利迷論壇 » 昔日紅軍 » 基維爾歐協入波!

頁: [1]

kwanyeah24/10/2008 06:02
基維爾歐協入波!

蝦仔好似幾fit 喎...... 唉...其實如果佢fit番....不過已經畀左唔少時間佢喇...:cry:cry

[url]http://www.sportizo.com/football/galatasaray-vs-olympiacos-highlights/[/url]

MACARENA24/10/2008 06:06
算啦,己經俾咗唔少時間佢啦
佢要走點都留唔住
希望佢去到打好d

kwanyeah24/10/2008 06:09
[quote]原文章由 [i]MACARENA[/i] 於 2008-10-24 14:06 發表
算啦,己經俾咗唔少時間佢啦
佢要走點都留唔住
希望佢去到打好d [/quote]

好似係我地唔畀新約... anyway, 踢爭氣波!:rolleyes

eric051224/10/2008 06:13
[quote]原文章由 [i]kwanyeah[/i] 於 2008-10-24 14:09 發表

好似係我地唔畀新約... anyway, 踢爭氣波!:rolleyes [/quote]

佢人工咁高,咁既出場率
好難比新約..

pkhappy24/10/2008 06:23
[quote]原文章由 [i]eric0512[/i] 於 2008-10-24 14:13 發表

佢人工咁高,咁既出場率
好難比新約.. [/quote]

我記得係有新約比佢嫁...不過人功減半....
雖然我覺得減一半人工姐係跟本冇新約...

[email protected]24/10/2008 06:26
[quote]原文章由 [i]kwanyeah[/i] 於 2008-10-24 14:09 發表

好似係我地唔畀新約... anyway, 踢爭氣波!:rolleyes [/quote]

係有新約俾佢,不過要減薪,所以結果都冇簽到...

PS: 好似錯區,不過都恭喜蝦仔...

麥記24/10/2008 07:00
嘩一開頭果腳射門就見到佢有幾 "fit" 啦 :lol:

elka092624/10/2008 07:15
佢去左土耳其之後好似FIT左好多甘, 而且生活都好似好開心, 好登佢高興下以重返高峰, 蝦仔努力呀...

kwanyeah24/10/2008 07:17
[quote]原文章由 [i]麥記[/i] 於 2008-10-24 15:00 發表
嘩一開頭果腳射門就見到佢有幾 "fit" 啦 :lol: [/quote]

fit又唔等於腳腳靚波o既, 有score, 最後爆入禁區果下唔錯啦, 差d搏到12碼!

beanbean042724/10/2008 08:00
希望蝦仔keep住有好表現啦
十卜十卜

gavinlo199312324/10/2008 08:20
加油!

kongluo24/10/2008 08:33
仲繫甘靚仔

左腳仔24/10/2008 09:13
蝦仔去左土耳其之後真係回覆番7成狀態
加油~

kwanyeah24/10/2008 09:26
好難忘蝦仔響leeds時代果種侵略性, 盤/扭/射/爆/傳, 範範都有, 記得有場對49000, 當fit既傑斯都畀佢左fake右fake, 仲落埋底線出波, 睇我我哇哇聲!! :luf:luf:luf:luf:luf

永不言敗24/10/2008 14:48
就算佢已經唔再係利記球員
但見到佢愈踢愈好,真係開心

利物浦隊長謝仔24/10/2008 15:22
加油加油!!
希望你愈來愈好啦踢得~~!!

liverpoolrpg25/10/2008 05:19
蝦仔踢得幾好喎,加油:thumbup:
佢隊波d隊友件波衫d number咁得意ge,我見到22,55,66 ge number:o
點解我好似見到巴路士ge,佢係咪同蝦仔同隊呀??

jasper_mei25/10/2008 11:55
[quote]原文章由 [i]liverpoolrpg[/i] 於 2008-10-25 15:19 發表
蝦仔踢得幾好喎,加油:thumbup:
佢隊波d隊友件波衫d number咁得意ge,我見到22,55,66 ge number:o
點解我好似見到巴路士ge,佢係咪同蝦仔同隊呀?? [/quote]

係啊巴士都係同隊啊:jump

roncheung25/10/2008 15:10
加油啊!

ooeel25/10/2008 15:45
無論如何恭喜哂!

GERRARD356126/10/2008 10:19
希望佢搵到自己既天堂!!
佢有一定既實力!!
又好似幾fit

桑達士班尼斯27/10/2008 10:57
努力啊,畢竟都係30歲姐,仲可以踢多幾年好波!!!

小Kewell27/10/2008 13:14
[quote]原文章由 [i]麥記[/i] 於 2008-10-24 15:00 發表
嘩一開頭果腳射門就見到佢有幾 "fit" 啦 :lol: [/quote]
熨個波痴得太實姐....
唔代表下下shot都一定入架.....
fit就唔係咁解囉....

小Kewell27/10/2008 13:20
[quote]原文章由 [i]桑達士班尼斯[/i] 於 2008-10-27 18:57 發表
努力啊,畢竟都係30歲姐,仲可以踢多幾年好波!!! [/quote]
好似28咋喎老友=3=
我想問加拉塔沙雷呢件波衫香港有無得買....?
不過好似d衫質地膠左d....

y.wai5/11/2008 01:22
蝦仔希望會返黎

查看完整版本: 基維爾歐協入波!