利迷論壇 » 昔日紅軍 » 路爾斯加西亞?各位大大還記得他嗎

頁: [1]

gavinlo199312320/9/2008 05:25
路爾斯加西亞?各位大大還記得他嗎

[url]http://ie.youtube.com/watch?v=12hulV91a8I[/url]
佢起利記真係入左唔少令波

dominic20/9/2008 10:57
些些

唉,好掛住佢呀 :cry:cry:cry

自佢走左之後利物浦都冇一個真正兩槍既中場,左邊角球用右腳,又邊用左腳...唉

最正係易入既波佢偏唔入,入親都係世界波

[[i] 本文章最後由 dominic 於 2008-9-20 18:59 編輯 [/i]]

elka092620/9/2008 13:01
緊係記得啦, 無可能忘記. 我而家都周不時諗起佢. 好掛住佢呀 ...

沙比~copy仔21/9/2008 04:58
好掛住,路加AR
佢用身體邊個部位都入到波AR, XDD

ho_liverpool21/9/2008 05:39
唔能夠忘記佢對利記的貢獻.
佢依家點'?

WAI1121/9/2008 11:41
唉-  -我成日係度諗佢而家仲係度會點
雖然班拿約都唔錯,但可能路加感情長d,或多或少同05年拎歐冠有關

roncheung21/9/2008 20:03
i also miss him so much

C15-高治22/9/2008 11:46
他回來利物浦,多麼好呢..........

gerrard_070522/9/2008 16:11
1定唔會唔記得佢..
唔會唔記得佢走左之後寫俾各位利迷既個封信...
唔會唔記得睇完個封信喊左幾耐....

Ching47623/9/2008 12:43
Garciaaaaaaaaaaaaa!

紅軍新寵兒24/9/2008 14:51
路爾斯加西亞一定記得,好掛住佢

路易斯24/9/2008 17:22
如果數到近幾年最神奇球員我只會諗起兩個
第一個就係g8,另一個一定係路加!!!
路加有唔少神奇野
但講到咁多件
一定唔會忘記主場對阿記入個球世界波
仲記得04-05年頭半季新線唔知邊個講波佬話路加入d波成日都只係入埋d無咩意義嘅波
就係條粉友講完之後路加成日入重要波,我到宜家都仲記得!!!

[[i] 本文章最後由 路易斯 於 2008-9-25 01:29 編輯 [/i]]

g8xtorres32025/9/2008 08:37
當然記得la
入親都世界波

liveryaya25/9/2008 11:07
最有利迷心既一位球員,訪問永遠會提到球迷

麼麼茶25/9/2008 12:48
邊有可能唔記得i miss his:cry

小Kewell25/9/2008 13:46
我仲係好愛佢...
如果佢仲係到,,佢同班拿約既crossover唔知會點呢...

Alan2125/9/2008 14:58
好記得

Juicebox28/9/2008 02:30
佢對祖記果球...

fatsheep6/10/2008 02:46
冇可能忘記既利記球員之一~
利記拎到歐聯佢功不可沒~
入親都世界波~仲要咁有利迷心~邊有可能忘記~
如果佢仲係到利亞拿只會係佢既後備~
不過利亞拿都算唔錯~

Villa_Gerrard6/10/2008 05:04
不可能忘記,,,太神奇了!

英倫10號奧雲仔8/10/2008 12:04
今日係度諗返
原來路加走左之後我地未拎過冠軍
對上一次冠軍社區盾佢都未走

he came from barca, to bring us glory............:1crysad

Reds_G813/10/2008 07:49
佢最近都有入波, 今季出場既時間比上季多左好多.

查看完整版本: 路爾斯加西亞?各位大大還記得他嗎