利迷論壇 » 昔日紅軍 » 呢段片會勾起你回憶嗎?

頁: [1]

ryan_kewell_75/9/2008 13:31
呢段片會勾起你回憶嗎?

[url]http://ie.youtube.com/watch?v=-r9MWfIBdQw[/url]

its touching:rolleyes

左腳仔6/9/2008 04:21
其實真係唔明點解奧雲自己要走
係既,有機會踢皇馬當然好,但係如果留係利物浦
我相信佢唔會搞到而家連國家隊都無機會踢
另外史米沙、貝加甚至列納都係成日受傷
搞到球員生涯始終得唔到太多榮耀

roncheung6/9/2008 12:43
thx for share

英倫10號奧雲仔6/9/2008 14:33
[quote]原文章由 [i]左腳仔[/i] 於 2008-9-6 12:21 發表
我相信[color=Red]佢唔會搞到而家連國家隊都無機會踢[/color]
搞到球員生涯始終得唔到太多榮耀 [/quote]

佢去皇馬之後都唔會知而家會冇得踢國家隊
最心痛都係 06 世界盃果次嚴重受傷

tomhui_19911236/9/2008 15:57
[quote]原文章由 [i]左腳仔[/i] 於 2008-9-6 12:21 發表
踢完皇馬佢都仲係國家隊正選
有咩關係呢 ?

vgJ9kea120026/9/2008 16:13
最後出現果幾位其實真係好掛住.....
比斯根
列馬倫
麥爸
偉仔

elvisMcM6/9/2008 17:08
第一個 真係冇x得頂 而家既利記球員有佢7成功力都唔使愁

史提夫胡禮19/9/2008 01:29
[quote]原文章由 [i]elvisMcM[/i] 於 2008-9-7 01:08 發表
第一個 真係冇x得頂 而家既利記球員有佢7成功力都唔使愁 [/quote]

o下?我覺得T9勁過佢好多喎

其實佢去皇馬都係諗住有更高成就o者,因為利記之前o黎o黎去去都係細盃仔,點知佢一走我o地就歐聯冠軍:(,而皇馬o個屆乜都無

anfield_martin2/10/2008 04:34
回覆 #2 左腳仔 的文章

當年唔係佢自己要走, 當時利物浦要求變

而奧雲亦表現下滑, 佢走去皇馬可以轉換環境, 利物浦亦得到金錢, 也可以徹底的改革

對雙方都係一個有利的選擇

如要現在去評論未免對當事人不公平

個人認為奧雲現懂得改變踢法對佢的職業生涯影響是好的, 而利物浦亦已成為聯賽的有力競爭者,如果奧雲冇走,我們現在會有TORRES嗎?沒有人會知道.....

薯餅2號2/10/2008 11:22
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 2008-9-19 09:29 發表

其實佢去皇馬都係諗住有更高成就o者,因為利記之前o黎o黎去去都係細盃仔,點知佢一走我o地就歐聯冠軍:(,而皇馬o個屆乜都無 [/quote]
吓...奧雲當打時一啲都唔會差過托利斯

英倫10號奧雲仔2/10/2008 11:30
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 2008-9-19 09:29 發表

其實佢去皇馬都係諗住有更高成就o者,因為利記之前o黎o黎去去都係細盃仔,點知佢一走我o地就歐聯冠軍:(,而皇馬o個屆乜都無 [/quote]

第一個唔係麥馬拿文咩?
麥馬拿文同 T9 又點比?

vgJ9kea120022/10/2008 13:28
當年唔好講奧雲
謝仔都想走
果陣成隊波都好散好亂
有d似宜家既新城堡

elka09262/10/2008 13:55
[quote]原文章由 [i]elvisMcM[/i] 於 2008-9-7 01:08 發表
第一個 真係冇x得頂 而家既利記球員有佢7成功力都唔使愁 [/quote]

AGREED, 真係好勁......

路易3/10/2008 11:36
大開眼界....
利記班球員的確係好合拍

rayray1233/10/2008 13:52
thx for share!

米高奧雲4/10/2008 08:04
個個都是我最中意球星!!!

owensiu4/10/2008 08:23
近年除左迪奧夫同埋克朗金, 基本上個個正選球員都係賣飛佛

維兄9/10/2008 16:39
1個owen ..1個乜馬啦聞...
呀..兩都都好中意..
但兩個都係咁..><

Reds_G811/10/2008 22:05
個個都係以前鍾意既利記球星..

beanbean042712/10/2008 15:18
thx for sharing
好好睇

禾路殊17/10/2008 14:21
正 !

ks086617/10/2008 14:52
THX`

查看完整版本: 呢段片會勾起你回憶嗎?