利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧雲仔去向...

頁: [1]

waterfish31/8/2008 09:21
奧雲仔去向...

奧雲仔去向...

Michael Owen could be next out of the door at Newcastle as he looks set to reject a new contract at St James' Park that would mean him taking a £1m-a-year pay cut. (Sunday Mirror)

Manchester United or Tottenham could be ready to bid for Owen, depending on the outcome of the Dimitar Berbatov saga. (Sunday Mirror)

Owen, 29, would be available for as little as £2m as Newcastle hope to cash in now instead of losing him on a free transfer at the end of the season. (Mail on Sunday)

會唔會續約紐卡素,定係去熱刺,甚至曼x?
老實講,為自己,唔留係紐卡素都係正路,呢隊波既管理根本冇前途,去熱刺都正路,不過,如果去曼x...

阿舜2/9/2008 04:11
曼x岩岩入左貝碧,奧雲去到咪又係坐係度
都係去熱刺最正路~

LFC Fans2/9/2008 18:04
[quote]原文章由 [i]waterfish[/i] 於 2008-8-31 17:21 發表
奧雲仔去向...
會唔會續約紐卡素,定係去熱刺,甚至曼x?
老實講,為自己,唔留係紐卡素都係正路,呢隊波既管理根本冇前途,去熱刺都正路,不過,如果去曼x... [/quote]
但熱刺既球隊管理,同紐卡素比,都只不過係50步笑100步咋喎!

唉!講到呢度,忍唔住 OT 一下,我地都唔好話人喇,我地都係49步…。 :85:1crysad

史提夫胡禮4/9/2008 01:55
我係奧雲就去熱刺la,熱刺無o左兩個前鋒,佢到實有正選踢

emj4c234/9/2008 07:44
到利記la

史提夫胡禮5/9/2008 09:17
[quote]原文章由 [i]emj4c23[/i] 於 2008-9-4 15:44 發表
到利記la [/quote]

現實oD講句,佢表現唔係好穩定,宜家仲要過埋高峰,同埋我o地打4-3-3,佢打翼又唔多掂,打箭頭佢又唔係o個oD可以單打獨鬥o既球員

ho_liverpool6/9/2008 05:34
佢都可以去熱刺

Marco..6/9/2008 09:51
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 2008-9-4 09:55 發表
我係奧雲就去熱刺la,熱刺無o左兩個前鋒,佢到實有正選踢 [/quote]
佢傷少d去到邊都正選踢啦=___=

前利記金童~奧雲11/9/2008 13:06
[quote]原文章由 [i]Marco..[/i] 於 2008-9-6 17:51 發表

佢傷少d去到邊都正選踢啦=___= [/quote]
唔傷ge話入球率勁高

SonofAnfield17/9/2008 10:54
真係走幾耐冇運幾耐...

C15-高治17/9/2008 11:29
去曼x等坐?

gavinlo199312317/9/2008 14:23
奧雲留隊好D

rickyluk18/9/2008 08:19
come to liverpool for free transfer, hee hee hee

積積18/9/2008 11:38
[quote]原文章由 [i]rickyluk[/i] 於 2008-9-18 16:19 發表
come to liverpool for free transfer, hee hee hee [/quote]

如果佢唔肯減人工既話
就算係free都冇用啦:85

owen.poon21/9/2008 11:19
奧雲好似話過想去美國發展

popeye5/11/2008 17:24
he should retire la..

Clement哥6/11/2008 06:27
1979年出生,如果真係退休或去美國就真折墮,其實佢去d冇咁衝撞嘅league應該有排玩,不過入選英格蘭就bye bye都得啦.佢最大問題係覺得代表英格蘭緊要過踢球會,何必呢?

tszfung6/11/2008 08:14
唉 奧雲仔
今次要諗清楚先好做決定AR:85

利迷謝拉特6/11/2008 09:12
其實如果曼城要佢
去曼城可能會幾好:rolleyes

apology7/11/2008 03:49
我真係覺得newcastle好可憐
買奧雲返黎之後就傷左好耐
人工就照比
到而家復出水準開始穩定返
想同佢續下約
人地又唔肯簽
結果驚人地自己free transfer走而要劈價賣....

tai3337/11/2008 18:10
今日傳車仔5M想買奧雲仔

查看完整版本: 奧雲仔去向...