利迷論壇 » 昔日紅軍 » 冼拿馬邦哥利 入選法國大軍名單

頁: [1]

調景嶺.加西亞3/10/2008 15:48
冼拿馬邦哥利 入選法國大軍名單

法國隊大名單
門將:文當達(馬賽),羅里斯(里昂);
後衛:加拿斯(阿仙奴),麥薩斯(羅馬),艾華(曼聯),沙格拿(阿仙奴),芬尼(雷恩),卡歷治(阿仙奴),艾比度(巴塞隆拿),史基拿斯(西維爾);
中場:L.迪亞拉(朴茨茅夫),A.迪亞拉(波爾多),杜拿蘭(里昂),韋拉(國米),列比利(拜仁)、哥古夫(波爾多),馬路達(車路士),賓拿化(馬賽);
前鋒:亨利(巴塞隆拿),安歷卡(車路士),賓森馬(里昂)、 [b]邦哥利(馬德里體育會)[/b]

恭喜哂  馬仔

vgJ9kea120023/10/2008 16:18
勁!!!!!
終於都出人頭地啦
真係睇住佢同拿泰歷大
但估唔到兩人際遇可以差咁遠
一個入國家隊....
一個要踢細會

ooeel3/10/2008 16:44
好彩佢轉會走都無選擇錯唔!恭喜哂佢繼續努力!

kidd_kidd4/10/2008 01:27
恭喜曬,真係好希望你可以成大器,
不過對住利記唔好咁出色....

[email protected]4/10/2008 02:52
恭喜馬仔:thumbup::thumbup:

[email protected]4/10/2008 02:53
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2008-10-4 00:18 發表
勁!!!!!
終於都出人頭地啦
真係睇住佢同拿泰歷大
但估唔到兩人際遇可以差咁遠
一個入國家隊....
一個要踢細會 [/quote]

當時兩個一齊加盟,但係際遇真係差得遠...

乞兒=沙比迷4/10/2008 04:42
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 2008-10-4 10:53 發表

當時兩個一齊加盟,但係際遇真係差得遠... [/quote]
如果講係利記o既際遇

其實兩個都差唔多

liverpool_ho4/10/2008 12:57
一方sinama入選國家隊係一件好開心既事
但另一方面 cisse就入唔到了

chriswpl12254/10/2008 14:39
都唔知點解果陣要放左佢,果陣d鋒力咁弱

ho_liverpool5/10/2008 07:13
恭喜馬仔 !!!!
努力!!

chungsiu1235/10/2008 10:59
最記得馬仔最後傑作,係世冠盃的入球,可惜……

如果而家馬仔仲o係到,其實都唔知會咩環境~
可能又係冇咩點有得出咁…

而家佢有條好路行,都已經係好值得高興的事了~:)

利賓納6/10/2008 04:58
佢轉會證明係明智的決定.

查看完整版本: 冼拿馬邦哥利 入選法國大軍名單