佢同神既配合做就一對前鋒一季入 40 球~~~~~

supermanlaw200013/11/2009 04:34
我第一季睇英超係95-96球季, 果時開始有有線直播, 所以真係叫睇多左.

果時我好憎 newcasttle, 當年 4 : 3 嬴 newcasttle 呢一場波令我喜歡利物浦, 同一時間有反而 d 同情奇雲基瑾.
而後來見到獌聯既氣焰我就更加反憎獌聯.

以前我只可以用喜歡黎形容我對利物浦 ge 感覺, 不過經過咁多年, 見證球會既高低潮, 果種感情真係令人難以形容.
宜家我真係可以用愛黎形容我對利物浦 ge 感覺.

308013/11/2009 05:16
魯殊同班尼斯

費托9號仔15/11/2009 01:18
當然就係托利斯啦, 睇我個名已經知!

y.wai27/11/2009 12:03
希比亞:lfcscarf

indiansunilbs27/11/2009 13:43
一定係gerrard~~~:)

hoying_love27/11/2009 18:09
Gerrard..=)

陳立德26/12/2009 12:33
科拿

TORRES-926/12/2009 15:30
我唔係鍾意球星先,係因為一場波

浦新丁6/1/2010 14:56
因為有次半夜無野做! 開電視就見到利記! 而第一個喜歡既球員! 絕對係菲哥!!

adnap6/1/2010 21:29
奧雲!
雖然佢走得好核突,但都唔可以埋沒佢對利記既貢獻

liuchingai7/1/2010 04:43
謝拉特

Glas7/1/2010 07:58
起初只係鍾意隊長一個...
之後沙比...
正式愛上利物浦由05 年開始...
:lfcscarf:lfcscarf

查看完整版本: 邊個球星令你開始鍾意利記??