利迷論壇 » 昔日紅軍 » 科拿好番了...

頁: [1]

謝蛙特15/4/2008 11:39
科拿好番了...

FOWLER'S FA CUP DREAM
Steve Hunter 15 April 2008  
  Kop idol Robbie Fowler could be fit for Cardiff City's FA Cup final against Portsmouth at Wembley.  
The legendary striker, who won an FA Cup winners' medal with the Reds in 2001, has been sidelined since the turn of the year after hip surgery, but he is now back in training.

Bluebirds boss Dave Jones said: "Robbie has been given the all-clear - and he's hopeful of being fit [before the end of] this season."

from利記官網

實在太好了...科拿已經好番...仲開始跟操添....希望佢真係快d操fit番啦...有機會在足總盃決賽上陣啦....

利蜜棗15/4/2008 13:26
:cry

感恩呀.....
我以為佢依季都出唔到了...
點知可以係FA CUP FINAL上陣, 太好了!!
之前係咪話贏左的話歐洲足協考慮比Cardiff打歐協??
如果係的話就正, 有機會睇佢再次亮相歐協:ruin228

alanhahaha88815/4/2008 14:11
如果科拿真係出得,咁或者我會睇呢波

cyfung1715/4/2008 14:22
fowler!!YNWA!!

kf103015/4/2008 16:14
Great! Hope he can play in Final and see him again in Euro match! Thanks GOD!

左腳仔15/4/2008 19:40
希望神幫卡迪夫城捧盃啦~

ckf16/4/2008 02:03
希望佢可以決賽出場!!嬴埋就仲好。

liversam16/4/2008 02:04
[quote]原文章由 [i]左腳仔[/i] 於 2008-4-16 03:40 發表
希望神幫卡迪夫城捧盃啦~ [/quote]

希望呢幕可以重現..

[img]http://news.bbc.co.uk/olmedia/1500000/images/_1502383_cup300.jpg[/img]

four-la16/4/2008 04:18
如果佢真係可以趕及上陣決賽
應該係卡迪夫城有史以來最多人支持的比賽

kelvin834616/4/2008 05:02
香港有無卡迪夫城麊i衫,有我可能會買件

owensiu16/4/2008 07:10
[quote]原文章由 [i]kelvin8346[/i] 於 2008-4-16 13:02 發表
香港有無卡迪夫城麊i衫,有我可能會買件 [/quote]

我都想要, 印FOWLER

qq16/4/2008 08:47
I want Fowler can take FA Cup.YNWA!!!!:jump

kezhang16/4/2008 08:56
希望佢可以上陣兼捧杯

liversam16/4/2008 09:14
[quote]原文章由 [i]kelvin8346[/i] 於 2008-4-16 13:02 發表
香港有無卡迪夫城麊i衫,有我可能會買件 [/quote]

我知道香港冇得賣的

winger16/4/2008 10:18
入到波我會訓唔著

alancheung1616/4/2008 11:48
好番阿@[email protected] 咁一定要睇啦 應該會後備吧
好似係旺角見過卡迪夫城件衫
不如打去SxFXXo度問下啦

signorinawin4/5/2008 10:26
本來想支持占士,但神復出,要轉軑支持卡城啦~~

支持---利物浦4/5/2008 13:25
If卡迪夫城係決賽贏老撲
就可以乙組身份踢來季歐洲足協盃

所以科拿的復出對卡迪夫城相當重要
因為陣中只有科拿有呢個盃賽經驗

小Kewell5/5/2008 15:28
[quote]原文章由 [i]支持---利物浦[/i] 於 2008-5-4 21:25 發表

因為陣中只有科拿有呢個盃賽經驗 [/quote]
agree...
希望神可以入波啦
入左波真係開心死呀...

支持---利物浦6/5/2008 03:40
[quote]原文章由 [i]小Kewell[/i] 於 2008-5-5 23:28 發表

agree...
希望神可以入波啦
入左波真係開心死呀... [/quote]

但我認為科拿能夠協助球隊贏到老撲最重要
入波呢家野其次

囡囡13/5/2008 06:24
[quote]原文章由 [i]支持---利物浦[/i] 於 2008-5-4 21:25 發表

因為陣中只有科拿有呢個盃賽經驗 [/quote]
唔好當哈索賓基流先得喎

laikin100613/5/2008 08:27
科拿+哈索賓基
呢對昔日令人聞風喪膽既超級殺手

chakhei29/5/2008 10:24
回覆 #1 謝蛙特 的文章

太好了!!

查看完整版本: 科拿好番了...