利迷論壇 » 昔日紅軍 » 貝加可能訪港參加賀歲盃

頁: [1]

小琳子7/11/2008 16:33
貝加可能訪港參加賀歲盃

若布拉格斯巴逹到港參加賀歲盃的話,利記舊隊友貝加可能會到訪,大家有否興趣到機場接機或去看他們的比賽呢??.....
當年他的表演是我姐姐開始看利記比賽的因素之一呀....!!而我亦受我姐姐的影響,才會開始看利記的...不經不覺想想吓....已經是十多年前的事了.....
所以今次他真的到訪...我一定會和家姐去看看他風采呀....
你們會有興趣嗎...???
另外,澳門遲一點亦攪了一個前球員欣賞賽.....都有麥卡迪亞呀....我亦很懷念他呀....
以前麥馬拿文+麥卡迪亞+科拿 都是利物浦三兄弟......每當想起他們......真的會想起很多昔利物浦的片段呀.............

桑達士班尼斯10/11/2008 14:31
前幾日睇報紙得知佢有份踢今年既賀歲盃,當堂對今年既賽事興趣大增,真係有d 心郁郁想去接機或到酒店睇睇,畢竟佢都係我最喜愛既利記球星之一!!

TORRES-910/11/2008 14:31
回覆 #2 桑達士班尼斯 的文章

係呀

kenryomar10/11/2008 15:41
左腳重炮手

joycecmm11/11/2008 05:25
如果佢真係黎, 我一定會去接機同埋去酒店等佢!!! 因為佢都係我鍾意的利記球員之一!!!

elka092611/11/2008 06:35
如果佢黎, 我都好有興趣去接機+睇比賽.

加歷查的Fans11/11/2008 09:15
年年都去睇賀歲杯
有貝加的話更加去

小琳子15/11/2008 12:56
咁唔知先可以confirm佢真係會參加同確定會黎呢....
我都真係好想去接機同會去看佢既比賽.....
Administrator或球迷會會否集合fans一班咁去呢...?????

查看完整版本: 貝加可能訪港參加賀歲盃