利迷論壇 » 昔日紅軍 » 如果JAMES一直打LIVERPOOL

頁: [1]

philip_pm9/11/2008 16:25
如果JAMES一直打LIVERPOOL

突发奇想, 如果DAVID JAMES当日无离开LIVERPOOL, 他会吾会打得好似而家在朴记甘好?

如果系的话, 我地真系晒左好多钱在门将呢个位(费度, 杜迪克, 卻克兰, 连拿, 依积坦, 巴西后备龙)

加加埋埋都成25M磅有多!!!

米高奧雲9/11/2008 16:43
到外面谋生,技术有所提高是正常啊!
詹士如果一直留在利记,应该无依家禁犀利!!!

redsbrian9/11/2008 17:35
就算而家既 James 都及唔上 而家既 連拿
加上年齡既差距
同埋 James 當年係利記既表現 真係... 無咩好講

Reds_G89/11/2008 19:28
仲有韋斯達維特同卡臣.

Dubhe110/11/2008 00:08
james承受唔到打大會壓力
佢一直打利記應該打唔到樸矛咁好
數返轉頭,我哋龍門個位真係要去到連拿先叫穩定啲
之前費度,韋斯達維特,杜迪克,全部都係得一季貨仔(杜仔好少少)
其中費度,又係轉去中型班之後勁哂
真係唔好睇少打大球會俾龍門嘅壓力
連拿其實唔算好top,但好在心理質素夠好,蝦碌完都可以好快調整返

marginboo10/11/2008 00:55
講起韋斯達維特,當年係我地小三冠王既功臣,佢其實唔太差,響國家隊踢雲達沙後備,不過同占士一樣,偶有低級犯錯,所以冇計唔賣佢

Mcalister10/11/2008 01:21
[quote]原文章由 [i]Dubhe1[/i] 於 2008-11-10 08:08 發表
之前費度,韋斯達維特,杜迪克,全部都係得一季貨仔(杜仔好少少)
其中費度,又係轉去中型班 ... [/quote]

其実大球会找龍門都好難、尤奇係曽経有過鋼門級龍門級之後、更加難上加難。

我地高巴拿後都要等好幾代先有今日既REINA(雖然我覚得REINA未算鋼門級但係已経好吾錯);
曼9舒米高後既龍門大家有目共睹、38歳雲達沙都要買...........

吉仔10/11/2008 01:30
[quote]原文章由 [i]Mcalister[/i] 於 2008-11-10 09:21 發表

其実大球会找龍門都好難、尤奇係曽経有過鋼門級龍門級之後、更加難上加難。

我地高巴拿後都要等好幾代先有今日既REINA(雖然我覚得REINA未算鋼門級但係已経好 ... [/quote]

雲達沙值得買。。。
前兩年佢一手救左獌好多好多好多次。。。。
不過今季好似多左發神經:ruin228

fatsheep10/11/2008 01:39
乜你冇聽過弱隊先可以訓練到好龍門咩~
d後位唔掂先練到個龍咁勁=.=~

阿舜10/11/2008 02:08
係唔敢想像如果呢幾年仲係占爺守利記最後一關先真

佢欠利記實在係太多.....

cowcow10/11/2008 02:35
如果真係仲有好多人懷念的,占士,懷斯,希斯基加奧雲在陣
遲d起個新球場又要叫晏菲路,咁就真係唔使攞冠軍都得
就好似摩連奴以前話,我都唔明一個咩盃都未攞過的領隊(雲尼亞里)點解咁受歡迎

阿昇10/11/2008 02:54
如果james 未曾打過利記...可能我地已經攞過英超 orz...

gcfung10/11/2008 03:07
[quote]原文章由 [i]fatsheep[/i] 於 2008-11-10 09:39 發表
乜你冇聽過弱隊先可以訓練到好龍門咩~
d後位唔掂先練到個龍咁勁=.=~ [/quote]

我唔完全讚同你既講法,卡斯那斯都係由皇馬練出黎﹗﹗
佢都係一級世界龍門:shy

[email protected]10/11/2008 03:16
我永遠都唔會原諒佢....

RedsCool10/11/2008 04:28
maybe only memory to long supporting fan

i CANNOT forget those mistales James did that cost us ttle in one year (we were top 1 and so CLOSE to winining the title), anyone remember which year!?

Fowler/Mcmannman were playing that period!

supersheep10/11/2008 04:32
[quote]原文章由 [i]gcfung[/i] 於 2008-11-10 11:07 發表

我唔完全讚同你既講法,卡斯那斯都係由皇馬練出黎﹗﹗
佢都係一級世界龍門:shy [/quote]
就係打皇馬條豆腐防線先可以磨練到呢個境介.:D

bayen10/11/2008 05:57
[quote]原文章由 [i]Dubhe1[/i] 於 2008-11-10 08:08 發表
其中費度,又係轉去中型班 ... [/quote]

連拿都算大會出身...
所以心理訓練應該足D...

beanbean042710/11/2008 06:13
連拿真的很好
比到信心我呢個球迷
而且仲見到佢係有進步ga
特別係今年出迎接高波更有信心

[email protected]10/11/2008 06:18
[quote]原文章由 [i]RedsCool[/i] 於 2008-11-10 12:28 發表
maybe only memory to long supporting fan

i CANNOT forget those mistales James did that cost us ttle in one year (we were top 1 and so CLOSE to winining the title), anyone remember which year!?
... [/quote]

yes...

我永遠都唔會原諒佢

一手打走左聯賽同歐洲杯賽冠軍杯....

RedsCool10/11/2008 08:22
so many many agrees that James is not TOP team player, he only can perofrm for WestHam, Villa, Pompey....he cannot handle pressure at his yoounger
age playing for REDS, too bad...

plus he may have played too many VIDEO games, his top hobby in his footballing days! that costed us....

查看完整版本: 如果JAMES一直打LIVERPOOL