利迷論壇 » 昔日紅軍 » 我地個右閘巴拉根去左邊??

頁: [1]

諗唔到叫乜7/4/2008 17:03
我地個右閘巴拉根去左邊??

如題,,
我諗買埋拉芬拿+埋佢,,
可能芬倫都無地位啦:stp

EST-18927/4/2008 17:04
佢走左去拉科了

加歷查的Fans7/4/2008 17:05
一早已經轉會去左拉科魯尼亞了
雖然合約話利記有權以某個價錢重買佢
但佢話唔適應利記, 相信返來的機會都不大

諗唔到叫乜7/4/2008 17:08
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 2008-4-8 01:05 AM 發表
但佢話唔適應利記, 相信返來的機會都不大 [/quote]
原來係咁,,
咁利記就要快d買到拉芬拿至得啦:jump

Dubhe18/4/2008 02:33
賣巴拉根嗰陣都好大新聞
很多人都感到婉惜
唔知而家踢得好唔好呢

Marco..8/4/2008 02:44
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 2008-4-8 01:05 發表
但佢話唔適應利記, 相信返來的機會都不大 [/quote]
如果fm冇出錯既話,,應該係475k:donno
如果佢西甲表現幾好既話,,可以再買多次試下,,當然都要佢肯制先得:donno

HURRICANE8/4/2008 05:36
[quote]原文章由 [i]Marco..[/i] 於 2008-4-8 10:44 發表

如果佢西甲表現幾好既話,,可以再買多次試下,,當然都要佢肯制先得:donno [/quote]
西甲我只係睇過佢一場,果場就有入波
外界都話佢打得唔錯

oopp0088/4/2008 05:57
[quote]原文章由 [i]Marco..[/i] 於 2008-4-8 10:44 發表

如果佢西甲表現幾好既話,,可以再買多次試下,,當然都要佢肯制先得:donno [/quote]
如果唔係我玩過fm,
用利記時見到原來可以用個咁旬既價錢買佢返黎,(仲好似係高潛)
我都唔識佢:shy
fm萬歲~:hehe

Stevie_the_Reds8/4/2008 21:28
[quote]原文章由 [i]oopp008[/i] 於 2008-4-8 13:57 發表

如果唔係我玩過fm,
用利記時見到原來可以用個咁旬既價錢買佢返黎,(仲好似係高潛)
我都唔識佢:shy
fm萬歲~:hehe [/quote]
嘿.. 佢都而家都係我玩fm必買之人.

一個475k買到個可以屈機既右閘

抵到爛!

查看完整版本: 我地個右閘巴拉根去左邊??